Imam decu, a ne vidim šta je problem ako navedem da multikompanije širom sveta gaze preko leševa i otimaju šta stignu.
Naplata parkinga elektronskim putem ne predstavlja potencijalnu opasnost. Brkaš babe i žabe. Nisam ja protiv tehnike koja će nam pomoći, ali jesam protiv ugrožavanja života zbog nečijeg profita, a naročito ideje da mašine budu gazde a ne mi.
Ako ti ne možeš ništa da zaključiš na osnovu tog snimka to je tvoj problem. Drugi mogu. Uzgred, da li ti je poznato da sad možeš nabaviti ometač signala već za stotinak evrića?
I mene to zanima, pošto se često vozim autobusom, pa da ne sedam slučajno u tako neki bez normalne kontrole.![]()
Ne brkam ja babe i žabe. Time se bavim i vrlo dobro znam šta je moguće postići trenutnim algoritmima. I ono što je sada tehnološki veliko i nepredvidivo za 50 god će biti trivijalno. Ko to ne shvati nagrabusiće. Ne razumeš kako funcioniše naplata parkinga o kojoj sam pisao. Ali o tome možemo da pričamo, a ne da pišemo poruke. Jel važi?
Što se tiče video snimka, to me uopšte ne interesuje, jer kao što sam rekao youtube snimak ne može biti izvor bilo kakvog zaključka.