Da li je važniji zagrljaj ili novac?

zasto bi se hvatao za novcanik?
mislis da bi ga lepa nasmejana devojka tek tako zagrlila?
obicno iza njega u takvim situacijama stoji dzeparos koji ga krade dok ga ova grli

stara fora.

recimo tako cesto ljudima uzimaju mobilne sa stola u kaficima.

pridje mu riba, malo flertuje a iza ledja mu drugi uzima telefon dok ovaj blene u nju.

mislis da bi ga lepa nasmejana devojka tek tako zagrlila?
obicno iza njega u takvim situacijama stoji dzeparos koji ga krade dok ga ova grli

stara fora.

recimo tako cesto ljudima uzimaju mobilne sa stola u kaficima.

pridje mu riba, malo flertuje a iza ledja mu drugi uzima telefon dok ovaj blene u nju.
boze vi sve negativno gledate :mrgreen: ja volim da se grlim! i ne dzeparim da se zna.

prilazi vam lepa i nasmejana devojka sa tablom besplatni zagrljalj. kako reagujete?
odusevljeno prihvacam, ali se prvo uhvatim za novcanik
Još kad sam bio u srednjoj, šetao sam sa ortakom i naletimo na jedan štand na ulici o podizanju svesti o polnim bolestima. Jedna devojka je istrčala ispred mene sa natpisom "Imam sidu", pa okrenula tablu, a na poleđini pisalo "Može zagrljaj?". Ja je zagrlim i to je to... al se ne sećam da sam bio olakšan... davno to beše oko 2011-e ako se ne varam.

Još kad sam bio u srednjoj, šetao sam sa ortakom i naletimo na jedan štand na ulici o podizanju svesti o polnim bolestima. Jedna devojka je istrčala ispred mene sa natpisom "Imam sidu", pa okrenula tablu, a na poleđini pisalo "Može zagrljaj?". Ja je zagrlim i to je to... al se ne sećam da sam bio olakšan... davno to beše oko 2011-e ako se ne varam.
kod konja,a? :cool:
mozda bilo malo ranije 2010-2009

Back