Da li je vaša devojka mesojed?

Veganka.
Iskljucivo sojino mleko, voca, kostunjavog, tahini za vitamine, kasicicu meda joj dam ujutru, nikako rafinirani secer, nikako konzervansi, salaticre, ciscenje organizma 16 sati, mango marakuja i ti je to...
Ne volim kad je lizem dole da osetim ukus pljeske, samo sladunjavo, ko sladoled na plazi.

Mala greska

Veganke ne koriste med

Mir mir.... Pričamo li? Puknuću ako ti nešto ne napišem 😆
Ne vidi, ti znas da se ja sprdam na nivou tinejdzera, ali i samo s namerom da se smejemo. Ne ljutim se kad se zezaju i na moj racun. U ostalom ovo je anonimno i s bezbednom distancom. Kapiram da neki ljudi ne vole takav pristup i ja to postujem. Ima ih koji me ignorisu, samo napred, posteno. Ali ne volim vruce /hladno. Ne volim da mi se radi iza ledja, da se namesta da ispadnem neki gad, rusenje reputacije i bilo kakve igre taborenja i obelezavanja ljudi. i tu ako osetim trunku tame... Kod mene je to cao. Ok?
I jos nesto. Ja ako se zezam, nisam luda koja visi na forumu da titra necijem raspolozenju. Druze nekad nisam ni ja u vinklu, al znas sta radim? Prozivam i svadjam se sa etrom, i dalje kapiram da su to ljudi iako vidim samo slike i slova.
Nivo postovanja postoji. Znas koji je? Ne cimam te, ono aj salji gole slike, dodzi kod mene bla bla i sl. ali s druge strane, nisam ovde da usluzujem tudj mentalitet i vaspitanje koje moze biti diskutabilno, pogotovu u kontekstu tema i da se kojim slucajem ta strana ne uvredi i to zato sto joj nije dan.

Back