Da li je vama novac na vrhu piramide prioriteta?

Na vrhu prioriteta novac? Tuženog li života. Zamislite samo osobu koja na kraju života kaže : "Celog života sam imao samo novac i ništa više."
Moj prioritet je porodica, ljubav u svakom smislu. Ljubav majke prema deci, ljubav između dvoje ljudi, ljubav prema muzici, prirodi, dobroj knjizi, lepoj reči... Novac je važan samo toliko koliko je potrebno imati ga za život.

када ти је дете болесно и треба му хитно третман који кошта неописиво, да ли се тада питаш?
када ти је дете тужно и неће да иде у школу јер се не облачи као и сви око њега, да ли и тад питаш?
када су ти родитељи стари и болесни а ти нису ту да им помогнеш, а и да јеси не можеш само њима да се посветиш, да ли тада питаш?

када ти је дете болесно и треба му хитно третман који кошта неописиво, да ли се тада питаш?
када ти је дете тужно и неће да иде у школу јер се не облачи као и сви око њега, да ли и тад питаш?
када су ти родитељи стари и болесни а ти нису ту да им помогнеш, а и да јеси не можеш само њима да се посветиш, да ли тада питаш?
Pa jeste i vucicu kad treba da se pomogne mora da se ima

bo
Verovatno je bilo ovakvih tema, ali nije bilo ovakvih uslova.
me pravo pitanje, ali zbog ovog vremena mnogima će novac biti na vrhu prioriteta iako u normalnim uslovima ne bi bio

tako da nije pravi trenutak za takvo pitanje, kad se svi prebrojavaju kod kuće, da li će imati dovoljno novca za lekove, hrane a kad plata ne stiže na vreme, smanjena je ili je više nema

Tipa " sta bi bilo kad bi bilo?" Ne pitam se, svako bogat ce ti reci da se pare nalaze na putu samo treba da se sagnes i uzmes ih. Hoces li se sagnuti zavisi od prioriteta.

bo

me pravo pitanje, ali zbog ovog vremena mnogima će novac biti na vrhu prioriteta iako u normalnim uslovima ne bi bio

tako da nije pravi trenutak za takvo pitanje, kad se svi prebrojavaju kod kuće, da li će imati dovoljno novca za lekove, hrane a kad plata ne stiže na vreme, smanjena je ili je više nema
Sve istina, medjutim, zar nije bilo gorih vremena, zar je uvek najgore vreme ono koje danas, mi, zivimo?
Novac je materija i da bi je ti imao vise kod drugih se smanjuje. Recimo, da li je novac vazniji milijarderu ili meni?
Na koji nacin se meri kome je novac vazniji ? Novo pitanje

Prvo ga treba imati, pa razmisljati o tome kome da ga ostavis....:) Po meni je to opravdanje za nesposobnost.
Novac mnogo toga omogucava sto nije vezano za sam novac, kada ga imas mozes da ga delis, kada ga nemas imas druge izbore.
jedno je sigurno ne mozes ga ponet u grob mislim mozes al ce ga lako iskopati grobari
odvojit se od novca nije lako,taj atribut vjecnosti mu nedostaje da bude savrsenim
u stvari on je djugovecniji od covjeka ponaosob tako da mu dodje da si ti samo medijumom koji ga ovaplocuje ili ne u zavisnosti od toga koliko ga smatras fascinantnim u ovaj svijet

Tipa " sta bi bilo kad bi bilo?" Ne pitam se, svako bogat ce ti reci da se pare nalaze na putu samo treba da se sagnes i uzmes ih. Hoces li se sagnuti zavisi od prioriteta.
не, него је у питању планирање. Ако ти паре нису битне, живеш за данас и за себе. Ако су ти битне, живиш за сутра и за друге.
Наравно, причам о обичним људима, не о мегаломанима.

Back