Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 49.496
Verovatno je bilo ovakvih tema, ali nije bilo ovakvih uslova.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa moze indirektnoKod mene je prvo zdravljena vrhu prioriteta onda ide novac. Šta će mi novac kada ne može da mi kupi zdravlje zar nije tako?
pa moze indirektno
nekako mi je bolje biti bogat i zdrav, nego siromasan i bolestanKod mene je prvo zdravljena vrhu prioriteta onda ide novac. Šta će mi novac kada ne može da mi kupi zdravlje zar nije tako?
nekako mi je bolje biti bogat i zdrav, nego siromasan i bolestan
Pa jeste i vucicu kad treba da se pomogne mora da se imaDa li je vama novac na vrhu piramide prioriteta?
када ти је дете болесно и треба му хитно третман који кошта неописиво, да ли се тада питаш?
када ти је дете тужно и неће да иде у школу јер се не облачи као и сви око њега, да ли и тад питаш?
када су ти родитељи стари и болесни а ти нису ту да им помогнеш, а и да јеси не можеш само њима да се посветиш, да ли тада питаш?
me pravo pitanje, ali zbog ovog vremena mnogima će novac biti na vrhu prioriteta iako u normalnim uslovima ne bi bioVerovatno je bilo ovakvih tema, ali nije bilo ovakvih uslova.
Tipa " sta bi bilo kad bi bilo?" Ne pitam se, svako bogat ce ti reci da se pare nalaze na putu samo treba da se sagnes i uzmes ih. Hoces li se sagnuti zavisi od prioriteta.Da li je vama novac na vrhu piramide prioriteta?
када ти је дете болесно и треба му хитно третман који кошта неописиво, да ли се тада питаш?
када ти је дете тужно и неће да иде у школу јер се не облачи као и сви око њега, да ли и тад питаш?
када су ти родитељи стари и болесни а ти нису ту да им помогнеш, а и да јеси не можеш само њима да се посветиш, да ли тада питаш?
Izgleda da nije, zar ne? Nisi podredio sve parama , nego porodici.Trenutno mi je na vrhu liste prioriteta da preživimo sve ovo moja porodica i ja. Sve sam podredio tome.
Znaci novac ti nije na prvom mestu....Iskljucivo me zanima alkohol,droga,seks na jednu noc i onda nakon toga novac.
Nemam nikakvu empatiju za nikoga gledam iskljucivo i jedino sebe,ostali da umiru kraj mene nebi trepnuo
Za svih 8 milijardi ljudi ili samo za tebe?Savremeno doba je napravljeno da novac obezbedjuje sam život. Tako da, jako je teško reći "ne".
Prvo ga treba imati, pa razmisljati o tome kome da ga ostavis....kome ces ga ostavit nakon sto te odpreme na vecni pocinak - ljubavnici,svalerki,zeni,deci ili jednostavno drzavi?
Sve istina, medjutim, zar nije bilo gorih vremena, zar je uvek najgore vreme ono koje danas, mi, zivimo?bo
me pravo pitanje, ali zbog ovog vremena mnogima će novac biti na vrhu prioriteta iako u normalnim uslovima ne bi bio
tako da nije pravi trenutak za takvo pitanje, kad se svi prebrojavaju kod kuće, da li će imati dovoljno novca za lekove, hrane a kad plata ne stiže na vreme, smanjena je ili je više nema
jedno je sigurno ne mozes ga ponet u grob mislim mozes al ce ga lako iskopati grobariPrvo ga treba imati, pa razmisljati o tome kome da ga ostavis....Po meni je to opravdanje za nesposobnost.
Novac mnogo toga omogucava sto nije vezano za sam novac, kada ga imas mozes da ga delis, kada ga nemas imas druge izbore.
не, него је у питању планирање. Ако ти паре нису битне, живеш за данас и за себе. Ако су ти битне, живиш за сутра и за друге.Tipa " sta bi bilo kad bi bilo?" Ne pitam se, svako bogat ce ti reci da se pare nalaze na putu samo treba da se sagnes i uzmes ih. Hoces li se sagnuti zavisi od prioriteta.