- Poruka
- 91.801
Da li je vama nešto čudno na ovim slikama?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta ti je tu čudno?
Čudno mi je kako su različito obojili parovešta ti je tu čudno?
bi više voleo da su stavili dva tipa kako se cepaju u b*lju pa da možemo da pljujemo po zapadu jer hoće i nama da prenesu tu 'gay kulturu" i da od sve naše dece naprave p*dere?
što tebi smetaju migrati i što Nemci uče decu da treba da se *ebu sa njima?Dakle, uključite migrante u razmnožavanje da vam deca ne budu mnogo bela pa da brzo gore na suncu?
Zato što su ti migranti "pobegli" iz zemalja gde im se nije svidelo kako je tamo organizovano ali zato hoće tako isto da urede zemlje u koje su došli. Boja je sinonim za ono ko su.što tebi smetaju migrati i što Nemci uče decu da treba da se *ebu sa njima?
Orio kolaci.Dakle, uključite migrante u razmnožavanje da vam deca ne budu mnogo bela pa da brzo gore na suncu?
Bogami su najljepsa djeca mijesanih roditeljaDakle, uključite migrante u razmnožavanje da vam deca ne budu mnogo bela pa da brzo gore na suncu?
lupetas kao i po obicacaju!Zato što su ti migranti "pobegli" iz zemalja gde im se nije svidelo kako je tamo organizovano ali zato hoće tako isto da urede zemlje u koje su došli. Boja je sinonim za ono ko su.
A da li si primetio da nema dva bela tela?lupetas kao i po obicacaju!
ne pitaju se migranti u Nemackoj nista, zive na margini drustva... Turci kojih je 5-10 puta vise u Nemackoj, pa nemaju nikakav uticaj na drustvo i politiku, a kamoli ove izbeglice koje sada dolaze.
Slike koje si gore naveo, ne znam da li svesno imaju neku skrivenu poruku, eto neka bude da imaju i ne vidim sta to drugo moze da znaci, osim da nije nista strasno ako se *ebes sa nekim ko ima drugaciju boju kože od tebe!
meni ovo poslednje deluje na dva bela, nemaju svi beli istu boju tela...A da li si primetio da nema dva bela tela?
sta sam propustio?I što se migranata muslimana tiče, očito ne pratiš situaciju.
Dakle ti znaš unapred šta ja mislim?da su stavili samo bele i bele, a crne i crne na slikama, onda bi se bunio kako su Nemci rasisti, kako nece da se mesaju sa obojenima!
sta bi sa migrantima muslimanima?Dakle ti znaš unapred šta ja mislim?
Imaš po Fancuskoj, Engleskoj i Švedskoj (za Nemačku ne znam) dosta mesta gde su migranti većina i gde sprovode svoj Šaria zakon ne obazirući se na zakon zemlje u kojoj se nalaze.sta bi sa migrantima muslimanima?
gluposti.Imaš po Fancuskoj, Engleskoj i Švedskoj (za Nemačku ne znam) dosta mesta gde su migranti većina i gde sprovode svoj Šaria zakon ne obazirući se na zakon zemlje u kojoj se nalaze.
vidi se da neznaš. Ali tu ti je internet pa pročitaj malogluposti.
u navedenim zemljama se za ne postovanje zakona ide na robiju.
daj neki link, video, vest koji potvrdjuju to sto kazes.
... ono kad moderator na forumu troluje!vidi se da neznaš. Ali tu ti je internet pa pročitaj malo
Ne znam da li si očekivao da ja nađem i prezentujem dokaze?... ono kad moderator na forumu troluje!![]()
be, to nije veoma poznato... to su "veoma poznate predrasude" kako islamski migranti ne poštuju zakone države i žive po svojim zakonima.Ne znam da li si očekivao da ja nađem i prezentujem dokaze?
To o čemu pišem je veoma poznato na zapadu pa je izlišno da gubim vreme pripremajući dokazni materijal za tebe.
Ako te mrzi da sam tražiš jednostavno zaključi da sam to izmislio.
Postoje dokazi. Holandija je upravo zbog toga zabranila Šaria zakon kojeg su se muslimani tamo pridržavali.be, to nije veoma poznato... to su "veoma poznate predrasude" kako islamski migranti ne poštuju zakone države i žive po svojim zakonima.