Да ли је требао да се 2000те деси "ШЕСТИ ОКТОБАР"?

Да ли је 2000те требао да се деси тзв. "ШЕСТИ ОКТОБАР"

• ДА

glasova: 5 83,3%
  • НЕ

glasova: 1 16,7%
  • НЕ ЗНАМ

glasova: 0 0,0%
  • НЕМАМ СТАВ

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    6
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
Мислим на лустрације, хапшења па и стрељања највећих ратних профитера.
Мој одговор је ДА.

2C6E7038-96F8-424B-8423-77D8ABA2F79C_w640_r1_s.jpg

da bi se uveo koji sistem?

Како су обећавали - да се врати на стање какво је било у Србији у време савезне владе Анте Марковића, као што је било у Словенији до негде средине 2000тих када су почели и они распродају. Значи изједначени облици својине. "Социјализам на шведски начин" како се тада говорило.

Како су обећавали - да се врати на стање какво је било у Србији у време савезне владе Анте Марковића, као што је било у Словенији до негде средине 2000тих када су почели и они распродају. Значи изједначени облици својине. "Социјализам на шведски начин" како се тада говорило.

da ali vidis i sam koliko bi to trajalo,ta iluzija

Од стране нове власти која је то обећавала народу у "предизборној кампањи".
Од кога другог? Немој да се правиш блесав, милошевићевац.

Добар те "нове власти" и сад је на власти.

комунистичка деца не ударају на своје комунистичке очеве.

5 oktobra su se tresnuli celo o celo razne komunisticke frakcije .... al to nije najgore , desilo se to i drugim narodima , najgore sto oni nikakav koncept za izlazak iz krize nisu imali ... samo zelja za vlascu , po svaku cenu ....

чекам седми октобар...да се све багра (и Слобина и ДОСовска) стави у исти кош и одстрани из нашег друштва

E generacijo,
al' nema više onih ...
Nema ko da se vrati !

Istina,
mene klinac pita
" Ćale, ko je bio Tito, šta je bila ta Juga ..?"
( možda od njegove generacije bude nešto ?)

Meni i ženi loše ide,
pa je valjda puno puta čuo
"Eh, kako je nekad bilo !"

DOS je napravio osnovnu gresku. Nije prethodno vrbovao ljude iz vrha SPS i JULA. Kakvi god da su bili bi od koristi novij vlasti. To su Milosevicevi ucenici i guje ljute kad je u pitanju vođenje drzave i njenih institucija.
Celokupna garnitura DOS nije imala pojma o vođenju države. Kad su došli na vlast nisu imali pojma sta i kako. Kao kada bi lekara postavili za sefa arhitektonskog biroa.

Они који су организовали и спровели 5. октобра су спречили да се деси 6. октобар.

Ma kako ne shvataš ?
Imali smo mi svoj 20. Oktobar
i 27. Mart,
i 29. Novembar,
...

Nisu nama trebali nikakvi novi datumi kolektivnog vozdignuća
,
al' jebbiga !

Snage koje su se pojavile devedesetih
su bile raznorodne,
i bile su raspoređene na celoj teritoriji Jugoslavije.

Samo u jednom su se svi slagali :
( a to znači da su manipulisani iz jednog centra !)
- Srušiti Jugu, srušiti komunizam !

Ispostavilo se da to znači srušiti nas !

DOS je napravio osnovnu gresku. Nije prethodno vrbovao ljude iz vrha SPS i JULA. Kakvi god da su bili bi od koristi novij vlasti. To su Milosevicevi ucenici i guje ljute kad je u pitanju vođenje drzave i njenih institucija.
Celokupna garnitura DOS nije imala pojma o vođenju države. Kad su došli na vlast nisu imali pojma sta i kako. Kao kada bi lekara postavili za sefa arhitektonskog biroa.

управо су такве слобине ликове аболирали 6. октобра.

Rumunija i Irak su jednostavno zabranili da se režimlije iz prošlog vremena uopšte bave politikom.

Zbog tog pravilno odigranog poteza, Rumunija nije imala korake nazad u tranziciji.

Da ali su oni na vlast doveli novu garnituru koja je znala da vodi posao. Sam zarko korac je rekao da su bili zbunjeni i nisu znali sta i kako kad su im dodeljena ministarska mesta. Kolega tixi bi u novoj vlasti bio korisniji od zarka koraca... :per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back