pomozitemi
Početnik
- Poruka
- 2
Dobar dan svima. Molim vas ako mozete da mi pomognete savetima jer ne znam vise sta da radim imam problem sa suprugom. Evo ovako ispricacu vam ukratko o nasem odnosu.. U braku smo godinu i 3 meseci,od samog pocetka posle nedelju dana krenuo je da vice na mene bez razloga,poceo je i fizicki da me napada,onda verbalno,nisam mogla da verujem da se to meni desava upozorila sam ga nekoliko puta i presla preko toga msilila sam da je shvatio i da ce bolje biti,ali uzalud on je sve gori tako da je i mene uvuko u sve to i ja sam njega nekad vredjala kao i on mene,onda sam i ja njemu uzvratila udarac,bilo je tu svega da ne duzim...trudna sam cetvrti mesec on i dalje nastavlja sa uvredama,na pocetku trudnoce me je tako gurnuo da sam pala na pod,ja sam njega postepeno prestala da volim rado bi podnela zahtev za razod ali ne mogu jer sam u drugom stanju...on je odrasto u porodici gde je postojalo nasilje i sam je bio izlozen tome,dobijao je batine do skoro od oca i mnogo se plasi od njega..molim vas pomozite mi i kazite mi da li je uzalud ostati sa takvom osobom u braku? Unapred zahvalna.