Da li je to baš tako?

Dragoljub--

Iskusan
Poruka
5.361
Dobio novu šeficu. Cmizdrujla mi kaze - Dragoljube, koliko da znaš, žene su najgori šefovi 99%. Preterano emotivne, bez samokontrole, hormonima isfrustrirane, a žena koju niko ne kreše... e to je užas na svim poljima.

Hm, možda je u pravu... A kako da se spreči užas na svim poljima???

Dobio novu šeficu. Cmizdrujla mi kaze - Dragoljube, koliko da znaš, žene su najgori šefovi 99%. Preterano emotivne, bez samokontrole, hormonima isfrustrirane, a žena koju niko ne kreše... e to je užas na svim poljima.

Cmizdrulja ti se vec vratila ,..nesto je kratko trajalo to skijanje :lol:

To te šefica samo testira.

Ako si joj odobrio, naebo si jer imaš loše mišljenje o ženama.

Ako nisi odobrio naebo si jer joj se suprotstavljaš.

Mislim da si naebo u svakom slučaju. z:mrgreen:

Kako si glup Dragoljube!:lol:
Čitaj malo izmedju redova.

Netačno. Više je to generalizacija. Moja šefica je ok žena.Za poželeti, u svakom smislu i pogledu!To je klasična izmošljotina muških šovinista, kojima smetaju žene na položajima. Verujem da nije svaka žena stvorena za taj poziv,uostalom kao i za bilo koji drugi.
Sve je to stvar afiniteta.Dobar šef ipak ne može biti svako!

Netačno. Više je to generalizacija. Moja šefica je ok žena.Za poželeti, u svakom smislu i pogledu!To je klasična izmošljotina muških šovinista, kojima smetaju žene na položajima. Verujem da nije svaka žena stvorena za taj poziv,uostalom kao i za bilo koji drugi.
Sve je to stvar afiniteta.Dobar šef ipak ne može biti svako!
Baš tako, ne može svako. I moja je odlična i u znanju i u komunikaciji.
Nije čak ni generalizacija već obična glupost.

Ja sam sigurna da to ne bih umela, niti mogla. Iskreno, ne bih ni volela!Neko je stvoren za to i onda je to dobra stvar. Suprotno ne valja i može biti veliki problem.
Ja nisam materijal za šefa, meni bi to bilo previše stresno, da ne nabrajam dalje. Ali prepoznam kad je neko ok, nemam nerealna očekivanja, mislim da ljudi većinom tu pobrkaju lončiće.

Back