Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 88.734
Komična argumentacija.Napravi ti bolje ako znaš. Lako je nipodaštavati tuđi trud.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Komična argumentacija.Napravi ti bolje ako znaš. Lako je nipodaštavati tuđi trud.
Ostvario je maksimum za nesrpske etničke grupe na teritoriji Jugoslavije.Naravno na štetu Srba.Da li je Tito najbolji državnik u modernoj istoriji srpskog naroda? Veliki privredni i vojni uspon zemlje, demografski rast, rast kvaliteta života, porast obrazovanosti stanovništva, veliki međunarodni ugled koji je zemlja u to vreme imala, mnogo veći nego što je teritorijalno i populaciono zemlja to zasluživala, nulta tolerancija na korupciju i pljačku narodnog novca.
Da ironija bude veća po svemu sudeći ispada da je najveći državnik u modernoj istoriji srpskog naroda upravo čovek koji nije bio srpskog porekla - Josip Broz Tito.
Snažan rast u periodu od 1950-ih do 1970-ih:A sto se tice demografskog i privrednog razvoja psole II svetskog rata treba uporediti taj privredni i demografski razvoj sa okolnim drzavama (Madjarskom, Rumunijom, Bugarskom) i videti da YU/Srbija nije toliko napredovala od 1945-1990 u odnosu na te drzave, naprotiv, tu su negde bile (sem mozda Bugarske).
Ceo evropski kontinet doživeo je sveopšti preobražaj u periodu posle DSR.Verovatno ni Albanija nije izuzetak.Snažan rast u periodu od 1950-ih do 1970-ih:
U ovom periodu ostvaren je značajan rast industrijske proizvodnje, koji je bio jedan od najviših u svetu. (Gemini)
Albanija je rijedak izuzetak.Oni su bili izolovaniji od S.Koreje.Ceo evropski kontinet doživeo je sveopšti preobražaj u periodu posle DSR.Verovatno ni Albanija nije izuzetak.
Simo, po meni cinkarenje nije korektno.Pitaj @MajorTom gdje mu nesto bravar iz avatara!![]()
Pored zivog Aleksandra Vucica koji je Srbiju uzdigao i modernizovao nikada ne moze biti neki Tito najbolji.Da li je Tito najbolji državnik u modernoj istoriji srpskog naroda? Veliki privredni i vojni uspon zemlje, demografski rast, rast kvaliteta života, porast obrazovanosti stanovništva, veliki međunarodni ugled koji je zemlja u to vreme imala, mnogo veći nego što je teritorijalno i populaciono zemlja to zasluživala, nulta tolerancija na korupciju i pljačku narodnog novca.
Da ironija bude veća po svemu sudeći ispada da je najveći državnik u modernoj istoriji srpskog naroda upravo čovek koji nije bio srpskog porekla - Josip Broz Tito.
Po meni jest.Cinkariću svakog moderaciji ko stavi bravara u avatar,i biće mu sklonjen ko MajoruTomu.Simo, po meni cinkarenje nije korektno.
Mora da je tebe neko prijavljivao kad si imao Dubajića, pa se sada svetiš.Po meni jest.Cinkariću svakog moderaciji ko stavi bravara u avatar,i biće mu sklonjen ko MajoruTomu.
Takođe ću svakog cinkarit ko piše protiv Srba.
Otkud tebi antiudbašu ljubav, ili barem tolerancija, za Titoa?Ne razumem sta ovi srpski udbasi imaju protiv Tita?
Da vam nije Tita, krac bi danas vladali diktatorski po Srbiji.
Cak i da ne ulazimo u to sto su vam zivotne vrednosti potpuno komunjarske, sa sve drzavnim vlasnistvom nad EPS-om i domacim bankama, kao i sto su bile kod Tita.
Sta bre vi imate protiv Tita?
Pretpostavljam da jesu,al nebitno Dubajić je u mom srcu,a bravar i hrvatski komunisti nikad neće bit.Mora da je tebe neko prijavljivao kad si imao Dubajića, pa se sada svetiš.![]()
Zato što je Jozo bio ljubitelj nekih drugih a ne srpskog nacionalizma.Otkud tebi antiudbašu ljubav, ili barem tolerancija, za Titoa?![]()
@aleksije radicevic ?Po meni jest.Cinkariću svakog moderaciji ko stavi bravara u avatar,i biće mu sklonjen ko MajoruTomu.
Majora Toma je trebalo kompletnog skloniti, a ne samo Tita sa profilne slike.
Zato što je stari antisrpski komunista s dna kace.Otkud tebi antiudbašu ljubav, ili barem tolerancija, za Titoa?![]()
Ja ne podnosim komunizam. Bilo koji komunizam, pa tako i SFRJ komunizam. To je meni isti nivo zla kao nacizam.Otkud tebi antiudbašu ljubav, ili barem tolerancija, za Titoa?![]()
Ja sam ga prijavio da ima zločinca bravara u avataru.E neće na srpskom forumu.Majora Toma je trebalo kompletnog skloniti, a ne samo Tita sa profilne slike.![]()
O čemu ti to? Stvarno veruješ u ovo, ili prosto imaš potrebu da provociraš?Snažan rast u periodu od 1950-ih do 1970-ih:
U ovom periodu ostvaren je značajan rast industrijske proizvodnje, koji je bio jedan od najviših u svetu. (Gemini)
To treba izjednačiti sa stavljanjem Hitlera u avatar i proterivati za sva vremena.Po meni jest.Cinkariću svakog moderaciji ko stavi bravara u avatar,i biće mu sklonjen ko MajoruTomu.
Pravi si udbaški doušnik.Ja sam ga prijavio da ima zločinca bravara u avataru.E neće na srpskom forumu.
Ne,iako sam iz partizanskog kraja,ja sam Srbin i srpstvo mi je na prvom mjestu.Pravi si udbaški doušnik.![]()