Dižu potomci onih protuva što su utekli pravdi. Svida u svetu ih gledaji kao na ludake.Znaš i sam da lažeš. Amerika, Kanada, Australija imaju njegove spomenike. Gradovi po Srbiji i Srpskoj, sam Beograd je dobio muzej.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dižu potomci onih protuva što su utekli pravdi. Svida u svetu ih gledaji kao na ludake.Znaš i sam da lažeš. Amerika, Kanada, Australija imaju njegove spomenike. Gradovi po Srbiji i Srpskoj, sam Beograd je dobio muzej.
Što ih ne proćeraju kao potomke ustaša iz Blajburga?Dižu potomci onih protuva što su utekli pravdi. Svida u svetu ih gledaji kao na ludake.
Jer su nebitni. Oni nikog ne zanimaju osim srpskih zaluđenika.Što ih ne proćeraju kao potomke ustaša iz Blajburga?
Što ih EU ne izjednači sa nacizmom, kao komuniste?
E moj Gavrane, pola sa te slike su mrtvi, a po trbi su na vlasti.Njegovi pioniri su i dalje na vlasti.
Pogledajte prilog 1779738
Dodik je na vlasti, donedavno je bio onaj CG satrap.E moj Gavrane, pola sa te slike su mrtvi, a po trbi su na vlasti.
Broz je bio zločinac. Tačka.Argumentuj. Bravar je stvorio privredu koja je proizvodila "od šrafa do lokomotive i aviona".
Zreo si za psihologaDa li je Tito najbolji državnik u modernoj istoriji srpskog naroda? Veliki privredni i vojni uspon zemlje, demografski rast, rast kvaliteta života, porast obrazovanosti stanovništva, veliki međunarodni ugled koji je zemlja u to vreme imala, mnogo veći nego što je teritorijalno i populaciono zemlja to zasluživala, nulta tolerancija na korupciju i pljačku narodnog novca.
Da ironija bude veća po svemu sudeći ispada da je najveći državnik u modernoj istoriji srpskog naroda upravo čovek koji nije bio srpskog porekla - Josip Broz Tito.
Srbija jeste dobila Vojvodinu ( i Kosovo) kao vruce kropmpire. No, pre II svetskog rata u sastavu Srbije je bilo i Kosovo i teritorija severno od Dunava i Save koja se nije zvala Vojvodina nego je imala regionalne jedinice (Srem, Banat, Backa i Baranja). To je tacnije Srbija dobila u I balkanskom i I svetskom ratu.Nesumnjivo.Za sve narode Jugoslavije. Svi su dobili ,Srbija Vojvodinu,Hrvati Istru i Baranju,;Slovenija Prekomurje i deo Istre,CG primorje i Sutorinu,Bosna i Hercegovina drzavu i novu naciju,Siptari drzavu,S.Makedonci drzavu koju nisu ni sanjali.
Koji to “borbeni avion”?Ali smo proizvodili svoje borbene avione, podmornice, tenkove...
Jedan od mojih omiljenih popova, presmiješan je, pogotovo kada oholo pametuje.Vladika Atanasije Jevtić - Vučić je novi Tito
Ma Srbi nešto “dobili od” vašeg Broza”?! Stvarno? Baš SVE što si naveo je plaćeno sa više od milion srpskih i samo srpskih života.,Nesumnjivo.Za sve narode Jugoslavije. Svi su dobili ,Srbija Vojvodinu,Hrvati Istru i Baranju,;Slovenija Prekomurje i deo Istre,CG primorje i Sutorinu,Bosna i Hercegovina drzavu i novu naciju,Siptari drzavu,S.Makedonci drzavu koju nisu ni sanjali.
Zločinac kog slave jedino neprijatelji srpskog naroda. Tačka.
Da,jedino sto mozemo reci je da su Jugo i Stojadin nasi,kao i da su to najbolji automobili na svetuPa? I Fića se proizvodio po licenci Fijata.
Jurišni avioni jesu borbeni.To nije “borbeni avion”.
Šešelj kaže.Zločinac kog slave jedino neprijatelji srpskog naroda. Tačka.
Pa i vučić je šiptar i vidi kako tera loptuDa li je Tito najbolji državnik u modernoj istoriji srpskog naroda? Veliki privredni i vojni uspon zemlje, demografski rast, rast kvaliteta života, porast obrazovanosti stanovništva, veliki međunarodni ugled koji je zemlja u to vreme imala, mnogo veći nego što je teritorijalno i populaciono zemlja to zasluživala, nulta tolerancija na korupciju i pljačku narodnog novca.
Da ironija bude veća po svemu sudeći ispada da je najveći državnik u modernoj istoriji srpskog naroda upravo čovek koji nije bio srpskog porekla - Josip Broz Tito.
Napravi ti bolje ako znaš. Lako je nipodaštavati tuđi trud.Da,jedino sto mozemo reci je da su Jugo i Stojadin nasi,kao i da su to najbolji automobili na svetu![]()
Etnocid, posle Pavelićevog genocida.titiotizam je nastavak srbocida