Da li je teže odgajati ćerke ili sinove? Naučnici dali odgovor

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.508
Upravo je ovo jedno od najčešćih pitanja koje se nameće kada krene rasprava o roditeljstvu, a najnovija istraživanja, koje su zajednički sproveli timovi sa Karlovog univerziteta u Pragu i Kolumbija univerziteta u NJujorku, konačno su, kako tvrde, našla odgovor.

1727979395838.png

Tako počinje članak, nego kakva su vaša iskustva i mišljenje?

Upravo je ovo jedno od najčešćih pitanja koje se nameće kada krene rasprava o roditeljstvu, a najnovija istraživanja, koje su zajednički sproveli timovi sa Karlovog univerziteta u Pragu i Kolumbija univerziteta u NJujorku, konačno su, kako tvrde, našla odgovor.

Pogledajte prilog 1620090

Tako počinje članak, nego kakva su vaša iskustva i mišljenje?
Mislim da je veoma tesko odgajito dete,bilo kojeg pola da ostane normalna osoba.

Sin je ceo zivot na tvojoj grbaci ali lakse ga je vaspitati i manje je problema tj manje moras da ga pazis osim ako nije ocigledna usijana glava i budala.

Cerku treba da pazis ko malo vode na dlanu, problematicne su kad udju u pubertet i svasta nesto mogu da naprave i tvrdoglavost i mediji razaraju.Bice tu svasta i to sve traje dok se ne smiri i uda i onda je drugi cuva a roditelji nadziru povremeno.

Sin je ceo zivot tu da ti trazi i da se mota po kuci i dovodi i snajku i decu da pravi, pa istera roditelje na sprat ili kucu preko puta...Pa babi i dedi uvali unuke jos da cuvaju...

Sve ima prednosti i mane...

kolko sam razumeo ti još nisi prebacila 50tu? Imaš još fore da se predomisliš ;)
Ne. Zasto su godine neka granica?
Menjam tri sina za jednu ćerku, otprilike je to odnos.....devojčice je lakše čuvati....
Moj suprug je govorio da muškarac treba da ima bar jednu ćerku.

Back