Da li je svako silovanje isto, tj. podjednak zlocin?

Mnogo zena ne zeli da bude silovano ali malo njih ne podrzava musko-zensko nasilje.
Opravdanja su mnoga, od navike, rodne uloge, tako je kako je, do licnih interesa u tim igrama.
Podrzavati zensko nasilje je istovremeno podrzavanje muskog nasilja.
Podrzavanje muskog nasilja je istovremeno podrzavanje zenskog nasilja.
Od nas zavisi sta gledamo kao uzrok a sta kao odgovor, ali podrzavanje je podrzavanje.

pa silovanje ti je po definiciji vrsta seksualnog kontakta koji ne zelis. imas cak i te suptilne definicije da imas psiholosko silovanje, gde se telo ne opire, ali psihom ne zelis.
znaci nije grub seks silovanje, nije neka mastarija silovanje
silovanje je ono sto ne zelis i sto ti se ne svidja

mozda ti je kasnije bez veze

bila sam gruba i sama mislim online, ne znam je l bih uzivo tako
maono nesto tako glupacha. ima to da koristis tudje slabosti valjda

Poslednja izmena:
Ima i fetisha , tada se racuna da nije psihicka bolest...
Danas je seks prilicno izmesan sa psihicki nezdravim momentima, pa zamisli samo sta je sve romanticno, rad protiv svoje licnosti i slicno kod muskarca, da bi zenama bilo romanticno i to ima svrhu, ali nije zdravo psihicki...

Ima nesvesnih fetisha, ima antagonistickih fetisha, e to je tek zaplet, kad osoba zeli da bude silovana ili homoseksualac, a mrzi sebe sto to zeli ili sam cin....jasno je da onda ima problem i da mrznja prema sebi je najmanja posledica, jer ako sebe jako voli, izazvace rascep licnosti kod sebe kao resenje...

pa jeste postoje te neke takve mutnjikave situacije ali postoje realan bol i patnja i s tim se nije za rugati mislim

moze se covek kvariti nekako vremenom degenerisati moze sebi to dozvoliti. neki odnosi su slika toga i postoje.
kao zaraza je to neka nazalost ima ga

uzas kako se covek kvari

mozes od takvih stvari i ti na neki nacin postati cudoviste
dosta ima te sive zone i degeneracija to mozda i ne smeta, ono zivis pa umres, da se ozbiljno nesto radi ne bi toga bilo. ali moze

bolje da cutim

e obrisacu ono
...

uvek ima nesto sto ne zelis nikako, pa se to desi. onda ima ono sto ti je mozda gadno ali ti je na neki perv nacin prijatno. to je pozeljno valjda isto da izbegavas da ne bi psihicki uticalo na tebe al neko se hrani time ali to je put nizbrdo mislim na neki nacin, nije dobro kad se dodje dotle a vreme mozda tera u to

mozda problem kad to ide u razvrat, ono ljubavi i to u redu ko te pita

jeste ozbiljno je sve to, jednom kad zeznes naebo si prosto. nije imalo sta nego da ne naebes, sad cuti i smrdi

Poslednja izmena:

Back