Da li je srpski patriotizam ono sto definise Bokan u Cirilici i Jutarnjem programu Happy?

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.589
Bokan se ne skida sa Cirilice i Jutarnjeg programa, gde on definise sta je srpski patriotizam, a svi osyali koji ne razmisljaju kao on, su ''auto=sovinisti''.
Bokan pocne da prica o Vatikanu, zatim pocne o ustasama, Jasenovcu, predje na Ameriku, Haradinaja....ona kaze mi smo Hriscani, i mi hocemo sa tog puta da oprostimo nasim neprijateljima kao sto su Hrvati, ali da prestanu da slave Oluju, i Albanci da se odreknu nezavisnosti Kosovo, ali ostaje ''granica koja krvari ?!''....i zavrsva i svi koji ne prihvate ovo oni ne vole svoj narod....oni ga mrze...oni su protiv Srbije
Svake nedelje Bokan prica svoju pricu u Cirilici i Jutarnjrm
To je srpski patrioziam ?
:eek:

Inace sta je radio Bokan

После 17 година суђења за разбојништво у селу Буковац. Београдски редитељ и некадашњи командант "Белих орлова" осуђен за саучесништво​

ДРАГОСЛАВ Бокан (48), редитељ из Београда и некадашњи командант паравојне организације "Бели орлови", после 17 година, на поновљеном суђењу у Окружном суду у Новом Саду, осуђен је на годину затвора. Казна му је изречена због саучесништва у разбојништву у кући Томислава Ђорђевића у Буковцу, власника предузећа "Јуко", новембра 1992. године, када је однето 250.000 тадашњих немачких марака.
https://www.novosti.rs/вести/насловна/хроника.405.html:240180-Bokanu-godina-zatvora

U vezi teme , ti radikalni graktavci koji samo traže i prozivaju neprijatelje su korisni patrioti dana, njihova misao je plačipička a doseg trbuhozborački . Što se mene tiče patriote i nacionalisti ipak postoje, to je pre svega gospodin dr Leo Koen. Za Ćirjaka imam izvesno poštovane ne zato što je Vučićev korisni idiot kako sam kaže već što dolazi iz tmine mračnaštva zakopane duboko pod zemljom iznad samog palacavog na dnu dna devetog kruga odakle je jedino Isus Nazarićanin uspeo da izađe. I Ćirjak je uspeo da smogne snage pobedi demonske sile u sebi i izvan sebe te se iskobelja iz čeljusti Ada. To što je kasnije uleteo u Vučićevu zlomisao treba pripisati njegovoj ljudskoj prirodi , Čirjak naime nije Bog kao Nazarićanin već grešni čovek kome je dozvoljen samo jedan podvig.

Back