Da li je Srpska radikalna stranka nestala sa srpske političke scene?

• Začetnik teme Začetnik teme Dust
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li smo doživeli kraj SRS-a?

• Da

glasova: 13 44,8%
  • Ne

glasova: 9 31,0%
  • Privremeno

glasova: 7 24,1%

• Ukupno glasova
    29
  • Anketa je zatvorena .
Seselj je ugasio SRS kad je kandidov'o zenu za predsednika i kampanju vodio pljuvanjem opozicione stranke.
Tu zayebanciju sa narodom, glasaci mu nisu oprostili.

Jedini nacin da udje u parlament je da buduca vlast bude jos gora od prethodne sto je gotovo nemoguce, a da on provede jos 4g u zatvoru i izadje pred izbore pa to iskoristi u predizbornu kampanju.
Sumnjam da bi i tada dobio dovoljan %.

Seselj je ugasio SRS kad je kandidov'o zenu za predsednika i kampanju vodio pljuvanjem opozicione stranke.
Tu zayebanciju sa narodom, glasaci mu nisu oprostili.

Jedini nacin da udje u parlament je da buduca vlast bude jos gora od prethodne sto je gotovo nemoguce, a da on provede jos 4g u zatvoru i izadje pred izbore pa to iskoristi u predizbornu kampanju.
Sumnjam da bi i tada dobio dovoljan %.

Radikalima su Naprednjaci odneli popularnost, a Dveri i DSS (objektivno) cenzus.

Još se ne zna kada se Šešelj vraća, čak i da to bude sutra, mnogo "vrednih" članova je otišlo, ispod cenzusa su, bez izgleda da se skoro vrate...
Mišljenja?

Ja mislim, da treba da se manemo razmišljanja o strankama, tako što ćemo stalno imati u vidu njihove vođe ...., stranke i narod u Srbiji čine ljudi. Sa manje ili više mozgra ...ali svi moraju da jedu i većina IPAK VOLI SVOJU ZEMLJU.

Ja mislim, da treba da se manemo razmišljanja o strankama, tako što ćemo stalno imati u vidu njihove vođe ...., stranke i narod u Srbiji čine ljudi. Sa manje ili više mozgra ...ali svi moraju da jedu i većina IPAK VOLI SVOJU ZEMLJU.
POLITIČARA? :dash:
Ne znam šta je sad ovo. Sad su odjednom političari patriote, a analitičari glasom iznose kako je dobro da tajkuni pomažu oko formiranja vlade.

Немој двапут рећи, не би то био први салто мортале.
Prvo, ne vidim da će se Šešelj vratiti jedno 5 godina, napakovaće mu nešto (možda naknadno dopune optužnicu nečim izmišljenim, ko zna). Drugo, opasne zverke koje stoje iza predviđene vlade neće dozvoliti Šekiju da bude u vlasti.

Ali, nešto je interesantno. Ovih dana se izgleda lomi i DS. Sistemom već viđenog, deo može kod Čede, deo u Naprednjake. Opet imamo prepakovanje političke scene. DSS će možda biti okosnica desne opozicije, a LDP one druge (zovite je kako hoćete).

Rasulo, sutra kad ih neko bude pitao za Tadica reci ce mnogi da ga nisu ni poznavali a kamoli da su delili vlast sa njim.

Problem sa Radikalima je što nisu prihvatili da se reformišu (tačnije, Šešelj to nije prihvatio). Za 20 godina se realnost promenila, kako u Srbiji, tako i u svetu: Jugoslavija je nestala, SSSR je nestao, ako hoćete, tehnika je uznapredovala... Mogli su da ostanu konzervativna stranka, ali jednostavno nije pragmatično zahtevati granice Velike Srbije, kada to niti je realno, niti aktuelno.

Problem sa DS-om je što imaju mnogo pohlepnih ljudi od vrha stranke naniže.

Poslednja izmena:
u mraku eu demokratije, za gradjane srbije nema spasa, ni svetla bez nezavisne politicke stranke

ako se ovo stanje produzi ne moze se nista bolje ocekivati nego do sada, sa trendom pogorsanja

davno sam rekao srbiji trebaju radikali, a radikalima je manje vise svejedno ako ih gradjani me trebaju. oni su svoje rekli i spasili politicku dusu

ko god se necemu nada od ovih `partija` u parlamentu ima tezak problem sa logikom

Problem sa Radikalima je što nisu prihvatili da se reformišu (tačnije, Šešelj to nije prihvatio). Za 20 godina se realnost promenila, kako u Srbiji, tako i u svetu: Jugoslavija je nestala, SSSR je nestao, ako hoćete, tehnika je uznapredovala... Mogli su da ostanu konzervativna stranka, ali jednostavno nije pragmatično zahtevati granice Velike Srbije, kada to niti je realno, niti aktuelno.

Problem sa DS-om je što imaju mnogo pohlepnih ljudi od vrha stranke naniže.
realnist. pih al je argument. ldp sranje lakovano. mi nismno ovde svojom voljom i ne tezimo ovome, kao drzava i gradjani. ovo je tvoja realnost i ti uzivas, mi ne

Back