Da li je Srbija zaista u krizi?

Pa ne, normalne stvari koje su dobre, a pravi ih neka firma koja je kao "brand" ili "marka"... Šta volim da nosim ,a da je dobro mora da ima marku jer je neko proizvede. Na primer Stacy Adams , volim da nosim i imaju odlične stvari, a prave ih oni, i baš mi se to svidja. I stil i kvalitet, nema to veze toliko sa imenom, oni su ga tim kvalitetima izrade i napravili da je to to ime.

Samo što ćeš Stacy Adams da nadješ u svetu za na primer 50 dolara, a u Srbiji ga i nema , a i kad bi ga bilo bio bi 300 dolara ako ne i više ... na primer.
da sve ok ali iako je springfiled navodno dobar brand..nema kvalitet kao levis..i sto je to neka druga prica celokupnog izgleda coveka..kao da nije postojano ako mene pitas..kao da se mora menjati na svakih par meseci..dok se levis nosi godinama i ne izlazi iz mode i stvar ostaje kao nova..kapiras..to je po meni vredno paznje i gledanje brenda..ne pomodarstvo..jeste skuplje ali ostavlja takav utisak da covek zna sta kupuje i ulaze u sebe..a kad je neko debeo poput nemca on samo na hranu i cirku misli i daj da nabacim na sebe bilo sta odo na pivo fazon:lol:

Pre neki dan sam prolazila kroz Zaru i Teranovu,a tamo guzva...Svi se samo stiskaju,ogroman red na kasi...Ako se malo bolje osvrnete,shvaticete da mnogo ljudi nosi skupu robu,da nema tako puno siromasnih kao sto mislimo.Svi su samo srecni i u nekom svom fazonu.Niko se ne zali.Svi idu na more...Svima cvetaju ruze.Pa,dajte ljudi,kakava kriza?To je izmisljotina.Kriza je kad za celu platu mozes kupiti samo 1 jaje

Није криза у Кнез Михајловој...
Зађи мало у Крњачу, Борчу, Зрењанин, Кикинду, Пожаревац, Кучево...а да не причам о селима тек....

Добро, ба, форумашице, можеш да се прошеташ по силним паркинзима аутомобила скинутих са лизинга, све аутомобили стари највише год-две, па онда, на пример, да погледаш све станове на добошу по агенцијама..и то је показатељ те материјалистичке замке у коју се, чак, нисмо ни упетљали још толико колико земље из окружења, али је питање месеци када ће све да оде у очин. Или , можеш да се прошеташ до првог маркета, где се на револвинг картице купују паштете и јогурт и гледај озбиљно ко ће кешом да плати у реду и тај рачун од 100 дин. Од 10-оро један и то можда.

Pre neki dan sam prolazila kroz Zaru i Teranovu,a tamo guzva...Svi se samo stiskaju,ogroman red na kasi...Ako se malo bolje osvrnete,shvaticete da mnogo ljudi nosi skupu robu,da nema tako puno siromasnih kao sto mislimo.Svi su samo srecni i u nekom svom fazonu.Niko se ne zali.Svi idu na more...Svima cvetaju ruze.Pa,dajte ljudi,kakava kriza?To je izmisljotina.Kriza je kad za celu platu mozes kupiti samo 1 jaje

Pa trenutno su aktuelne mature pa su Ušće i Delta city puni. Inače Terranova ti nije merilo da li je zemlja u krizi ili ne. Odeća je jeftina (i ne baš nekog kvaliteta). Idi na pijac ili u supermarkete, videćeš ljude koji kupuju dva jaja i 100g najeftinije salame jer nemaju novca za više. Svrati do neke osnovne škole i pitaj učiteljice koliko im dece dolazi u školu gladno i u raspadnutoj obući. Prošetaj i do Biroa za zapošljavanje, videćeš red umornih lica na kojima je nestao poslednji trag nade da će se išta pokrenuti na bolje.

Puni su šoping centri mladih ljudi koje finansiraju roditelji. Ide se na more, neko preko roditelja, neko uz pomoć kredita, kako se ko snađe. A odakle tim roditeljima, pa valjda su ljudi u srednjim godinama uspjeli nešto steći. Ako oni nemaju, ne znam ko bi imao.
Siromašni jesmo. Da li će neko kupili farmerke jednom u dvije godine u ripleju ili u depou je krajnje nevažno, bitno je da mlad čovjek teško da će samostalno uraditi i dio onoga šta rade mladi ljudi u dobrostojećim zemljama. Da ti uz honorarni posao kupiš sebi kola, da finansiraš putovanje po evropskim prestonicama, da malo proživiš u nekom drugom gradu jer ti je gušt da osjetiš život drugog mjesta... toga kod nas mislim da nema. Da mladi ljudi koji žele da uče, to mogu da izvedu u inostranstvu. Da imaš 200evra da platiš semestrar učenja stranog jezika, toliko za neki napredan kurs neke vještine, spotra, bilo čega, a da pethodno ne moliš od oca i majke.

Vi se, koleginice, verovatno samo malo šalite, jel da !?

Back