Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.766
da sve ok ali iako je springfiled navodno dobar brand..nema kvalitet kao levis..i sto je to neka druga prica celokupnog izgleda coveka..kao da nije postojano ako mene pitas..kao da se mora menjati na svakih par meseci..dok se levis nosi godinama i ne izlazi iz mode i stvar ostaje kao nova..kapiras..to je po meni vredno paznje i gledanje brenda..ne pomodarstvo..jeste skuplje ali ostavlja takav utisak da covek zna sta kupuje i ulaze u sebe..a kad je neko debeo poput nemca on samo na hranu i cirku misli i daj da nabacim na sebe bilo sta odo na pivo fazonPa ne, normalne stvari koje su dobre, a pravi ih neka firma koja je kao "brand" ili "marka"... Šta volim da nosim ,a da je dobro mora da ima marku jer je neko proizvede. Na primer Stacy Adams , volim da nosim i imaju odlične stvari, a prave ih oni, i baš mi se to svidja. I stil i kvalitet, nema to veze toliko sa imenom, oni su ga tim kvalitetima izrade i napravili da je to to ime.
Samo što ćeš Stacy Adams da nadješ u svetu za na primer 50 dolara, a u Srbiji ga i nema , a i kad bi ga bilo bio bi 300 dolara ako ne i više ... na primer.