- Poruka
- 617
da krenemo od najsitnijih kRadikala...
gosn Mirchic...napravio SPA Centar blizu N. Sada...odakle???
SPA Centar i to blizu NS

U stvari, vi najbolje znate, kolike su vam cene a kolike plate, EUropski nema sta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skoro sam siguran da ako gdina Mircica lepo pitas, da ce ti dati iskren i istinit odgovor.
Nisi ga pitao?! A zasto?![]()
SPA Centar i to blizu NSBUAHAHAHAHAHA , ajde jos jedan vic, mislim takvo poredjenje
ali dobro ajde, hmmm, ja mislim da je prodao KiM i da je otvorio SPA
LOL
U stvari, vi najbolje znate, kolike su vam cene a kolike plate, EUropski nema sta8g i nije mnogo, mozda jeste sporo, ali sto je sigurno sigurno je, korak po korak (dva nazad jedan napred)
![]()
Skoro sam siguran da ako gdina Mircica lepo pitas, da ce ti dati iskren i istinit odgovor.
Nisi ga pitao?! A zasto?![]()
znachi i Shogun, a i ti treba lepo da pitate sve one koje optuzhujete da su lopovi???
Zashto ja to ne vidim???
Nego samo tvoje savete, koga Ja treba da pitam???
Udahni.....izdahni.....udahni.....izdahni.....samo opusteno.
Pa ti si pomenuo tog Mircica i njegovu SPA banju...nisam ja. Ja cak nisam ni za to da se bilo ko optuzuje na osnovu rekla -kazala i novinskih clanaka.
Ja sam za to da se sudstvo i policija malo bave svojim poslom i da istrazuju i podizu optuznice...i da to obave pre nego sto se neki extra profiteri izgube u vidu lastinog repa na horizontu. A tu, pored tog tvog prijatelja, ima i onih mnooogo vecih lopina...11 miliona, vile, koferi, dzipovi i td.
A ti obrati paznju da je lazno otuzivanje krivicno delo po zakonu Srbije pa samo nastavi tako da kalimerises....doduse, lako je, zar ne? Ko kaze da je taj i taj lopov? Pa kako ko, pa El Muerte i to II sa foruma Krstarice....![]()
A sto je nojetina na Palicu, prste da polizes...8-)
Zasto bi se Sumadija i Vojvodina zvali Srbija ? Ako je mogla drzava da se zove Srbija & Crna Gora, zasto nebi moglo Sumadija & Vojvodina ? Mislim ipak se vladajuca stranka na celu sa predsednikom republike slaze sa takvim stavovima koji su nam nametnuti od njima "zapadnih partnera".