da li je srbija patrijarhalna?

• Začetnik teme Začetnik teme daxt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
os da ti kazhem zasto me ribe zovu crnac?:per: a znachi otvorena si za one zadrigle fosile,za njih dizesh?:hahaha: jadna je srbija sa takvim "ribama":eek:

Има нас које дижемо репиће на нормалне мушкарце који нас не сматрају бићима ниже расе...а не на паттријархалне пећинце....нема то још увек везе са фосилима...немој, драги, да мислиш да те свака риба неће зато што немаш кинте...пре би било јер немаш мозга(пардон)

Браво Хелен :)
Ја од када сам дошла у Бг нисам видела нешто претерано тих ,,напумпаних блудница"
Можда зато што сам била у КСТ-у, СКЦ-у, Колосу и сличним местима...уствари, видех једном на гомили такве особе, кад сам се одвукла на бруцошијаду у ,,Rich"(само име говори о карактеру kлуба :roll:
Па се онда стварно поставља питање где се то наш драги Дакс креће и каква је он особа када налеће само на такве ..примерке"...
kst?skc???BRUCOSIJADA??? aha vidim koliko je sati.nisi ih videla zato shto si i ti jedna od njih mozda?:hahaha: a kako je kod vas u "shumadiju"? ti tjesh MENE da pratish?MENE?? sigurno se ne krecem po takvim rupama gde vise brkate provincijalke:bye:

kst?skc???BRUCOSIJADA??? aha vidim koliko je sati.nisi ih videla zato shto si i ti jedna od njih mozda?:hahaha: a kako je kod vas u "shumadiju"? ti tjesh MENE da pratish?MENE?? sigurno se ne krecem po takvim rupama gde vise brkate provincijalke:bye:

Vidi kakva seljacina ima temu od 23 strane... stvarno smo mi forumashice dokone - u stvarnom zivotu ovaj ne bi mogao ni da prismrdi vecini zena...

Da li je Srbija patrijahalna? u mnogim stvarima DA, a to da stvari trebamo da postavimo na svoje mesto TO SIGURNO TREBA DA SE URADI, ali pitanje je odakle prvo početi, sve više maha uzima kriminal, korupcija, roditelji sve manje vremena provode sa svojom decom, i ona su prepuštena da ih ulica vaspitava,a šta ćemo takva nam je Srbija, mi pojedinci to nemožemo da promenimo a oni koji mogu bave se drugim stvarima u stvari bave se

Da li je Srbija patrijahalna SIGURNO DA, u većini slučajeva, decu nema kod da nam vaspitava jer roditelji nemaju vremena za decu,njih vaspitava ulica, što je nažalost strašno,roditelji se bave se golom egzistenciom,nemaju vremena za porodicu, za vaspitanje, a oni koji bi trebali da se time pozabave nemaju kad jer se zabavljaju svojim stvarima, a i ovako im je super,šta ih briga za ovakvu državu i ako u njoj žive, bitno je da su sebi obezbedili u većini slučajeva sve pogodnosti koje život pruža,
Verujemo samo da ovo neće potrajati večno, naćiće se već neko....

Vidi kakva seljacina ima temu od 23 strane... stvarno smo mi forumashice dokone - u stvarnom zivotu ovaj ne bi mogao ni da prismrdi vecini zena...
To je zato što se iznova pojavljuju entuzijasti kao dolenavedena :) koja pokuša da da odgovor ne čitajući prethodne stranice i tako u krug :)

Da li je Srbija patrijahalna? u mnogim stvarima DA, a to da stvari trebamo da postavimo na svoje mesto TO SIGURNO TREBA DA SE URADI, ali pitanje je odakle prvo početi, sve više maha uzima kriminal, korupcija, roditelji sve manje vremena provode sa svojom decom, i ona su prepuštena da ih ulica vaspitava,a šta ćemo takva nam je Srbija, mi pojedinci to nemožemo da promenimo a oni koji mogu bave se drugim stvarima u stvari bave se

Da li je Srbija patrijahalna SIGURNO DA, u većini slučajeva, decu nema kod da nam vaspitava jer roditelji nemaju vremena za decu,njih vaspitava ulica, što je nažalost strašno,roditelji se bave se golom egzistenciom,nemaju vremena za porodicu, za vaspitanje, a oni koji bi trebali da se time pozabave nemaju kad jer se zabavljaju svojim stvarima, a i ovako im je super,šta ih briga za ovakvu državu i ako u njoj žive, bitno je da su sebi obezbedili u većini slučajeva sve pogodnosti koje život pruža,
Verujemo samo da ovo neće potrajati večno, naćiće se već neko....

Bas si lepo dokazala svoju tvrdnju da je Srbija patrijarhalna . Navela si sve same odlike patrijarhalne drzave: nevaspitanu decu, roditelji koji jure za karijerom i novcem, gradjani koje ne zanima njihova zemlja...:eek:
Ali dobro,na kraju si nas ipak utesila prorockim recima: nacice se vec neko!!!

Mozda je taj neko bas daxt!

Bas si lepo dokazala svoju tvrdnju da je Srbija patrijarhalna . Navela si sve same odlike patrijarhalne drzave: nevaspitanu decu, roditelji koji jure za karijerom i novcem, gradjani koje ne zanima njihova zemlja...:eek:
Ali dobro,na kraju si nas ipak utesila prorockim recima: nacice se vec neko!!!

Mozda je taj neko bas daxt!
nema problema,naucicu te svemu shto treba da znash:tajna:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back