Da li je Srbija okupirana zemlja?

Nema sta da se objašnjava.. Kome nije jasno da ne postoje prijatelji u politici već goli interesi teško je tu objasnjavati.. Mali narodi će uvek da plaćaju reket bili to Ameri Rusi ili Kinezi koji dolaze nebitno .. Vaše je da balansirate i tražite najbolju moguću poziciju.. Reket kao i kod mafije nije zamišljen da ubije već da muze.. Ono što ostaje je ono sa čim se raspolaže .. Danci plaćaju oko 1,17% za Nato ili 6milijadi € plus sve pare koje im Američke firme izvuku svake godine(to je min pola Srpskog BNP) i pored toga žive jako dobro.. Misliš li ti da oni to ne vide da su glupi??..

Poslednja izmena:
Ma, nisu to Amerikanci, nego Svetska vlada. Američka vojska i vojska NATO pakta ne štiti Američke interese, već štiti interese Svetske vlade.

Svetska vlada je iskoristila Ameriku i dodelila joj ulogu globalnog policajca.

....

Recimo i da je sve to tačno, ali se ne primećuje da se Amerikanci nešto bune protiv toga. Štaviše, pored svih tih očiglednih gadosti koje se čine u ime njihove države, oni je i dalje reklamiraju kao jedinu bogomdanu, pravednu i slobodnu za život. Baš me zanima kako bi reagovali kada bi im neko rekao da bi morali da se odreknu 20% prihoda da nisu izvršili svoju fašistoidnu agresiju na Libiju. Da li bi rekli - pa nema veze, koga briga za te beduine?

- - - - - - - - - -

Vi niste ni svesni koliko Kinu zabole za Srbiju, ona gleda samo države u svom okruženju i nije još uvek u vojnom smislu svetska sila nego regionalna.

Ekonomija Kine je najpovezanija sa američkom ekonomijom.

Ajde da si barem napisao ruske sudije al realno i Rusiju sve više zabole za nas.

Da ne pričam to da su se najveće lopuže poput Mire Marković i Bogoljuba Karića našle u Rusiji da uživaju godinama.

To koliko su Mira Marković i Bogoljub ukrali za godinu dana žutare sve zajedno nisu za 10 godina a Rusija ih je udomila jer ona najbolje kapira tajkunsku priču jer tajkun je ruska reč.

Poenta rečenice je bila u nepristrasnosti, a ne u Kini.

Recimo i da je sve to tačno, ali se ne primećuje da se Amerikanci nešto bune protiv toga. Štaviše, pored svih tih očiglednih gadosti koje se čine u ime njihove države, oni je i dalje reklamiraju kao jedinu bogomdanu, pravednu i slobodnu za život. Baš me zanima kako bi reagovali kada bi im neko rekao da bi morali da se odreknu 20% prihoda da nisu izvršili svoju fašistoidnu agresiju na Libiju. Da li bi rekli - pa nema veze, koga briga za te beduine?

Jedno je pravda koja počiva na pravu sile i laži,
drugo je pravda s osnova prava postojanja u Istinama!

Mi svjesni Srbi smo jedno Amerikanci drugo,
nji'ova moć na sili i naša na Srpstvu, u drugim su dimenzijama

- - - - - - - - - -

Zašto se Srbi nisu bunili protiv rata u Bosni? Zašto se Srbi nisu bunili protiv bahatosti i vandalizma arkanovih tigrova? Zašto se Srbi nisu bunili protiv logora u Bosni?

Zašto se bilo koji narod ne buni protiv bilo kog rata?

Prvo. Prosečan Srbin nije imao pojma šta se događa.

Drugo. Napadnuta je njegova država i narod tako da je rat u cilju odbrane opravdan.

Šta je bila svrha terorističkog napada 9/11?

Cilj je bio da se američki narod zastraši terorizmom i da se pokaže i amerikancima i svetu da je Amerika napadnuta i da napadnuta Amerika mora da se brani.

Ja nigde nisam video nikakvu reklamu Amerike kao jedine bogomdane, pravedne i slobodne za život. To je srpska reklama Amerike. To mi u Srbiji jedni drugima pričamo kako je Amerika ne znam šta, tako isto sami sebi reklamiramo Nemačku. Svaki drugi dan mogu da čujem nekog isfrustriranog srbina zbog nekog lokalnog problema kao što je npr. "Komšiju pustili policajci da vozi iako je bio pijan samo zato što pandur poznaje njegovog teču" ili sledeći problem: "Na kraju, naravno, to mesto na univerzitetu je dobila ćerka tog i tog profesora." i onda će tako neko isfrustriran reći "E to ne možeš da vidiš u Nemačkoj." ili "Toga nema na zapadu."

Zašto se Srbi nisu bunili protiv rata u Bosni? Zašto se Srbi nisu bunili protiv bahatosti i vandalizma arkanovih tigrova? Zašto se Srbi nisu bunili protiv logora u Bosni?

Kako to misliš da se nisu bunili? Linije fronta su stajale skoro nepomične godinama. U Bosni ne bi ni bilo nikakvog rata da onaj genocidni satano-fašista Badinter, nije izvrnuo na nos uti possideti juris i napravio takvu komediju kakva skoro nije viđena. Pseto treba da visi na vešalima. Rata je moralo da bude jer BiH nije smela da se cepa. To je bio uslov USijanih glava.

Zašto se bilo koji narod ne buni protiv bilo kog rata?

Prvo. Prosečan Srbin nije imao pojma šta se događa.

Drugo. Napadnuta je njegova država i narod tako da je rat u cilju odbrane opravdan.

Sećam se ja dobro protiv čega su se Srbijanci bunili. Ko je terao ljude da slušaju B92 i ostale fašističke medije? Odakle se to emitovalo, ko je to plaćao i sa kojim ciljem?

Šta je bila svrha terorističkog napada 9/11?

Cilj je bio da se američki narod zastraši terorizmom i da se pokaže i amerikancima i svetu da je Amerika napadnuta i da napadnuta Amerika mora da se brani.

Ja nigde nisam video nikakvu reklamu Amerike kao jedine bogomdane, pravedne i slobodne za život. To je srpska reklama Amerike. To mi u Srbiji jedni drugima pričamo kako je Amerika ne znam šta, tako isto sami sebi reklamiramo Nemačku. Svaki drugi dan mogu da čujem nekog isfrustriranog srbina zbog nekog lokalnog problema kao što je npr. "Komšiju pustili policajci da vozi iako je bio pijan samo zato što pandur poznaje njegovog teču" ili sledeći problem: "Na kraju, naravno, to mesto na univerzitetu je dobila ćerka tog i tog profesora." i onda će tako neko isfrustriran reći "E to ne možeš da vidiš u Nemačkoj." ili "Toga nema na zapadu."

Gde ćeš bolju reklamu od NATO pakta, koji nalazi za shodno da ti objasni šta je American way of life, i zašto tvoj ne valja? I to radi bombama, jer ti nisi zaslužio bolje u toj prljavoj, zaostaloj, nedođiji u kojoj živiš.

Kako to misliš da se nisu bunili? Linije fronta su stajale skoro nepomične godinama. U Bosni ne bi ni bilo nikakvog rata da onaj genocidni satano-fašista Badinter, nije izvrnuo na nos uti possideti juris i napravio takvu komediju kakva skoro nije viđena. Pseto treba da visi na vešalima. Rata je moralo da bude jer BiH nije smela da se cepa. To je bio uslov USijanih glava.

Sećam se ja dobro protiv čega su se Srbijanci bunili. Ko je terao ljude da slušaju B92 i ostale fašističke medije? Odakle se to emitovalo, ko je to plaćao i sa kojim ciljem?

Gde ćeš bolju reklamu od NATO pakta, koji nalazi za shodno da ti objasni šta je American way of life, i zašto tvoj ne valja? I to radi bombama, jer ti nisi zaslužio bolje u toj prljavoj, zaostaloj, nedođiji u kojoj živiš.

Što se nisu bunili Srbi protiv logora u kojima su mučeni i ubijani bošnjaci?

Što se nisu bunili protiv srpskih ratnih profitera kakvi su bili arkanovi tigrovi koji su pljačkali po Bosni i srbe i bošnjake?

Ma kakav Badinter. Rat u Bosni, pa i u celoj Jugi je bio čist profiterski rat. A najviše ratnih profitera je bilo na Srpskoj strani jer su Srbi imali šta da prodaju i imali su kome da prodaju. Dok su Ujedinjene Nacije udarale sankcije Srbiji, Srbija je udarala sankcije Bosni da bi ekipa mogla da švercuje oružje, naftu, benzin, municiju, i ostalu robu po svijim cenama i uslovima. Sve će to jednog dana obelodaniti državna bezbednost, udbaši koji su svu tu muku i zakuvali, i ko je sa kim šurovao, ko je se sa kim dogovarao i ko je kome oružje prodavao.

Rata ne samo u Bosni, nego u celoj Jugoslaviji nije moralo da bude da nije bilo usijanih glava, a naročito usijane slobine glave koji je mislio da može da bude novi Tito i da večito vlada Jugoslavijom i da starost dočeka u Belom dvoru.

Jugoslviju su zapalili Jugosloveni izmanipulisani svojim političarima i vođama, a strane sile su samo dolivale ulje na tu vatru.

Poslednja izmena:

Što se nisu bunili protiv srpskih ratnih profitera kakvi su bili arkanovi tigrovi koji su pljačkali po Bosni i srbe i bošnjake?

Ma kakav Badinter. Rat u Bosni, pa i u celoj Jugi je bio čist profiterski rat. A najviše ratnih profitera je bilo na Srpskoj strani jer su Srbi imali šta da prodaju i imali su kome da prodaju. Dok su Ujedinjene Nacije udarale sankcije Srbiji, Srbija je udarala sankcije Bosni. Sve će to jednog dana obelodaniti državna bezbednost, udbaši koji su svu tu muku i zakuvali, i ko je sa kim šurovao, ko je se sa kim dogovarao i ko je kome oružje prodavao.

Rata ne samo u Bosni, nego u celoj Jugoslaviji nije moralo da bude da nije bilo usijanih glava, a naročito usijane slobine glave koji je mislio da može da bude novi Tito i da večito vlada Jugoslavijom i da starost dočeka u Belom dvoru.

Jugoslviju su zapalili Jugosloveni izmanipulisani svojim političarima i vođama, a strane sile su samo dolivale ulje na tu vatru.

Што се бошмњаци нису бунили против логора у којима су мучени и убијани Србски цивили, што се хрвати нису бунили против усташког наставка акције и довршења геноцида? Што се бошњаци нисуу бунили против Изетбеговића који је највећи ратни профитер на тим просторима? Ти мислиш да си заебани манипулатор?

Ma kakav Badinter. Rat u Bosni, pa i u celoj Jugi je bio čist profiterski rat. A najviše ratnih profitera je bilo na Srpskoj strani jer su Srbi imali šta da prodaju i imali su kome da prodaju. Dok su Ujedinjene Nacije udarale sankcije Srbiji, Srbija je udarala sankcije Bosni da bi ekipa mogla da švercuje oružje, naftu, benzin, municiju, i ostalu robu po svijim cenama i uslovima. Sve će to jednog dana obelodaniti državna bezbednost, udbaši koji su svu tu muku i zakuvali, i ko je sa kim šurovao, ko je se sa kim dogovarao i ko je kome oružje prodavao.

Potpuno si u pravu. Pogotovo ovo poslednje. Jadna međunarodna zajednica nije znala šta je snašlo. Zamalo da se rat proširi na Beč, a trunka je nedostajala da Šešelj bombarduje Rim. Pričalo se da je mađarski predsednik čak molio na kolenima kad su Srbi bili navalili na njihovu granicu. Osedeo je od straha na samu pomen srpskih civila koji beže preko Mađarske ka Vojvodini.

Omni

Шта мислиш- колико људи ти верује у ове глупости, а да нису идиоти?:lol:
Причаш о Русији са пијаним Јељцином и Кини која не сме да се замера западној коалицији јер економски зависи од њих?
Смисли ти то мало боље, ово ти је мало јадњикаво...:lol:

Nemam šta da smišljam. Ja se ne biavim smišljanjem, ja se bavim činjenicama.

Istorija je već napisana, to što neki veruju u smišljenu istoriju to je druga tema.

Da, ja pričam o Rusiji, pre Jeljcina Rusija nije postojala više od pola veka.

Verovatno niko ni sa kim nije hteo da se zamera, pa su odlučili da nas svi zajedno sankcionišu. :lol:

Не, није црвене; зато су их уклонили силом, да поставе вас жуте; шта ту теби није јасно?

Ti si ili klinac kome su roditelji kao ikonu držali Slobinu sliku, ili si ti taj roditelj.

Malo znaš, a još manje razumeš.

Tvoje političko shvatanje ne ide dalje od Slobe i DOSa. Za tebe postoje samo DOS i Sloba. Ako si protiv Slobe, onda si sigurno za DOS, ako si protiv DOSa onda si sigurno za Slobu?

Šta ako ti kažem da su i Sloba i DOS na vlast došli tako što su potpisali pakt sa đavolom?

I jecni, i drugi, i treći i oni četvrti su došli na vlast tako što su aminovani od svetskih moćnika.

Znaš kako, jevreji iz Njujorka i oni boljševički jevreji iz Moskve su se dogovorili da ukinu komunizam i socijalizam i da sprovedu kapitalizam. Simbol toga je pad berlinskog zida 1989. godine. To je čuveni događaj, ali nikome nije bilo jasno zašto je to tako značajan događaj i zašto se o tome toliko priča i dan danas.

Prvo. Svetska vlada je odlučila da varti Rusiju na kartu sveta i da ukine judejsko-masonsku tvorevinu Sovjetski savez.

Drugo. Brisanje bipolarnog sveta i stvaranje više polarnog sveta. Cilj im je da formiraju više velikih sila koje će onda da zavađaju jedne na druge. Tako danas imamo Kinu, Rusiju, Ameriku, EU, Teroriste (ISIS i slične), Izrael.

U tom dogovori američkih i ruskih jevreja, Jugoslavija nije mogla da bude izuzetak, sa obzirom da je Jugoslavija svoju politiku zasnivala na igri između dve vatre. Kad je jedna vatra ugašena ta igra je morala da prestane. U tom cilj Slobodan Milošević je doveden na vlast.

Znaš kako, jevreji iz Njujorka i oni boljševički jevreji iz Moskve su se dogovorili da ukinu komunizam i socijalizam i da sprovedu kapitalizam. Simbol toga je pad berlinskog zida 1989. godine. To je čuveni događaj, ali nikome nije bilo jasno zašto je to tako značajan događaj i zašto se o tome toliko priča i dan danas.
Срећа, имамо тебе, коме је јасно.
А ти си онај у ливреји, што је придржав'о врата, кад су улазили на састанак? Зар не знаш да је ружно прислушкивати договоре светских моћника?
Мог'о си да погинеш, да су те ухватили...:lol:
Како сте заморни са тим затупљивањима, Господе Боже! (а ја сам атеиста!):roll:
Ко још не зна за те "протоколе" сионских лопужа? Није то суштина! Загледан си у једну ствар, и заслепљен за све друге; да, банкстери воде игру. Открио си врућу воду, и од тога направио политички став, којим објашњаваш све остало.
Није ни чудо да си толико конфузан.

Misliš li da bi zapad dozvolio 1990. Srbima referendum za izlazak iz SFRJ?

Evo šta na to ima da kaže bivši predsednik Savezne skuštine SFRJ, Kiro Gligorov.

Evo šta na to ima da kaže bivši predsednik Savezne skuštine SFRJ, Kiro Gligorov.

Pazi, slušao sam do ovde, i pao sam sa stolice od smeha :D
"Pred samo rasturanje Jugoslavije, kao poslednji pokušaj da ne dođe do rata između republika, došla je trojka iz EU u Beograd."

A evo sta kaže masovni ubica Klinkton:
Klinkton.jpg

Došli iz EU u Jugoslaviju i rekli: "Svaka od republika koja želi da ima nezavisnost neka ide na referendum, da to potvrdi narod, i može biti primljena u UN."
Šta reći za kraj, šta dodati? :hahaha:
:lol:
Ма, нема везе, проваљен је.
Само, заморни су са овом проусташком причом, никако да укапирају да то не пролази...:roll:

Срећа, имамо тебе, коме је јасно.
А ти си онај у ливреји, што је придржав'о врата, кад су улазили на састанак? Зар не знаш да је ружно прислушкивати договоре светских моћника?
Мог'о си да погинеш, да су те ухватили...:lol:
Како сте заморни са тим затупљивањима, Господе Боже! (а ја сам атеиста!):roll:
Ко још не зна за те "протоколе" сионских лопужа? Није то суштина! Загледан си у једну ствар, и заслепљен за све друге; да, банкстери воде игру. Открио си врућу воду, и од тога направио политички став, којим објашњаваш све остало.
Није ни чудо да си толико конфузан.

Jesi li ti kumunista i ateista ili si samo ateista?

Ja nisam govorio o suštini, ali kad smo već kod suštine, šta po tebi jeste suština?

Ja sam prvi put pomenuo jevreje, a ti se odmah hvataš protokola sionskih mudraca. To su tvoje insinuacije. Sreća moja pa ovo nije Amerika ili Rusija, do sada bih verovatno bio proganjan zbog antisemitizma.

Jevreji su u Rusiji pre 1917. godine bili moćni i uticajni, a posle 1917. godine jevreji vladaju Rusijom.
Ta se činjenica ne uklapa u našu prorusku propagandnu politku pa se stoga i zanemaruje, a čini se da je za mnoge veoma, veoma bolna. A ja se ne bavim propagandom ove ili one politike sa skrivenim, sebičnim i profiterskim interesima, kao što to rade naši bajni političari i ruske i američke i svakakve orijentacije.

A posebno nisam emotivno vezan za politiku i za političare.

Rusija odnosno SSSR je imala najstrožju kaznu za antisemitizam u istoriji sveta - smrtna kazna. Najčešće je bilo dovoljno da postoji sumnja da radiš ili govoriš protiv jevereja i odovode te u Gulag. Rusija je u vreme mira u zloglasnim gulazima pobila 40% svog naroda. Neverovatno je da jevreji u Rusiji čine manje od 0.1% populacije i da je ta mala šačica ljudi iz Moskve uspela da pobedi Carsku Rusiju i zavede takav teror.

Vladimir Putin verovatno isto tako zna za te "protokole" sionskih lopuža kad veruje da su jevreji činili 80% Sovjetske vlade.

Што одма' не кажеш да си Хрват, него нас овде замајаваш?

:lol:
Само, заморни су са овом проусташком причом, никако да укапирају да то не пролази...:roll:

Opet ti sa tvojim insinuacijama. :roll:

Kojom proustaškom politikom? Šta je od svega što sam ja napisao prustaško???

Kiro Gligorov nije bio Hrvat, već Makedonac. :D

Nije Zapad kriv što smo korumpiran i pomalo priglup narod, oni su samo to namirisali i iskoristili.
Они траже коруптивне; нису сви коруптивни и глупи. Нису они без кривице, не амнестирај их тако лако.
Испада да лопов није крив, ако украде нешто из куће која није закључана...

Back