cronnin
Veoma poznat
- Poruka
- 13.795
Evo meni kod nas jedino smeta ta naša megalomanija koja ne odgovara stvarnosti, Nismo mi toliko geostrateški ključni, jer da jesmo ekspresno bi nas primili u EU kao Bugare i Rumune.
EU je fiktivna, beznačajna i praktično nepostojeća tvorevina. Jedini interes koji sa njihove strane postoji za ulazak Srbije u EU je bolja vojna i politička kontrola SR Srbije.
Vrednost malog, beznačajnog deteta od 26 kg iznenada poraste kada grupa pedofila otme autobus u kojem se ono nalazi. Pogotovo ako je ono jedino dete u autobusu...Nas je jedva 8 miliona na ovim prostorima, u našem malom dvorištu to je puno, ali van toga to je ništa, jedana srednja svetska metropola.ma kinesko selo. Šta mi možemo proizvesti toliko jedva da nas ima da podmirimo jedan kvart megapolisa.
I to treba da bude argument da se i danas zadovoljimo vazalano-ropskim stanjem?Ako iko misli da u sadašnjem svetu kada čak i veći imaju imaju ograničene suverenitete mi možemo da furamo svoju priču taj se vara,zapravo kroz istoriju nikad ga i nismo imali u potpunosti... uvek smo u najboljem slučaju bili vazali.
I pošto nismo sposobni ni pametni da privučemo da se velike količine novca koncentrišu kod nas (po bilo kom legalnom biznisu, pokušali smo sa drogom, ali i tu smo pukli) besmislena je polemika jesmo li ili nismo okupirani...jedinoi smisleno je kako da se organizujemo da ljudi žive pristojan život i da ne beru brigu o geopolitici dok im ona ne zavuče ruku u džep. Sada jedino ko zavlači ruku u naš džep su ološi iz naših redova koje smo mi instalirali kao elitu.
Osnovni problem ljudi kao što si ti je što vrlo lako padaju na jeftin marketing koji ih ubeđuje da treba da kupe baš onaj šampon koji oni proizvode. U konkretnom slučaju reč je o papirnim dolarima, i ljudima koji su tebe ubedili da su ti potrebni za nešto.
Drugim rečima - da mi imamo neki standard, visok BDP,izvoz realno samo kezimo zube jedino na reč donacija
Ne kezimo se mi na donacije, već lokalni poiltičari koji znaju da to znači procenat za njih i njihove drugare. Zapad vrlo dobro zna da nama ne treba ni jedna njihova donacija i da bi procvetali kada bi nas ostavili na miru sa njihovom "pažnjom" i "donacijama".
Poslednja izmena: