drbob
Iskusan
- Poruka
- 6.294
U državnom Trezoru gde bi trebalo da stoji novac trenutno ima 1.000.000.000 a treba im hitno 10.000.000.000 za dospele isplate...
Da li to znači da smo bankrotirali???

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U državnom Trezoru gde bi trebalo da stoji novac trenutno ima 1.000.000.000 a treba im hitno 10.000.000.000 za dospele isplate...
Никад песимиста немој да будеш!Mi smo odavno bankrotirali
To ne znaci da je bankrotstvo.
Nego nisi naveo cega 10.000.000.000.
Za Srbiju ne znam ali ja večeras jesam. Šeširić, kaput, taksi, klopa u Meku i nema više. A ono sa računa ne smem da pipam pošto je već rezervisano na šta se troši![]()
![]()
Jedem mada znam da nije zdravo. Da mi je Pizza Hut bliže ne bih išla.
A porcije su im užasno maaaaaaale. Bez da naručiš za 500-600 dinara ne možeš da se najedeš kao čovek.
off:
Pre nedelju dana bio dokumentarni film (americki) koliko je klopa u Mek-u opasna, za mesec dana hranjenja isklucivo u Mek-u covek unistio jetru, krvnu sliku i raspolozenje. Ne bih jela to smece ni ovako, a kamoli sad kad znam to.Cak sam i od nase brze hrane pocela da se plasim, ko zna sta sve stavljaju, a pogotovu pred praznike...
zato treba preci na spanske krvavice i bele bubrege sa mudijade, a kvalitet je zagarantovan...![]()
Jel' ti to nekom Amerikancu?![]()
Cheeseburger што продаје мекдоналдс као нов после 3 године:off:
Pre nedelju dana bio dokumentarni film (americki) koliko je klopa u Mek-u opasna, za mesec dana hranjenja isklucivo u Mek-u covek unistio jetru, krvnu sliku i raspolozenje. Ne bih jela to smece ni ovako, a kamoli sad kad znam to.Cak sam i od nase brze hrane pocela da se plasim, ko zna sta sve stavljaju, a pogotovu pred praznike...