Da li je Srbija bankrotilrala???

• Začetnik teme Začetnik teme drbob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
srbija je na granici bankrota al je ipak u malo boljoj situaciji nego crna gora jer jos ima prilicno visoke devizne rezerve plus moze da stampa novac bez pokrica, sto trenutno demokrate i rade inace ne bi imali ovoliko novih novcanica u opticaju.

ja kad odem u menjacnicu da zamenim devize za dinare sve mi daju ove ganc nove od po 1000

Za Srbiju ne znam ali ja večeras jesam. Šeširić, kaput, taksi, klopa u Meku i nema više. A ono sa računa ne smem da pipam pošto je već rezervisano na šta se troši :dash: :sad2:

off:

Pre nedelju dana bio dokumentarni film (americki) koliko je klopa u Mek-u opasna, za mesec dana hranjenja isklucivo u Mek-u covek unistio jetru, krvnu sliku i raspolozenje. Ne bih jela to smece ni ovako, a kamoli sad kad znam to.:roll: Cak sam i od nase brze hrane pocela da se plasim, ko zna sta sve stavljaju, a pogotovu pred praznike...

off:

Pre nedelju dana bio dokumentarni film (americki) koliko je klopa u Mek-u opasna, za mesec dana hranjenja isklucivo u Mek-u covek unistio jetru, krvnu sliku i raspolozenje. Ne bih jela to smece ni ovako, a kamoli sad kad znam to.:roll: Cak sam i od nase brze hrane pocela da se plasim, ko zna sta sve stavljaju, a pogotovu pred praznike...

zato treba preci na spanske krvavice i bele bubrege sa mudijade, a kvalitet je zagarantovan... :ok:

off:

Cheeseburger што продаје мекдоналдс као нов после 3 године:

Back