Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.347
Pazi ga ovaj samo ide po temama ko papagaj ponavlja da je sve istina od serviranih splacina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izlupetao si se za medalju, a u svemirsku tehnologiju se razumeš ko marica u krivi.....
Vi matori komunisti još niste prežalili Američko sletanje na Mesec i pobedu u Hladnom ratu. Mnogo vas boli rušenje Berlinskog zida i raspad SSSR-a.
Kiselo grožđe, jbg.![]()
А шта па ви понављате осим ,,сервиране сплачине"?Pazi ga ovaj samo ide po temama ko papagaj ponavlja da je sve istina od serviranih splacina
Данашње микроталасне рерне имају 200 пута бољу и софистициранију технологију него што су имали браћа Рајт, дакле они никако нису могли да полете.Današnji mobilni telefon ima soficitarniju tehnologiju 100 puta bolju nego što je imala misija apola
Po standardima oni sa tadašnjom tehnologogijom NIKAKO nisu mogli sleteti na mesec
Danas tesko mogu da poveruju da se nekada na more islo ficom.Данашње микроталасне рерне имају 200 пута бољу и софистициранију технологију него што су имали браћа Рајт, дакле они никако нису могли да полете.
Тако? Па није баш тако. Али за поједине је то логика.
Ма то је измишљотина, какав фића, у оној лименој конзерви на море, ејјјј!?Danas tesko mogu da poveruju da se nekada na more islo ficom.
mojne, oce mesec da uzvrati...Ameriku satrti atomskom za sve lazi ,ratove i unistenja
mi isli peglajom vazdysno hladjenje, ali na mesec ne mere, nema atmosfereМа то је измишљотина, какав фића, у оној лименој конзерви на море, ејјјј!?
pa nema ni u Chanju atmosfere, ako ces tako!mi isli peglajom vazdysno hladjenje, ali na mesec ne mere, nema atmosfere
polovina amera isto misli, samo ovi natofili bulazne daŠef ruske svemirske agencije Roskosmos: 'NE POSTOJE DOKAZI DA SU SAD IKAD SLETELE NA MESEC. SVE JE BILO LAŽNO!"
tako su bili i na mesecu, u drvenoj raketi - tj. maketi za snimanje filma, stenli kjubrikPre nekoliko godina nizozemski Nacionalni muzej rekao je da je jedan od njegovih dragocenih predmeta, stena koju su američki astronauti navodno vratili s Meseca, samo komad okamenjenog drveta.