Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 84.356
ne pitam te toJa nemam veze sa Društvenim frontom.
nego koliko ste do sada srušili Vučića?
99.9%, 80%, 75%, 50%, 33.3%, 25%, 10%, 5%, 2%, 0.5%
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne pitam te toJa nemam veze sa Društvenim frontom.
Velike pripreme za vojnu paraduDeluje mi da je intenzitet opao.
Da li sam u pravu?
Ne vidim nova desavanja, vece proteste...da li je Vucic uspeo da razvodni proteste?
Ili su to uradili sami blokaderi agresivnim ponasanjem?
ne pitam te to
Ti si prvi admin kojeg sam video da troluje sopstveni forum. Dobro, nije tvoj, ali ipak...Deluje mi da je intenzitet opao.
Da li sam u pravu?
Ne vidim nova desavanja, vece proteste...da li je Vucic uspeo da razvodni proteste?
Pa 5. oktobra je bilo cviljenje i nemojte ljudi, ja sam vaš. Ovaj put ne znam da li će to da vredi, mnogo zle krvi su napravili.Eto šale iz vedra neba.![]()
a i to što kažeš... nikako da naučim da ne igram svaku utakmicu 3+ niti sa svakim na forumu da vuvuzelišemStojke, opet si zaboravio s kim se dopisuješ.
![]()
Ne vidim uopšte ni trunku sličnosti sa 5.10.Pa 5. oktobra je bilo cviljenje i nemojte ljudi, ja sam vaš. Ovaj put ne znam da li će to da vredi, mnogo zle krvi su napravili.
Pitanje je kako će narod da reaguje. Bilo je gromopucatelnih najava, nemojte decu da nam pipnete, pa evo pipnuli i još više, decu lome, hapse i bacaju u bukagije i nikom ništa.Ne vidim uopšte ni trunku sličnosti sa 5.10.
Šta više ovo će da legne vučiću da ispuni ono svoje 100 za 1. Jer, dobro si rekao mnogo je zle krvi.
Nisam da se deca diraju to je skroz loš trip ali bih da sam na poziciji za 24h očistio ove matore što huškaju i guraju decu. Naravno uz to bi trebalo da ide i aps za delove vlasti što isto sumnjam da će se desiti. Treba otići odavde, najbolje rešenje.Pitanje je kako će narod da reaguje. Bilo je gromopucatelnih najava, nemojte decu da nam pipnete, pa evo pipnuli i još više, decu lome, hapse i bacaju u bukagije i nikom ništa.
Mozes pobeci od Srbije ali od sebe ne mozes.Nisam da se deca diraju to je skroz loš trip ali bih da sam na poziciji za 24h očistio ove matore što huškaju i guraju decu. Naravno uz to bi trebalo da ide i aps za delove vlasti što isto sumnjam da će se desiti. Treba otići odavde, najbolje rešenje.
Bitno da se pumpa non stop dok se žvala ne osuši i otpadne.Bukvalno svaki dan imas po desetine manjih protesta, svuda.
Nerealno je da ocekujes svake nedelje 15. mart..
Žuti ĆaciBitno da se pumpa non dtop dok se žvala ne osuši i otpadne.
Samo nek proba jedva čekamoNe vidim uopšte ni trunku sličnosti sa 5.10.
Šta više ovo će da legne vučiću da ispuni ono svoje 100 za 1. Jer, dobro si rekao mnogo je zle krvi.
Nemoj posle: "nemojte čiko ja krenuo do prodavnice da fotkam cene, kakve blokade, kakve barikade"Samo nek proba jedva čekamo![]()
Mićko ne rade mene te biblijske forice. Kad izađeš odavde u sređene osnovne stvari tek onda spoznaš koji je ovde krš.Mozes pobeci od Srbije ali od sebe ne mozes.
Ne spoznas ako nisi kompatibilan.Mićko ne rade mene te biblijske forice. Kad izađeš odavde u sređene osnovne stvari tek onda spoznaš koji je ovde krš.
Da.a i to što kažeš... nikako da naučim da ne igram svaku utakmicu 3+ niti sa svakim na forumu da vuvuzelišem
evo stig'o @Nikola Tajland a on ti je za super sprdnju
Zamalo.Srušiste li konačno srpskog Predsednika ?![]()
Vole da podržavaju i nešto pridržavaju.al je vama dosadno, pomalo vam zavidim
![]()
Nije srušen, ali je ponižen.ne pitam te to
Заљубљен у воЏу, следбеник култа личности, боле га доње уво за Србију.Sad izbori za dve godine i da ih pomete.
Deluje mi da je intenzitet opao.
Da li sam u pravu?
Srušiste li konačno srpskog Predsednika ?![]()