Radovan Četvrti
Veoma poznat
- Poruka
- 12.947
Srušiste li konačno srpskog Predsednika ?To da. To beše protest koji je i Koštunicu izveo na ulicu i to na zelenu površinu, iako je uvek bio legalista![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srušiste li konačno srpskog Predsednika ?To da. To beše protest koji je i Koštunicu izveo na ulicu i to na zelenu površinu, iako je uvek bio legalista![]()
naravskiTraže da se ŠKOLE PRIVATIZUJU verujem.
I da se školovanje debelo plaća, pretpostavljam ?
Ne treba , sam će. Ostao je bez ćaleta umesto da bude s njim u zadnjim trenucima. To će morati da nosi dok je živMože, kad odsluži svoje neka misli. Treba država da ispravlja greške u vaspitanju.
plaća 3 tisuće euraMalo je to![]()
Naći će se nešto ii za nju .U nekom Savetu Revolucije.Neka počasna pozicija.Sta cemo sa Largetom??![]()
15. mart je bio dan kada je bilo i mase i energije koja se uspešno pumpala onim šetnjama i dostigla neki vrhunac taj dan. Ne samo što je bilo energije nego se tada još moglo "ući" u režim, bilo je spremnih da se "opamete". Sa te strane to je bio dan D za događanje naroda. Posle toga režim iako je opet mnogo grešaka napravio i pravi, se ipak stabilizovao i učvrstio gde je najbitnije, a energija protestanata nije ni blizu tog nivoa.15. mart i Vidovdan. Nešto se najavljuje 1. novembra ali verovatno neće biti te mase.
razmišljam se... da je @Lagerta recimo bila na strani Snaga Svetlosti od početka, pa ovi ne bi ni dva meseca sastavili... ovoga mi krsta...Naći će se nešto ii za nju .U nekom Savetu Revolucije.Neka počasna pozicija.
Bilo bi dobro da dođe do neke nove tragedije,nekog masakra ili da nešto padne i pobije ljude kao nadstrešnica.To bi dalo novu energiju revoluciji,novi podstrek i osveženje.15. mart je bio dan kada je bilo i mase i energije koja se uspešno pumpala onim šetnjama i dostigla neki vrhunac taj dan. Ne samo što je bilo energije nego se tada još moglo "ući" u režim, bilo je spremnih da se "opamete". Sa te strane to je bio dan D za događanje naroda. Posle toga režim iako je opet mnogo grešaka napravio i pravi, se ipak stabilizovao i učvrstio gde je najbitnije, a energija protestanata nije ni blizu tog nivoa.
Za vidovdan je već bilo mrtvilo iako je broj opet postignut. Broj se opet može postići ali ta energija iz marta teško, osim u slučaju da je režim izazove nekim svojim potezom.
Ali skoro potpuna polarizacija javnosti "na nož" je jasna, i tu je da ostane. To se neće više promeniti i neće nestati, barem do sledećih izbora, do kojih teoretski može proći i 2 pune godine. I tu je sad "borba".
Highlight dešavanja su izbori u MZ Bešenovo i u Sremskoj Mitrovici gde na izborima Vučić nije prešao cenzus.15. mart mi deluje kao highlight desavanja.. kad tad nista nije uradjeno mislim da ni nece.
Tooo Miki, Bešenovo rulz.Highlight dešavanja su izbori u MZ Bešenovo i u Sremskoj Mitrovici gde na izborima Vučić nije prešao cenzus.
Posle toga je samo odbrojavanje do izbora na kojim Vučić pada , a vreme se smanjuje jer izbori se svakako približavaju tik tak tik tak tik tak
Pogledajte prilog 1786112
U Bešenevu su izbori pokrađeni.Highlight dešavanja su izbori u MZ Bešenovo i u Sremskoj Mitrovici gde na izborima Vučić nije prešao cenzus.
Posle toga je samo odbrojavanje do izbora na kojim Vučić pada , a vreme se smanjuje jer izbori se svakako približavaju tik tak tik tak tik tak
Pogledajte prilog 1786112
Ima li novosti iz Kosjerića?Tooo Miki, Bešenovo rulz.
Bilo bi dobro da ti šef da izbore i da se ovo završi. Eto rešenja.Bilo bi dobro da dođe do neke nove tragedije,nekog masakra ili da nešto padne i pobije ljude kao nadstrešnica.To bi dalo novu energiju revoluciji,novi podstrek i osveženje.
Pokradeni izbori i eto novog sranjaBilo bi dobro da ti šef da izbore i da se ovo završi. Eto rešenja.
Pa neka ne kradePokradeni izbori i eto novog sranja
Za koga dobro??
Kome da verujem??Pa neka ne krade![]()
Biće, za dve godine. Možda.Pokradeni izbori i eto novog sranja
Za koga dobro??
Najbitnije je da se ovaj rezim smeni na izborima ,ako je to moguce.Deluje mi da je intenzitet opao.
Da li sam u pravu?
Ne vidim nova desavanja, vece proteste...da li je Vucic uspeo da razvodni proteste?
Ili su to uradili sami blokaderi agresivnim ponasanjem?
Tooo Miki, Bešenovo rulz.
gay ass niggas kissing` баш штета, Србија наставља по старом.протести су пукли после 15ог марта