gost 439523
Aktivan član
- Poruka
- 1.732
Zanima me misljenje medju srbima. Evo ja otkad znam za sebe imam odbojnost i upravo sam se vratio kuci neuspevsi da skupim hrabrost skocim sa mosta. Psihoterapeti nisu realni i zive kao gotovani, a nama dzaba pravoslavlje kad nismo ni za k. Evo, prosao pored crkve, a pored crkve beskucnik spava na klupi. Pare nece nista promeniti. Ljudi treba u umu da se promene, a onima u nevolji da se pomogne. Ali eto. Moram sve da povezem jer tako razmisljam. Tesko zamisljam neku temu u izolovanom kontekstu. Pod seksualnoscu ne mislim samo na odnose i primitivnu penetraciju, vec bilo kakva erotika, ljubljenje, i tako dalje. Ljudi mi uopste nisu jasni. Stavise, to je jedan od glavnih razloga zbog kojih sam hteo da se ubijem, ali imam averziju na bol pa nisam uspeo u malopre spomenutom pokusaju. Nekako mi nema razuma da ljudi kidaju zivce oko prekinutih veza i takvih gluposti. Treba da volimo svi jedni druge kao sto je Hrist tu ljubav imao u sebi, ako smo imalo hriscani. Vernici najmanje imaju veze sa sustinom Hristovom, rekao bih. Sve bi bilo lakse bez para. Neko moze da umire od zedji, ali da mu se niko ne smiluje jer nema pisljivih 60 dinara. Takva su vremena. Ne mozes ni da savatavas ljude da te prevoze jer ih ne interesujes materijalno, a drugo, moze da bude "trgovac organima, neka teska baraba" ako uopste i pristane da bude samilostan. Perverzija u 100 verzija.