Da li je seks posle raskida dobra ideja?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
392.200
Seks posle raskida svako tumaci drugacije. Ostavljeni partner, mogao bi da se ponada da će seks učiniti da bivši razmisli o promeni svoje odluke.

Kod mene ako je kraj,kraj je iz razloga sto seks posle raskida nije dobra ideja bez obzira koliko ga želimo jer se veze uglavnom završavaju
baš zbog emocionalnih razloga, a ne seksualnih odnosa..Ako bi se seks i dogodilo bio bi to samo produžetak agonije sa krajem.

Šta vi mislite ?

Zavisi kakav je bio kraj i zbog čega su se rastali. Može to dobro funkcionisati ako je sex bio dobar i nemaju obaveze jedan prema drugom osim ponekad nalaženja samo za sex. Znaju si partneri već navike u sexu meni je to u redu.
Po meni boldovano je krucijalno..Ne mogu da zamislim seks posle raskida ako te je neko maltretirao u vezi psihicki ili fizicki,
ako je lagao, ako je prevario i slicno...Kod mene kada je kraj..kraj je u svemu..

Po meni boldovano je krucijalno..Ne mogu da zamislim seks posle raskida ako te je neko maltretirao u vezi psihicki ili fizicki,
ako je lagao, ako je prevario i slicno...Kod mene kada je kraj..kraj je u svemu..
To svi kazu na pocetku, i svi su celicni karakteri.....ali posle nekog vremena ,dodje do recidiva (razliciti motivi ). Kao student sam imao devojku skojom sam bio dve godine (prevario sam je nekoliko puta), i sa pravom me ostavila.Par godina posle raskida se vratila.Nisam je nikada pitao zasto.Funkcionirali smo zajedno neko vreme, kada je otisla , i vrlo brzo se udala.

ja bih mnogo da se ogrebem od bivšeg?
ali on kaže ne može to tako...
ipak smo se mi voleli :roll:
a sto ste onda bivsi?
dajte ljudi manite se tih prica.

ako je valjalo ne bi ste se razdvajali.

to ko sto mi je jedna bivsa pricala dok je bila u braku sa muzem se seksala kad su bili posvadjani i nisu pricali..meni to skroz bolesno..a ja imam jak zeludac za razne seksi igrice .

a sto ste onda bivsi?
dajte ljudi manite se tih prica.

ako je valjalo ne bi ste se razdvajali.

to ko sto mi je jedna bivsa pricala dok je bila u braku sa muzem se seksala kad su bili posvadjani i nisu pricali..meni to skroz bolesno..a ja imam jak zeludac za razne seksi igrice .
Aman
Jel život 2 i 2 jednako 4
Ili je ipak malo složenije?
Jel su dvoje samo zbog seksa i Jel seks uvek isti sa bilo kim?

Back