Da li je sajberseks pravi seks

Gde god se ljudi okupljaju, mi donosimo sav svoj potencijal sa sobom - za ljubav, za seks, za zajednicu i stvaranje, kao i za nasilje i uništenje.

Zato i dalje uživamo u razmišljanju o tome da li je sajberseks pravi seks i da li je onlajn afera manje ili više štetna za vezu od fizičke afere.

To je prećutno priznanje da se, iako se vremensko-prostorni kontinuum može promeniti, ljudi ne menjaju.

Gde je vama pamet po pitanju sajber Ljisa?

Benefits-of-Cybersex.jpg
nije pravi sex ali je dobro i pozeljno jer se mozes super zabavit i zadovoljit

Не знам, ја сам демоде.
Још могу и да рузумем да људи кликну у тако неким групама, где дође до размене ставова, па те заинтересује. Али ако траже изговоре и не преврну небо и земљу да се и физички сретну то је из мог угла једно млаћење празне сламе. Блага емоција која попуњава празнину и време али не може да задовољи суштински. Брате, треба ми мирис, укус, месо :lol: и ту не мислим само на секс.

Не знам, ја сам демоде.
Још могу и да рузумем да људи кликну у тако неким групама, где дође до размене ставова, па те заинтересује. Али ако траже изговоре и не преврну небо и земљу да се и физички сретну то је из мог угла једно млаћење празне сламе. Блага емоција која попуњава празнину и време али не може да задовољи суштински. Брате, треба ми мирис, укус, месо :lol: и ту не мислим само на секс.
ne menja niko sajber sex za pravi.....to mu dodje kao neka "dopuna".... poruke i dirty talk mozes da razmenjujes i sa muzem,sa partnerom,sa ljubavnikom....fotke,video call.....ma "siroka lepeza mogucnosti" :D (stigne ti por sa 600km udaljenosti - i kaze "kada cemo opet?" ;) )

Али знам неке људе који се дописују, рачунају да су у вези а никако да се стварно виде. На то сам се осврнула.
ma ,sto kazu kako ko voli ..
pravi sex,vezu,odnos... ne moze da zamjeni nista....
"sajber" je po meni pozeljan,ukljucujuci tu sve,i sms,i filmove,i forke,video....izmedju dvoje....i dobra je priprema za ono sto sledi.... ;)
(cak i ako se ne vide.....bitno da uzivaju :D )

jasno, ako se dobro svrsi i zabavi sve je dobro..

Gde god se ljudi okupljaju, mi donosimo sav svoj potencijal sa sobom - za ljubav, za seks, za zajednicu i stvaranje, kao i za nasilje i uništenje.

Zato i dalje uživamo u razmišljanju o tome da li je sajberseks pravi seks i da li je onlajn afera manje ili više štetna za vezu od fizičke afere.

To je prećutno priznanje da se, iako se vremensko-prostorni kontinuum može promeniti, ljudi ne menjaju.

Benefits-of-Cybersex.jpg
ako se jednostavno tako dogodi, ako krene na takav nacin, mislim da nema bas niceg loseg u tomu, da moze bit i vrhunska zabava i uzitak, nazalost ne i kompletan sex a ako serealizira i pravi sex pozeljno je i pun pogodak, ne treba tu bas moralizirat ako si u vezi ili braku opet niko nece znat i nikog ne moze povrijedit, pozeljno je

Benefits-of-Cybersex.jpg
lebteebo!

Back