AntunTun
Veoma poznat
- Poruka
- 10.854
naravno da nije...........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iluzionista:Evo jedno ozbiljno pitanje za sve vas zutokljunce. 8) Da li je rokenrol potpuno odapeo u ovoj zemlji? Nema ni jednog velikog benda u poslednjih desetak godina. Nema nikog da zameni one koji su utrli stazu na ovim prostorima.
Da li je turbo folk manija unistila i zadnje tragove dobrog ukusa? Ima li nade?
O tome sam i ja razmisljala sinoc (iako nisam ni videla ovu temu do malopre i tvoje pitanje)... mada mislim da nije ’odapeo’ i da nikada i nece, samo sto je sve manje i manje onih koji se usudjuju da javno stupe na scenu, pa iz tog razloga zadovoljavaju se svirkama u podrumima i eventualno nekim kaficima u svojim mestima. Mislim da su ljudi vise povedeni zaradom, pa se umesto za neke kvalitetnije pravce u muzici opredeljuju za grand production i sl., jer takvu tezgu je lako naci i ovde u svetu... Strasno, zaista strasno!!!iluzionista:Da li je rokenrol potpuno odapeo u ovoj zemlji? Nema ni jednog velikog benda u poslednjih desetak godina.
„Kako je propao R’N’R“ :wink:iluzionista:Ima li nade?
Uuuuuuuuuuu, takvih je bas mnogo!!!iluzionista:A, da ne pominjemo neke bendove koji su potpuno propali
Slazem se u potpunosti sa ovim!klika:Sa druge strane, smanjilo se trziste, niko nema racunicu da izdaje rock albume i da proda 500 ili 1000 primeraka istog.
Hehiluzionista:Kada cemo opet imati jedan EKV? Ili jedan Smak?
Nista novo od ovih grupa ne mogu da slusam, muka mi je... Izdavanje novih albuma je obrnuto srazmerno kvalitetu (novije = losije)... Teze katastrofi...iluzionista:Riblja Corba, Zabranjeno Pusenje
Apach:Narodnjaci, kao posledica Ccovekove povrssnosti udarisse na glanc i ccuvenu rokersku trojku "Sex,Droga i R'N'R' (tj.poccesse da zzive takav zzivot) i upalilo im!!!
Ubedjivali me ljudi da poput Nindze krenem u osvajanje trzzissta, pa da se posle okrenem muzici koju volim! Mislim da tako nessto nikome ne treba (pogotovo u sluccaju kad ne postoji opklada)little smile:„Kako je propao R’N’R“ :wink:iluzionista:Ima li nade?
Kada n tezzi ccemu? :wink:little smile:Nista novo od ovih grupa ne mogu da slusam, muka mi je... Izdavanje novih albuma je obrnuto srazmerno kvalitetu (novije = losije)... Teze katastrofi...iluzionista:Riblja Corba, Zabranjeno Pusenje
bigsister:na sceni se trazi jedno... rokeri nude drugo, da bi se progurali moraju poshtovati pravila scene, ako ih ne poshtuju - ostaju da rade u malim sklonishtima za bedu para, ako ih isposhtuju postaju klishe koji niko ne poshtuje kao pravi rok, i jbga... nishta ne ide... previshe je dobrih malih rok bendova koji ne napreduju, ja znam da je u mojoj shkoli sviralo 12 bendova, od chega se za godinu dana raspalo 9 - uzas! a oprema je skupa, probe su skupe, ... ne idu im bash uslovi na nashoj 'estradnoj sceni' u korist...![]()
Braaaaavoooooo! 100% si upravu!nikodim:Postoji tu i drugi problem, a to je olako prici muzici i napraviti bend mesec dana posto kupis neki krs od gitare. Jako mali broj ljudi je zaista spreman da se odrekne nekih stvari i maksimalno se posveti muzici. Jedna do dve probe nedeljno nisu formula za uspeh, trebalo bi prikupiti i dosta iskustva a to se ne radi u garazama i kojekakvim rupama. Mislim da se svi ti nazovi muzicari, upustaju u to ne znajuci koliko je napora potrebno za uspeh, pa kasnije ospu jednu besmislenu pricu. Ne znam ni jednog muzcara koji je zaista radio a da je ostao ne primecen, naravno mislim na domace rokere. :wink:
Neradnik:Kakav je to r'n'r kad moras da RADIS na muzici,kad moras da vezbas satima i satima,kad moras da dajes stotine evra na skupe instrumente kako bi dobio finiji zvuk....Za*ebi sve to,budjavi instrumenti,garaze, rokanje 5-6 akorda i tekstovi koji ti dolaze iz srca,bez cenzure i svega...to je r'n'r...Da je tako i ostalo nikad ne bi umro ovako je sve postalo industrija i naravno da ce da propadne.
Neradnik:I imas mnogo primera gde su ljudi sa iskrenom muzikom bez foliranja bez tolikog rada napravili bolju muziku ...
Neradnik:Sex Pistols,Rammones,Motorhead..da ne pominjem domace underground izvodjace..
Neradnik:Ne kazem ja da samo uzmes gitaru i sviras (mada slusajte Godisnji odmor,oni su poceli da uce da sviraju instrumente tek posle 1. svirke) nego prvo upoznas instrument i posle samo uskladjujes sebe sa bendom na probama..
Naravno da Rock'n'Roll nije mrtav.nikada ne mmoze biti biti mrtav.on se prenosi sa generacije na generaciju.narodna muzika je uvek bila djubre i ostace djubre.Nju slusaju nepismene i retardirane osobe. (bez uvrede za seljake).iluzionista:Evo jedno ozbiljno pitanje za sve vas zutokljunce. 8) Da li je rokenrol potpuno odapeo u ovoj zemlji? Nema ni jednog velikog benda u poslednjih desetak godina. Nema nikog da zameni one koji su utrli stazu na ovim prostorima.
Da li je turbo folk manija unistila i zadnje tragove dobrog ukusa? Ima li nade?