Da li je reprezentacija Srbije/Jugoslavije igrala bolje kad su je vodili Zvezdasi ili Partizanovci?

Dobri su... kad sam ih popamtila po imenima i brojevima, znači da su dobri, a posebno Vlahović i Mladenović, a i šef reprezentacije!
Ne menjati ništa!
Nisam kladioničarka, ali volim da gledam.
Sta je tu dobro? Zadnji po prikazanom u ubedljivo najlosijojj grupi na prvenstvu i ti vidis tu nesto dobro?

komentari na ovo su legendarni, ne svi, ali ima dojajnih ljudi

one koji glasaju za naprednjake ce da prepoznate po nepismenosti, ovako

ujhgfd.png

ima i stvarno razocaranih :lol:

juhygtfrd.png

al najjaci su opozicioni

...

Dakle trenutno FSS-om rulaju Zvezdasi...
Dzaja FSS, Piksi Selektor...pa i Predsednik Zvezdas...
Nekad je vodio i Muslin...

Neka neko napravi istorijsku analizu...od Miljanica pa naovamo...kad smo igrali/imali najbolju reprezentaciju...za vreme vladavine Zvezdasa ili Partizanovaca?

...
Dobro pitanje, pojma nemam, samo vidim da je srpski nogomet od 1990 naovamo cisto propao, dok se hrvatski vinuo u nebo (ovih zadnjih par utakmica ne racunamo :mrgreen:).
U bivsoj drzavi je bilo drukcije, hrvatski klubovi Partizanu, a pogotovo Zvezdi nisu mogli ni prismrditi, bas sam nedavno gledao da je jos i tada Jajduk bio saka jada.
Zvezda je osvojila i Ligu prvaka, tako da za vodjenje reprezentacije ne znam, ali ako je suditi po rezultatima u bivsoj drzavi, onda je definitivno Zvezda zarila i palila.

Baš malo gledam, Zvezda je zadnjih 35 godina imala kiks od 1995 do 2005., ovo ostalo je OK.
Tako da bi rekao da je srpska reprezentacija bila bolja pod upravom zvezdaša, vodim se jednostavnom logikom da je na čelu hrvatskog nogometnog saveza jajdučija, reprezentacija bi bila u rangu one s Novog Zelanda ili Liechtensteina.

Back