Da li je Princip zaista ubio Franca Ferdinanda?

Pa znaš kako... da je to bilo lepo i nije... a opet nije se ni Austrougarska ponašala jel...
Mislim koj će krasni moj na ovim prostorima? Ajd nije bilo moblnih telefona, facebooka, skypa...
Ali brate bilo geografskih karata, mogli su da vde dokle je njihovo

E sad, i danas imamo zamlate nesposobne da odsluže vojsku i nesposobne da popune formular u pošti
ali su izuzetno sposbni da se centrišu na jedan pucanj....

šta dalje - e to nije njihov problem, ako sve bude OK jedino što umeju je da pričaju kako su pukli iz pištolj po kafani

Inače, da bi uozbiljili raspravu, ne bih samo postavio pitanje da li ga je on ubio, nego da li je to stvarno bio On i da lije stvarno Onaj dolazio?
Jer kao što znamo u Niš ni našeg kralja nisu prepoznali kad je išao u lov
tek kad su opštinari našli 5 sličnosti sa slikom u kancelariji i sa osobom koja krenula u lov bez lovačkih pasa
e onda su seljaci ušli u kuće i zamandalili vrata čekajući da se situacija reši

Poslednja izmena:
Pa znaš kako... da je to bilo lepo i nije... a opet nije se ni Austrougarska ponašala jel...
Mislim koj će krasni moj na ovim prostorima? Ajd nije bilo moblnih telefona, facebooka, skypa...
Ali brate bilo geografskih karata, mogli su da vde dokle je njihovo

E sad, i danas imamo zamlate nesposobne da odsluže vojsku i nesposobne da popune formular u pošti
ali su izuzetno sposbni da se centrišu na jedan pucanj....

šta dalje - e to nije njihov problem, ako sve bude OK jedino što umeju je da pričaju kako su pukli iz pištolj po kafani

Inače, da bi uozbiljili raspravu, ne bih samo postavio pitanje da li ga je on ubio, nego da li je to stvarno bio On i da lije stvarno Onaj dolazio?
Jer kao što znamo u Niš ni našeg kralja nisu prepoznali kad je išao u lov
tek kad su opštinari našli 5 sličnosti sa slikom u kancelariji i sa osobom koja krenula u lov bez lovačkih pasa
e onda su seljaci ušli u kuće i zamandalili vrata čekajući da se situacija reši

To je OK, ali ja prvi put saznajem da je bilo pet hitaca, a i za tog meksikanca. Tri neuspela atentata, pa jos jedan neuspeli u Sarajevu, pre ovog stvarnog. Malo je to sumnjivo.

To je OK, ali ja prvi put saznajem da je bilo pet hitaca, a i za tog meksikanca. Tri neuspela atentata, pa jos jedan neuspeli u Sarajevu, pre ovog stvarnog. Malo je to sumnjivo.

To u vezi Meksikanca nemoj da te čudi mi smo se njima revanširali poslali smo im Žikicu Jovanovića
Znači ima tu nešto
Ovo sa petim metkom kontaktiraj DSS, umeju oni da zamajavaju istragu
A to što Kurir pored gej slika od kojih pate prosvetli narod najnovijim istorijskim činjenicama - o tome ne treba raspravljati
Samo Legiji da ne natakare još jedno ubistvo

To u vezi Meksikanca nemoj da te čudi mi smo se njima revanširali poslali smo im Žikicu Jovanovića
Znači ima tu nešto
Ovo sa petim metkom kontaktiraj DSS, umeju oni da zamajavaju istragu
A to što Kurir pored gej slika od kojih pate prosvetli narod najnovijim istorijskim činjenicama - o tome ne treba raspravljati
Samo Legiji da ne natakare još jedno ubistvo

Nije samo kurir, izaslo i u Novostima. Nego, ako Princip nije atentator, da li mu se priznaju i dalje istorijske zasluge, mislim da li ce se ulica Gavrila Principa i dalje tako zvati?

Nije samo kurir, izaslo i u Novostima. Nego, ako Princip nije atentator, da li mu se priznaju i dalje istorijske zasluge, mislim da li ce se ulica Gavrila Principa i dalje tako zvati?

Jedno je šta novine objavljuju a drugo je šta Krstarici odgovara
Sve novine objavile zvorničko-tuzanski film samo Nina nije dala da se priča o pročitanom.
Ko da je režirala zvuk pa štiti kopirajt

Naravno da će ostati ta ulica
A što ne bi?
Beograd ima Makedonsku, Ljubljansku, Zagrebačku, Sarajevsku...
Nismo mi oni

Svedoci smo šta se dešava
A Srbin oslobodio onomad, a sad svi traže svoje
ne može

Sad lepo da se izvinimo Nemcima kao suksesorima Austrougarske
i da ih pustimo da obave aneksiju što se danas modernije kaže - protektorat

Srbija je platila veliki ceh za oslobadjanje Bosne a danas Hrvati i Muslimani kao imaju neke svoje teritorije tamo
a nisu hteli curcem da mrdnu da oslobode, doduše za Muslimane ima pošteda od 30 dana što se curca tiče

Dakle...
Jel tako ili nije?
Šta smo se mi koj krasni petljali i predstavljali istureno odeljenje?
Patili smo mi ali je trebalo da nam bude milo što pate i Hrvati i Muslimani
Šta je jedna patnja naspram dvije?

- - - - - - - - - -

Ovo je nako filozofska tema...
Jes' treba da se uradi nešto da se reši situacija
al dal to planirano valja?
e to slabo ko

Kako da oblikujem...
to vam dodje kao da se zapali plast sena (nadam se da niste zaboravili šta je seno po dolasku u Beograd)
a vi hoćete odmah da rešite problem i znate da vam treba kantica
nema veze dal je u toj kantici voda ili benzin
pa prospi odmah pošto gori

e tako ti mi razmišljamo
samo de je kantica a suština kantice nije važna

Ha ovo ispade kao sa Kenedijem, a odprilike taman jeste tako.
Prijestolonašljednik Franc je bio jedan magarac koji je najviše smatao Carskom dvoru, pa su jedva dočekali da se trse te budaletine. Istovremeno im je to dobro poslužilo da se izazove rat koji su odavno planirali. Inače Princip je bio u Mladoj Bosni, jugoslovenskom pokretu, pa i sam na suđenju je izjavio Da živi Jugoslavija, a Austrijanci su od tog pomena dobijali napadaje užasa. A sve se opet izvanredno uklapalo u milenijumski projekt "pohoda na istok"(drang nach osten ili tako nekako)

Koliko je meni poznato - nije Austrougarska planirala svetske ratove, već je to plan bloka koji čine Britanska kruna i Bankarski kartel.
Tako da je neozbiljna priča o uklanjanju Ferdinanda od strane carskog dvora.
Pored Ferdinanda, prava meta je bilo i dete koje je tek trebalo da se rodi - zbog spajanja porodica kojima su pripadali Franc i njegova supruga.
Sam Gavrilo Princip, pripada grupaciji samobilačkih ubica, bolje rečeno - žrtvenih jaganjaca koji služe samo kao paravan za prave ubice.
Takve "ubice" su, ili nadrogirane, ili im na neki drugi način isperu mozak, tako da ne razmišljaju o tome šta rade, ni kakve će to posledice po njih imati.
Ali su zato i nepouzdani, te prave, smrtonosne hice, mora da ispali neko drugi.
Tako je bilo i prilikom atentata u Sarajevu.

Što se tiče samog akta, ja kao Srbin, ne želim da bilo ko u moje ime ubija trudne žene, niti to smatram ičim drugačijim - do zločinom.
Zločinom, koji je britanski agent Apis, organizovao u korist svojih Londonskih gazda i zbog koga je izginula trećina mog naroda.
A sada, taj zločin podmeću nama, Srbima, da se kao psi oko koske, glođemo oko njega.
Iskenjam vam se na vašeg "heroja, nacionalistu, patriotu,..." Apisa, a ustvari na jedno obično masonsko-britansko- izdajničko go.no.
Toliko od mene o tome.

Poslednja izmena:
Лео Фефер, истражни судија у процесу везаном за атентат на Фердинанда је тражио само обдукцију његове жене јер је Принцип за Фердинанда признао убиство па по његовој оцјени, за обдукцијом није било потребе. Занимљиво је да судија (иначе се изјашњавао као Хрват) наводи како су му послије донијели да потпише обдукциони налаз за Софију али он није хтио потписати јер није присуствовао. Личност која му је то донијела на потпис га је дуго "мрко" гледала, а касније су налаз потписали сви љекари. Он наводи (да ли случајно) да су сви они који су потписали обдукциони налаз послије од државе добили висока одликовања. Ово је наведено у књизи "Истрага у сарајевском атентату" коју је Фефер написао, а издала "Нова Европа" 1937.године. У истрази су разни свједоци наводили 2, а неки чак и више пуцњева (углавном 4, а један свједок и 6, чини ми се). Судија је те разлике објашњавао узбуђеношћу људи и сметеношћу због важности убијених личности.

Чак, на дан прије атентата, судија је, шетајући градом, у разговору са својим пријатељем закључио како је обезбјеђење слабо, како је долазак на "највећи српски празник" велика провокација и како би се нешто лоше сутра могло догодити. На сам дан атентата, због таквих размишљања је повео у шетњу само своју најстарију кћерку, а сву осталу фамилију оставио код куће.
За теоретичаре завјере-сасвим довољна подлога...

Naravno niko da postavi pitanje - A ČIJE JE PREZIME PRINCIP?
Da je Srbin bilo bi Principović
Ili je to bio samo ondašnji "Račak"
pa posle - jao šalila se teta Djana ipak nije bilo to kako smo mislili
al smo vas zato razorili

Прво се треба информисати па онда рећи своје мишљење. Принцип је из села Обљај, код Грахова. Хајде да претпоставимо, макар на тренутак, да си у праву. Онда, идући твојом логиком, ни Тесла није Србин, ни Пупин није Србин, ни Дивац, па богами, ни Стефан Немања. Али, зато је већ његов син НемањИЋ, па је он онда сигурно СРБИН.
Јасније, што би рекао један од јунака Бранка Ћопића- ВАРЕНА ОВЧИЈА ГЛАВО!?

Koliko je meni poznato - nije Austrougarska planirala svetske ratove, već je to plan bloka koji čine Britanska kruna i Bankarski kartel.
Pored Ferdinanda, prava meta je bilo i dete koje je tek trebalo da se rodi - zbog spajanja porodica kojima su pripadali Franc i njegova supruga.
Sam Gavrilo Princip, pripada grupaciji samobilačkih ubica, bolje rečeno - žrtvenih jaganjaca koji služe samo kao paravan za prave ubice.
Takve "ubice" su, ili nadrogirane, ili im na neki drugi način isperu mozak, tako da ne razmišljaju o tome šta rade, ni kakve će to posledice po njih imati.

Što se tiče samog akta, ja kao Srbin, ne želim da bilo ko u moje ime ubija trudne žene, niti to smatram ičim drugačijim - do zločinom.
Zločinom, koji je britanski agent Apis, organizovao u korist svojih Londonskih gazda i zbog koga je izginula trećina mog naroda.
A sada, taj zločin podmeću nama, Srbima, da se kao psi oko koske, glođemo oko njega.
Iskenjam vam se na vašeg "heroja, nacionalistu, patriotu,..." Apisa, a ustvari na jedno obično masonsko-britansko- izdajničko go.no.
Toliko od mene o tome.

Извини, колега, а који смо злочин извршили прије 2.св.рата па су нас Швабе опет убијале? А који смо злочин извршили 1992. и 1999. па су нас опет убијали? Ако ови датуми не ваљају, а који смо злочин извршили 1389. па дођоше Турци или године кад су нас нападали Мађари и њима слични??? Да, наше кривице има, АЛИ, ЊУ НЕ БИ НИ ТРАЖИЛИ ДА ПРВО ОКУПАТОРИ НИСУ ДОШЛИ. Да није њих, ми своје грешке не би ни правили! Зато, ДОСТА СА САМООПТУЖИВАЊЕМ типа-Милошевић је крив што није евакуисао новинаре из Абердареве али НИЈЕ КРИВ ОНАЈ КО ЈЕ ПОСЛАО АВИОНЕ ДА ГАЂАЈУ МЕДИЈСКУ КУЋУ!!!

Toliko od mene o tome.

Znam za ovu činjenicu, veliki svjetski bankari su obrnuli velike pare na osnovu oba svjetska rata. Najviše na drugom zbog jednog dijela zapljenjenog bogastva koji je "nečujno nestao."

Gledajte to na ovaj način, Austorugarska i Britanija su bile imperijalističke velesile i kao takve su jedne drugoj predstavljale konkurenciju, veliku konkurenciju. Britanija je još htjela da osvaja a sa Austrougarskom kao konkurentom na drugoj strani to je bilo teže, moglo je vrlo lako doći do sukoba a to Britancima nije išlo u prilog jer je Austrougarsko u to vrijeme bila daleko razvijenija. I kao rezultat toga odlučili su da podmentu rat nekome, a taj neko smo bili mi, ludi Srbi. Austrougari nisu mnogo marili za Britancima sve do atentata gdje istorija počela. Sada se vraćam na ono da su Britanci htjeli još da osvajaju, eh nakon rata Britanci su u velikom broju proširili svoje kolonije širom svijeta. Prosto ko pasulj, ko ima imalo u glavi skontaće u čemu je riječ.

Inače. sudeći po ovom članku britanska tajna služba je dobro znala da će doći do atentata u Sarajevu, ima li su doušnike unutar kruga.

Извини, колега, а који смо злочин извршили прије 2.св.рата па су нас Швабе опет убијале? А који смо злочин извршили 1992. и 1999. па су нас опет убијали? Ако ови датуми не ваљају, а који смо злочин извршили 1389. па дођоше Турци или године кад су нас нападали Мађари и њима слични??? Да, наше кривице има, АЛИ, ЊУ НЕ БИ НИ ТРАЖИЛИ ДА ПРВО ОКУПАТОРИ НИСУ ДОШЛИ. Да није њих, ми своје грешке не би ни правили! Зато, ДОСТА СА САМООПТУЖИВАЊЕМ типа-Милошевић је крив што није евакуисао новинаре из Абердареве али НИЈЕ КРИВ ОНАЈ КО ЈЕ ПОСЛАО АВИОНЕ ДА ГАЂАЈУ МЕДИЈСКУ КУЋУ!!!

Nisi shvatio.
Nismo mi izvršili zločin, već je to bio plan Britanske obaveštajne službe - podbuniti narode unutar Austrougarske i narode pored nje (čitaj : glupe Srbe) da bi ta imperija nestala.
A ubistvo trudne žene jeste zločin.

Znam za ovu činjenicu, veliki svjetski bankari su obrnuli velike pare na osnovu oba svjetska rata. Najviše na drugom zbog jednog dijela zapljenjenog bogastva koji je "nečujno nestao."

Gledajte to na ovaj način, Austorugarska i Britanija su bile imperijalističke velesile i kao takve su jedne drugoj predstavljale konkurenciju, veliku konkurenciju. Britanija je još htjela da osvaja a sa Austrougarskom kao konkurentom na drugoj strani to je bilo teže, moglo je vrlo lako doći do sukoba a to Britancima nije išlo u prilog jer je Austrougarsko u to vrijeme bila daleko razvijenija. I kao rezultat toga odlučili su da podmentu rat nekome, a taj neko smo bili mi, ludi Srbi. Austrougari nisu mnogo marili za Britancima sve do atentata gdje istorija počela. Sada se vraćam na ono da su Britanci htjeli još da osvajaju, eh nakon rata Britanci su u velikom broju proširili svoje kolonije širom svijeta. Prosto ko pasulj, ko ima imalo u glavi skontaće u čemu je riječ.

Inače. sudeći po ovom članku britanska tajna služba je dobro znala da će doći do atentata u Sarajevu, ima li su doušnike unutar kruga.

Tu je malo više toga, od jednostavnog sukoba dve države.
Radi se o sukobu dva naddržavna bloka.
Ovaj, Viktorijansko-bankarski n. kartel, vlada većinom Zapada i njegov plan je jedna svetska naddržava, bez nacija, bez postojećih religija zasnovanih na Svetom Pismu.
Najveća prepreka su bile monarhije - naročito Austrougarska i Ruska, jer su njihove vladajuće porodice pripadale i suparničkom bloku.

A što se tiče Britanskih osvajanja - još bolje osvajanje je, kada nemaš ni jednog svog vojnika u nekoj državi, ali imaš svoje ljude na njenom čelu, one koji će raditi sve što Londonu odgovara.
Bez ispaljenog metka, bez da to išta košta.
Pogledaj odakle su došli Mahandas Gandi, Ajatolah Homeini, Sloba Milošević - sve veliki borci protiv Londona i zapadnog imperijalizma.
Iz Londona.

Back