Da li je princeza Kejt Midlton mrtva i ubijena kao princeza Dajana?

Pa njen advokat kaze da je nije cuo mesecima i da ce ako se to ne desi uskoro da prijavi njen nestanak policiji!

IZGLEDA DA JE UBIJENA???
Мени прво пада на памет да ју је у афекту убио љубоморни муж. Шта је то толико чудно, па и они су људи (осим за оне који верују да су они рептили). Јер, ако је мртва, да су је убили из завере, одрадили би то као са Дајаном да изгледа да је саобраћајка, или пао авион и то, или би је отровали. Међутим, друго је била Дајана, била се смувала са оним Арапином, затруднела с њим, нису смели да дозволе да се роди мали Арапин, а отац тог њеног Додија је плус био у фрци са Саудијском краљевском фамилијом. Ово мени изгледа као убиство из страсти.

Мени прво пада на памет да ју је у афекту убио љубоморни муж. Шта је то толико чудно, па и они су људи (осим за оне који верују да су они рептили).

Pa i meni. Pogotovo jer je iz istog afekta Kralj Carls naredio ubistvo princeze Dajane.

Ljubavnica princa Vilijama u drugom stanju? Sve je otkriveno! Kejt Midlton doživela nervni slom, princeza saznala za njenu trudnoću​

Velika prašina se podigla oko nestanka Kejt Midlton iz javnosti. Razne teorije su počele da kruže, a ljudi su počeli da sumnjaju u zvanična saopštenja Palate.​

Raspadaju se i pucaju po svim savovima.
Nikada oni ne pucaju.Oni to reše sve sebe da zaštite.Izmislit će 1000 laži da ocrne Kejt kao i pokojnu Dajanu što su.

Pa i meni. Pogotovo jer je iz istog afekta Kralj Carls naredio ubistvo princeze Dajane.
Плус ни Саудијска краљевска фамилија није хтела да принцеза Дајана роди дете Додија Ал Фаједа јер су они сматрали да је његов отац незаслужно додао свом презимену то "ал", шта је код Арапа еквивалентно ознаци за племићку титулу код Европљана, као нпр. оно "de" код Француза.

Poslednja izmena:
Mislim da je kraljica dok je živa bila naredila ubistvo Dajane u tunelu Alma u Parizu.Nesreću je izazvao neki auto po nalogu kraljice.Ili možda pre da je šofer bio njihova ekipa.

Pa familija je ubila. Al dal je nalog za ubistvo dao Carls, ili kraljica majka guster to sad ne mozemo sa sigurnoscu znati.

A i ne menja puno. On se svakako slozio sa tim.

Плус ни Саудијска краљевска фамилија није хтела да принцеза Дајана роди дете Додија Ал Фаједа јер су они сматрали да је његов отац незаслужно додао свом презимену то "ал", шта је код Арапа еквивалентно племићкој титули код Европљана, као нпр. оно "de" од Француза.
Udruženim snagama su ih izgleda ubili.Onaj Šofer mercedesa je bio možda muslimanski šofer ubica.Gde ce bre u tunelu vozit 200 km na sat.

Mislim da je kraljica dok je živa bila naredila ubistvo Dajane u tunelu Alma u Parizu.Nesreću je izazvao neki auto po nalogu kraljice.Ili možda pre da je šofer bio njihova ekipa.
Па то је наравно. Отац Додија Ал Фаједа, скоро је умро, до краја живота се борио за истину.

Dajana je ubijena u ambulantnim kolima, taj auto je samo izazvao da mercedes udari u stub verovatno je u pitanju bio Fiat Uno turbo, vozac je ostao ziv.

Udruženim snagama su ih izgleda ubili.Onaj Šofer mercedesa je bio možda muslimanski šofer ubica.Gde ce bre u tunelu vozit 200 km na sat.
Nije bas 200 vozio je malo vise od 100 na sat, mecka S klasa ne oseca to toliko a da je bila blindirana jos vise bi bili bezbedni prilikom sudara ali je poenta da niko nije stradao prilikom udarca u stub.

Nije bas 200 vozio je malo vise od 100 na sat, mecka S klasa ne oseca to toliko a da je bila blindirana jos vise bi bili bezbedni prilikom sudara ali je poenta da niko nije stradao prilikom udarca u stub.
Neznam pojedinosti ali se secam da su iz dvora optužili šofera jer je navodno 200 vozio.Ma iscenirano sve naravno a glavni ishod je moralo biti da Dajana bude ubijena a ovi ostali nebitni.

Dajana je ubijena u ambulantnim kolima, taj auto je samo izazvao da mercedes udari u stub verovatno je u pitanju bio Fiat Uno turbo, vozac je ostao ziv.
Да, сада се сећам, то је верзија убиства Дајане и Додија коју је заступао Додијев отац Мохамед Ал Фајед и која је највероватнија. "Папараци" који су јурили за мерцедесом су заправо били агенти МИ5, а који су у амбулантним колима која није ни била права хитна помоћ него прерушена екипа из МИ5, лакше повређеној Дајани убризгали ињекцију са смртоносним отровом који "испари" брзо али се ипак, необјашњиво дуго с обзиром о коме се ради, каснило са обдукцијом.
А и последње њихове фотографије из Париза доста говоре. На пример фотографија где Доди чудновато забринуто гледа у "папараце", јер шта ће такав баја какав је био Доди да се тако окреће за париским папарацима којих је мали милион у "граду светлости". Припадници џет-сета су навикли на папараце који их снимају свуда где се појаве од Монака до Лондона. Додијев израз лица на фотографији говори у прилог тврдњи да је имао одређене информације да им се спрема зло. Ни Дајана не изгледа добро на тим последњим снимцима из Париза.

1710676646620.png

1710676232318.png

Poslednja izmena:
Да, сада се сећам, то је верзија убиства Дајане и Додија коју је заступао Додијев отац Мохамед Ал Фајед и која је највероватнија. "Папараци" који су јурили за мерцедесом су заправо били агенти МИ5, а који су у амбулантним колима која није ни била права хитна помоћ него прерушена екипа из МИ5, лакше повређеној Дајани убризгали ињекцију са смртоносним отровом који "испари" брзо али се ипак, необјашњиво дуго с обзиром о коме се ради, каснило са обдукцијом.
А и последње њихове фотографије из Париза доста говоре. На пример фотографија где Доди чудновато забринуто гледа у "папараце", јер шта ће такав баја какав је био Доди да се тако окреће за париским папарацима којих је мали милион у "граду светлости". Припадници џет-сета су навикли на папараце који их снимају свуда где се појаве од Монака до Лондона. Додијев израз лица на фотографији говори у прилог тврдњи да је имао одређене информације да им се спрема зло. Ни Дајана не изгледа добро на тим последњим снимцима из Париза.

Pogledajte prilog 1516158

Pogledajte prilog 1516154
Licno sam video slike pre nekih 10 godina gde je Dajana bila ziva nakon saobracajke, malo potresena ali ziva i onda su je strpali u ta ambulantna kola ili sta vec ....naravno taj sajt je verovatno ugasen i slike su nestale.

Back