Da li je prekasno za prvu vezu?

covek je bas lepo pitao, ljudski je lepo i odgovoriti
iz tog razloga mislim da protivurecis sam sebi ovom izjavom
kad smo kod prenosenja nesposobnih gena mislim da iz obzira prema coveku samom niko ne treba da pravi decu
ako covecantsvo nema obzira prema coveku sto bi covek imao prema covecanstvu?
ja se slazem , mada gledaj to ovako -on i tenzisa su u konkurenciji za zenskama a ja sam ozenjen i vam toka tako da drugacije gledam, mozda decko ima sasvim solidne psihofizicke karakteristike i nije gej ,ali slabi betica otac i jos gori uticaj od majke i eto sta biva ,eto katastrofe.....

- - - - - - - - - -

cuje - veza... yebachina
to on ne kapira a sve vreme mu pricam ,treba mu samo sex ,svez, okrepljujuci, sex ,da nabija do zore....kakva veza -to dolazi kasnije :)

Bome jes jebeno. Propustio si mnogo,ali mnogo. Cak nije ni alternativa da postanes gej i tu ti treba iskustva.

Neka, prihvatićemo ga mi i bez iskustva. :P

Šalu na stranu, NARAVNO da nije kasno! Jedine granice su one koje sami možemo sebi da postavimo.
Pa šta ako nisi dosad imao vezu? Zašto bi te to kočilo?
Tvoj problem je samo posledica društvenog šablona koji se nameće kao jedini ispravan, a u osnovi nije problem.

Svako treba da živi po svojim načelima i po sebi prijemčivom tempu. Ne dozvoli sebi da se osećaš loše jer "zaostaješ" za drugima zato što to nije slučaj.

Ne postoji priručnik za život.

biserko.jpg

:think:

Prilozi

• biserko.jpg
    biserko.jpg
    24 KB · Pregleda: 3

Back