Da li je predsednik SAD-a ispunio svoje obećanje dato Srbima za vreme izborne kampanje ?

KPCTAHK

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.691
Будући председник САД Доналд Трaмп поручио држављанима САД српског порекла:

" Ја не могу обећати Србима да ћу им вратити Kосово, да ћу се обрачунати са њиховим непријатељима, али могу обећати подршку на економском и политичком плану. Kао што сам помогао Војиславу Шешељу да изађе из затвора, тако могу да утичем да се српски интереси више уважавају у свету.

Ви одлучите да ли ћете гласати за некога ко вас жели избрисати са лица земље или за мене који вам нудим сарадњу на обострану корист...
"

Дакле, драги земљаци у САД, ваш глас увелико одлучује о томе ко ће да постане будући председник Америке - мудар човек, или зла, охола и дебела вештица ...

P.S.

Da li je predsednik SAD-a ispunio ovo svoje predizborno obećanje koje je javno uputio građanima SAD-a srpskog porekla ?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1067420550020362&set=a.215511935211232&type=3&theater

Драге пријатељице и поштовани пријатељи, када прочитате нешто од мене, нарочито ако су у питању хвалоспеви за девојке и жене, то схватите и прихватите, оберучке - подразума се, јер код мене лаже и паралаже не важе, као што су то чинили Питагорини ученици и следбеници на начин, то ми је најмилији мисаони зачин, a la: IPSE DIXIT (то је рекао управо он)… Мој извор, а и мој слатки избор, је моја дугогодишња пријатељица, сада 1. дама код Амера, Меланија Трамп … Можете да ми завидите, дабоме, на том, преслатко-инспиративном, извору моме …

MELANIA.png

Back