Da li je predsednik republike služio vojsku ?

Pre dolaska SNS na vlast, ne znam tačno koja godina je bila, pročitao sam komentar negde na netu da je predsednik od vojske video prvih par dana, nakon čega mu je došao tata i odveo ga kući, jer je ovaj plakao i tražio da ga puste. To je dakle bilo u vreme kad je još bilo teško poverovati da SNS može da uspe protiv koalicije DS-SPS. Komentar je napisao čovek koji je u isto vreme sa njim došao na odsluženje.

Sem toga, dobro se sećam i da sam tamo oko 2012. čitao njegovu biografiju na Wikipediji i jasno je pisalo da nije služio vojsku.

Šipa ima 40+ na ovoj slici , ili ga život baš nije mazio .
A i Vucicevo lice je zaobljenije ili popunjenije nego sto je to slucaj prvim godinama njegovog pojavljivanja u javnosti pa Ispada da je bio mrsaviji sa 24 nego sa 19 sto bi bilo krajnje neubicajeno.
Eto sad cujemo da ima jos jednog klasica Mujadina iz Bugojna.Nikako da nadje neko krsteno celjade koje bi posvedocilo Vuciceve tvrdnje o tome da je kao dzomba bio nestasan .Moja je pretpostavka da ti likovi uopste ne postoje,da se isti pojavuljuju samo u Vucicevim saopstenjima.

On je rodjen u martu i napunio je 18 te godine.
Slusala sam mu mamu u cirilici, bas je pomenula da je bila neka caka sa vojskom da mora da napuni 19 te godine kad ide u vojsku a on je tek sledece punio.
Medjutim , ipak je te 1988 otisao u vojsku.
Znaci mozemo da zatvorimo temu.

Pricao je u Cirilici i o Engleskoj navodio neke cetvrti i metro stanice valjda da dokaze da je bio i tamo- samo to jos ne znamo kad je bio.
Ako je 1988 otisao u vojsku znaci vration se 1989 a onda na faks. Ne verujem da je otisao prvo u Englesku pa na faks.
199o se secamo da je bio u Zagrebu na utakmici

Znaci da je ta Engleska bila neka 1991 mozda, kad je buknuo rat. Mozda gresim.
Vec 1992 je bio na Palama..
Jednau stvar ovde zanemarujemo.Dotični nije "stvarno" završio faks.Nisu mu trebale 4 godine za to

Pre dolaska SNS na vlast, ne znam tačno koja godina je bila, pročitao sam komentar negde na netu da je predsednik od vojske video prvih par dana, nakon čega mu je došao tata i odveo ga kući, jer je ovaj plakao i tražio da ga puste. To je dakle bilo u vreme kad je još bilo teško poverovati da SNS može da uspe protiv koalicije DS-SPS. Komentar je napisao čovek koji je u isto vreme sa njim došao na odsluženje.

Sem toga, dobro se sećam i da sam tamo oko 2012. čitao njegovu biografiju na Wikipediji i jasno je pisalo da nije služio vojsku.
bilo i takvih u mojoj klasi, ali definitivno se izbegava ,,klasa i broj vojne pošte"
2

Odakle ti ta laz?

Ako je 1988 otisao u vojsku

a krenuo sa faksom 1989 do 1994 diplomira- znaci relativno brzo je zavrsio faks
Dobro Nesvrstana,ako je odistinski odslužio vojni rok tj,ako je sve bilo kako treba zašto bi danas trideset godina kasnije "potencirao" tu navodnu činjenicu .Za sve vreme trajanja njegove političke karijere koja takodje traje oko 30 godina nikad nije spomenuo taj svoj "uspeh".Zar sve to nije malo čudno ?

Dobro Nesvrstana,ako je odistinski odslužio vojni rok tj,ako je sve bilo kako treba zašto bi danas trideset godina kasnije "potencirao" tu navodnu činjenicu .Za sve vreme trajanja njegove političke karijere koja takodje traje oko 30 godina nikad nije spomenuo taj svoj "uspeh".Zar sve to nije malo čudno ?
Definitivno nešto zaudara.

"On je laža i otac laži," biblija nas je upozorila o SNS.

Odakle ti ta laz?

Ako je 1988 otisao u vojsku

a krenuo sa faksom 1989 do 1994 diplomira- znaci relativno brzo je zavrsio faks
A u međuvremenu visio u Brajtonu,bio ratni izveštač sa Pala i virio iz Šekijeve bulje....Tako se ne studira.Ali eto,kažu da je završio faks zahvaljujući upravo onoj poslednje opisanoj delatnosti.Na Pravnom tih godina si mogao sve ako te Voja čuva

Back