ah, sto volim kad je ljudima potrebno jedno 20 dana da na neki post odgovore

nemas pojma koliko me je zaradovao ovaj tvoj mali, drazestan post
jedino me muci sa koje strane da mu pridjem
Misljenje zene koja okrece svoje misljenje u zavisnosti od trenutnog raspolozenja je sasvim nevazno i samo dokazuje da je potrebno imati uvid u stanje i variranje njene psihe, ne kada zatrudni, nego cim pocne da se pojavljuje medju drugim ljudima.
Neke zene svoje psihopatoloska stanja i emotivnu nedozrelost nasilno, vredjajuci intelegenciju vecine pokusava da postavi na mesto gde mu nije mesto.
IQ jednog coveka je njegova licna sposobnost, a psihopatoloska stanja osobe bilo kakvog IQ su vrlo bitna za okolinu.
Tvoje nepoznavanje znacenja i mogucnosti psihologije u drustvu, ovom kakvo je sada, govori o tvojoj neobavestenosti , a samim tim i potrebi sukobljavanja kao nesigurnosti.
Uostalom tvoja emancipacija doseze do slobodnog sexa, a obavestenost do toga ko je koga kresnuo i mozda, zasto nije ranije.
ovako... pod jedan, trebao bi da citiras tog kome odgovaras, time sto izbegavas citat i da svoj post vezes uz neciji, a pri tome direktno svojim odgovorima upravo to radis odajes utisak nekoga ko bi da malo pljucne, al ne sme direktno....mislim, smesno je
drugo, vidim da si sa licnog, direktnog vredjanja ( da se podsetimo

)
http://forum.krstarica.com/showthre...i-trudnoca?p=18269760&viewfull=1#post18269760
presao na nesto uvijenije

, a ja i ostali koji citaju sad kao nesto treba da mislimo da li si ti rekao to sto si rekao..
vredjas, maleni, bas isto kao i u prethodnom, samo si tamo vredjao bar otvoreno, ko covek, ovde vredjas ko pic......
da se pozabavimo samo ovom recenicom:
"Uostalom tvoja emancipacija doseze do slobodnog sexa, a obavestenost do toga ko je koga kresnuo i mozda, zasto nije ranije"
i bice dovoljno da zakljucimo da tvoj pokusaj svodjenja stvari na razinu lnecijeg licnog sexualnog zivota i interesovanja, ne da nema veze sa temom, nego ej jadan pokusaj diskreditovanja sagovornika, gde na bilo koju temu na koju nemas validan argument, imas neki ovakav....."" argument"

drugo...hmmm ...moje poznavanje znacenja i mogucnosti psihologije u drustvu je mozda laicko, ali tvoje, koje se ogleda u tvojoj prvoj recenici:
"Misljenje zene koja okrece svoje misljenje u zavisnosti od trenutnog raspolozenja je sasvim nevazno i samo dokazuje da je potrebno imati uvid u stanje i variranje njene psihe, ne kada zatrudni, nego cim pocne da se pojavljuje medju drugim ljudima"
je sve, samo ne validno i potkovano znanjem iz te oblasti
sta uopste reci coveku koji tvrdi da zeninu psihu treba proveravati (imati uvid) cim krene u drustvo???
mislim, jel to vazi samo za zene? za zene poput mene?
za muskarce ne vazi?
ko bi to trebao da proverava, opet neka komisija?
sta bismo sa ljudima kod kojih "uvid u psihu"nije zadovoljavajuci?
takodje, moje pitanje u vezi sa testom inteligencije je imalo samo jednu poruku-ako se svi spiholozi slazu da ne postoji apsolutno validan test za procenu inteligencije, a to je, jel, ipak malo stabilnija karakteristika neke osobe, od njenog psiholoskog (trenutnog) stanja, kako bi uopste bilo moguce iznaci adekvatan test za procenu "podobnosti za majcinstvo????
jer, na psiholsoko stanje jedne individue utice toliko mnogo stvari, da ih ej nemoguce sazeti i pravilno proceniti u vezi tako neceg ozbiljnog kao sto ej roditeljstvo
a, bas me zanima, zasto se identicna procena ne bi vrsila i za muskarce? da li su oni po difoltu fenomenalni roditelji, od trenutka kad su svoj tuki umocili u neciji uterus???
i jos nesto, za kraj, sama ideja jednog muskarca, koji ne da ne moze da zna sta trudnoca/porodja.majcinstvo znaci, nego ne moze ni da pojmi taj proces, pocev od njenoig fizioloskog nivoa, pa do nivoa svesti, je takav debilizam da nemam reci, a izneti takvu ideju u javnost (makar i tipa forum) i jos je braniti kvazi argumentima, moze samo neopevani, neobavesteni, neobrazovani, netolerantni skot i fasista, koji bi sve sto ne odgovara nekim njegovim iskrivljenim kriterijumima ocigledno zabranio..mogu samo da zamislim svet u kome bi takvi kao ti odredjivali ko ce da radja.....
e, da, ovo je bilo cisto, direktno vredjanje...mislim, ako zelis da me prijavis, da ne bude neke zabune