MMnavigare
Zainteresovan član
- Poruka
- 235
Koje snage?
![]()
Ко се задњи смеје......најслађе се смеје !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje snage?
![]()
Moram priznati da ni meni nije sve bilo jasno oko tog pritrčavanja. Očigledno je da se vide dva različita pritrčavanja iste osobe. Sad, neću da ulazim u to da li je taj snimatelj toliko otporan da je nastavio da snima, kad ga je ovaj narandžasti opizdio.
Što se tiče hajke, bode oči.
Izveštavanja tv kuća, izjave vladajućih političara, kojekakvih analitičara itd.
Prosto se stiče utisak da su čekali bilo kakav povod da se za sva vremena razračunaju sa radikalima. Drugi nisu toliko bitni, jer kad "padnu" radikali ostatak opozicije će biti običan dekor u skupštini.
Prvo, svugde se potencira da su proteste organizovali radikali, što nije tačno. Istina je da su se pojedini funkcioneri SRS priključili protestu, ali ne i da su ga organizovali i da rukovode njime.
Radikali su svoj protest najavili tek za preksutra, pa će se videti da ipak postoji razlika u brojnosti prethodnih i tog protesta.
Drugo, leglo im je k'o kec na jedanest, ono lupetanje one nesrećne Vjerice.
Baba kune i podseća na navodna ispunjenja prokletstava, a ovi to odmah prihvatili kao pretnju atentatom.
To što je ona izgovorila na toj konferenciji je za podsmeh, a ne iskakanje iz kože.
Ali, dobro. Nije važno što ne pije vode, kada se ponovi nebrojeno puta određena tvrdnja, uz iskonstruisane, zlonamerne komentare, to će u glavama mnogih postati istina. Nisu to izmislili DS, nego Jozef Gebels.
Ono što se o radikalima može čuti na tv-u zadnjih dana, zvuči mi kao "čuveni" komentari Milorada Komrakova u Slobinim dnevnicima na RTS-u.
Na kraju krajeva, što se bune što su radikali krenuli sa politikom na ulici? Pa, ova vlast ih je na to primorala. Daju maratonske pauze, kako bi u "tišini" rešavali nekim kratkim rezovima stvari u državi.
Opozicija je bukvalno izgurana iz političkog života zemlje.
Sad, čujem, već se šuška i o ukidanju prenosa sednica, jer će to tobože zaustaviti opoziciju u reklamiranju poslovnika. Po njihovom tumačenju, ponašanje opozicije je namenjeno tv gledaocima. Demokratski, nema šta. Vlast, koju je narod birao, će skriveno od očiju naroda da donosi odluke kakve hoće.
Dalji odnos prema radikalima zavisi od toga koja od dve struje u vladajućoj koaliciji će prevagnuti. Da li ona koja je za gore navedene mere, pa da rade šta im volja ili ona koja je za zabranu SRS što bi crveno-žutima dalo neograničenu apsolutnu moć u zemlji. Sad, i ovi prvi bi to voleli, ali se plaše da će se videti iz aviona da se radi o diktaturi.
Mislim da će o sudbini SRS ipak odlučiti Brisel ili Vašington.
Mada, ja bih voleo da ih zabrane. Time bi stvorili vaninstitucionalnu, ilegalnu organizaciju, za koju bi Otpor bio mačiji kašalj.
Popularnost radikala bi narasla do neslućenih razmera.
Na kraju bi Boris završio, ne kako kaže baba Vjerica, kao Đinđić, već kao Nikolau Čaušesku ili još gore, kao Musolini, obešen naglavačke, negde na Terazijama.
Samo lud može da veruje da će zabranom rada i stvarno kao gumicom da izbriše radikale.
Ni zabrana KPJ u kraljevini nije ugasila rad te organizacije, već naprotiv, omasovilo ju je.
Potencira se da su protest ogranizovale nacionalisticke organizacije, kao sto i jesu.Prvo, svugde se potencira da su proteste organizovali radikali, što nije tačno. Istina je da su se pojedini funkcioneri SRS priključili protestu, ali ne i da su ga organizovali i da rukovode njime.
Klasicna laz i zamena teza.Na kraju krajeva, što se bune što su radikali krenuli sa politikom na ulici? Pa, ova vlast ih je na to primorala. Daju maratonske pauze, kako bi u "tišini" rešavali nekim kratkim rezovima stvari u državi.
Opozicija je bukvalno izgurana iz političkog života zemlje.
Sigurno.Mada, ja bih voleo da ih zabrane. Time bi stvorili vaninstitucionalnu, ilegalnu organizaciju, za koju bi Otpor bio mačiji kašalj.
Popularnost radikala bi narasla do neslućenih razmera.
Ja? Bože sačuvaj.
Nego za to vešanje po Terazijama čuh od vladajućih političara, pa reko da ih i ja podržim u tome.
Погледај овај бисер и схвати "колико је сати"...
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=7112456&postcount=397
Od kako je uvedena obavezna osnovna skola , pocela je hajka na opozicione snage .