Da li je po bontonu da muškarac pita za seks?

Primer. Dogovarali smo se da se upoznamo više meseci, ali svaki put ne mogu kada je u bgdu, inače živi i radi u Italiji, vidim i po slikama na insta. Dogovarali smo se još pre god dana da se upoznamo, ali nikako. I sad ovih dana baš pošalje čovek u porukama sliku kreveta sa dva jastuka i kaže konačno sam tu, želeo bih da dođeš kod mene i ostavi adresu apartmana. I sad ja nisam otišla niti ću. Znači fino izgleda, 10tak god je mlađi, neoženjen, radi tamo, lepo zarađuje, međutim taj potez da je on umislio da ću ja da potrčim kod njega u krevet kada dođe za bgd me je baš oladio. Dakle, šta je trebalo da uradi, slika iz nekog lepog restorana, (naravno, pažljivo bih osmotrila i koji je stil, da l mi prija itd...) I kaže rezervisao sam, želim da se upoznamo na lepom mestu. Voleo bih da dođeš da te konačno upoznam, da provedemo lepo veče. Ili na primer, neki kafić ali u stilu koji mi se dopada, i doda dođi zovem te bez ikakvih obaveza, ako ti ne bude bilo prijatno sa mnom sve ok. I sad, napisa ja to njemu da mi je baš turn off što mi je poslao sliku kreveta i da se mi nikada nismo ni videli, te da je moj princip da ne upoznajem ljude u nečijem stanu već samo javno. I pomenem i restoran. I on umesto da se izvini, ukapira, on nastavlja, kaže ima ovde kod ovog apartmana neki manji kafić... :roll:, blizu je. Znači, ništa ne kapira. Rečima se ne pita, trebalo bi u jednom prijatnom razgovoru da se dođe samo do toga. Ili ne dođe.

znaš kad će da pogodi šta oćeš?? :rotf:
ni tad:lol:
ne mora da pogađa može da pita. Može da pita da li ti smeta dim (meni recimo smeta), gde bi volela da izađemo i slično. Ima mnogo načina da se napravi atsmofera da se neko oseća prijatno i da ne budeš napadan. Sama žena će svojim gestovima, osmehom pokazati ako joj je prijatno i šta želi. Ili se vidi da se telom distancirala, da je ozbiljna, da joj nije prijatno. to se sve da primetiti :)

Nikad nisam pitao za seks. To nekako uvek islo spontano, i one to zelele same. Naravno pitao sam da "podjemo". Tako se to nekad zvalo.
Onda izlazimo i to, i razviju se emocije, pa onda nekako bez plana, dodje kod mene dotera se. I samo sto ne kaze ajde buzdovanu
hocu seks.
Da tsko se zvalo, "da podjemo,da krenemo" ...
Taj prvi put je vec bio posle nekog vremena setanja drzanja za ruku poljubaca...Nekih par meseci sigurno...nisam ni sam zurio.

Direktno sam upitso u zanosu, zelis li ti koj a da vodimo ljubav malena. I rekosmo petak.
Ipsk je prvi put. Zeleo sam da bude spešl, bilo je...Dosla je ,uh...
Najlepse se grle nespretne ruke...
Bilo nam je prvi put.

Бонтон је релативан, али мени би било јако труло да питам за секс, али ништа ми боље није ни само прилажење девојци јер и то се најчешће ради са истим циљем. Нека девојка прва приђе и понуди секс, она би се љутила да неки њој то уради а многима би се свидело да она то уради њима, тако да би то било фер.

Ma neka pita. Pa šta bude... ;)

E bila sam pitana nekoliko puta onako direktno. Bilo je nekoliko sirovina i primitivnih pitanja da se iznenadim koliko je čovek kreten.
A bilo je i par bas onako šmekerskij. Uklopili su i vreme i nacin a opet je bilo da se smrzneš.
Jednom sam se kolebala, pa sam brze bolje pobegla da ne napravim "glupost".

Mislim da ce pogledi i dodiri pre proći. Da kazem pantomimičari će imati više uspeha.
I nikada nisi pozitivno odgovorila na pitanje?

Back