Oduvijek sam davao prijednost spontanim emocijama i udvaranju (koketiranju) ali neki kazu pitaj je hoce li da ti da. Kakav je ljubavni bonton i da li se osoba zenskog pola tek tako upita za seks ili se daje prijednost udvaranju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne pitaj za seks nikako… same one to, cim hoce sa tobom u sobu sve je jasno, to se ne pita..Oduvijek sam davao prijednost spontanim emocijama i udvaranju (koketiranju) ali neki kazu pitaj je hoce li da ti da. Kakav je ljubavni bonton i da li se osoba zenskog pola tek tako upita za seks ili se daje prijednost udvaranju?
Ja odma prelazim na stvar,cao daj broj,pa da se vidimo,imamo sex,zivimo zajedno,mozda se uzmemo,imamo decu,who knowsOduvijek sam davao prijednost spontanim emocijama i udvaranju (koketiranju) ali neki kazu pitaj je hoce li da ti da. Kakav je ljubavni bonton i da li se osoba zenskog pola tek tako upita za seks ili se daje prijednost udvaranju?
Pa čekaj ako si Bošnjak a to znači da si musliman znači ništa pre braka. Sve avramovske religije takvo stanovište zauzimaju, ne možeš parcijalno uzimati šta ti odgovara, a šta ne odbacivati.Oduvijek sam davao prijednost spontanim emocijama i udvaranju (koketiranju) ali neki kazu pitaj je hoce li da ti da. Kakav je ljubavni bonton i da li se osoba zenskog pola tek tako upita za seks ili se daje prijednost udvaranju?
dobra stara fora je najefikasnijaOduvijek sam davao prijednost spontanim emocijama i udvaranju (koketiranju) ali neki kazu pitaj je hoce li da ti da. Kakav je ljubavni bonton i da li se osoba zenskog pola tek tako upita za seks ili se daje prijednost udvaranju?
Pa čekaj ako si Bošnjak a to znači da si musliman znači ništa pre braka. Sve avramovske religije takvo stanovište zauzimaju, ne možeš parcijalno uzimati šta ti odgovara, a šta ne odbacivati.
Pa to ti je ono:Kako pitate za seks? Ili da otvori neko novu temu o tome![]()
brt 99 % riba ne bi lizao ni na sliciСамо отворено. Кажеш да би је лизао од пупка до шупка и то је то.
Jok treba da sednem i cekam kad ce neka da ponudi.
Ја брате лижем хехехехехехеbrt 99 % riba ne bi lizao ni na slici
pa lizi brate, ne smeta to meniЈа брате лижем хехехехехехе
A ne, ja ne teram nikoga nista na silu.Aha, ti sam uzimaš?
Treba pitati uvek, ali racunati I tajming kad ce ti kod koje proci, I kakvo pitanje naravno.Pa bontonu jeste, al pogodi sta? Taj bonton ti nece bas biti produktivan.