Da li je po bontonu da muškarac pita za seks?

Oduvijek sam davao prijednost spontanim emocijama i udvaranju (koketiranju) ali neki kazu pitaj je hoce li da ti da. Kakav je ljubavni bonton i da li se osoba zenskog pola tek tako upita za seks ili se daje prijednost udvaranju?
Ja odma prelazim na stvar,cao daj broj,pa da se vidimo,imamo sex,zivimo zajedno,mozda se uzmemo,imamo decu,who knows

Oduvijek sam davao prijednost spontanim emocijama i udvaranju (koketiranju) ali neki kazu pitaj je hoce li da ti da. Kakav je ljubavni bonton i da li se osoba zenskog pola tek tako upita za seks ili se daje prijednost udvaranju?
Pa čekaj ako si Bošnjak a to znači da si musliman znači ništa pre braka. Sve avramovske religije takvo stanovište zauzimaju, ne možeš parcijalno uzimati šta ti odgovara, a šta ne odbacivati.

Кад сам био млад, изађемо негде на пиће или у биоскоп од осам.
Око десет јој успут предложим да одемо код мене на кафу.

Ако пристане - то је то.
Око поноћи је вратим кући.

То је било за први дејт,
сваки следећи је изгледао исто,
значи излазак плус секс на крају.

Ово подразумева неке услове:
кола, собу у коју нико не улази сем мене и мало пара.

Везе ми нису трајале дуго
(две, три које јесу су ми умало дошле главе !)
поштовао сам партнерке
и све то капирао као здрав живот.

Наебо сам у животу само кад ме ухвати посесивност ...
Малограђанско ситнопоседништво, како су то свезнајући комунисти звали !

Ma neka pita. Pa šta bude... ;)

E bila sam pitana nekoliko puta onako direktno. Bilo je nekoliko sirovina i primitivnih pitanja da se iznenadim koliko je čovek kreten.
A bilo je i par bas onako šmekerskij. Uklopili su i vreme i nacin a opet je bilo da se smrzneš.
Jednom sam se kolebala, pa sam brze bolje pobegla da ne napravim "glupost".

Mislim da ce pogledi i dodiri pre proći. Da kazem pantomimičari će imati više uspeha.

Sve zavisi koga. Tu je malko zeznuto ;)

Recimo mene neko da pita meni to kul, što kaže miličica, ako je frajer i ako mi se inače dopada volela bih da je direktan. Nema tu šta mnogo da se čeka. Dok neku drugu da pita ona bi rekla koji kreten. Znači šipak, nemaš i dalje pojima dok prvo ne ispitaš stvar, gledaš kako reaguje na tebe i to. Meni je jako sexi kada muškarac zna da me hoće i to otvoreno pokaže. I ako nekoga odbijem to će biti zato što mi se ne dopada generalno, a ne što me je pitao. To što me je pitao samo mu povećava vrednost.

Back