Da li je Piksi zeznuo Vucica?

To je zabolelo i predsednika Srbije, pa je Aleksandar Vučić rekao da ga je zabolelo što je „gol dao igrač koji u Celju ima platu od 5.000 evra“.

Karničnik je postao heroj Slovenije jer je jedan od najzaslužnijih za plasman u osminu finala.

Sada je uz osmeh prokomentarisao izjavu Vučića.

„Naravno, kruži taj snimak. Mogu samo da ga pozdravim. Verujem da je razočaran, pa možda zbog toga zna i kolika mi je plata. Više ne mogu da dodam“, rekao je reprezentativac Slovenije.

Realno, nismo mi bili nešto posebno lošiji u odnosu na ostale u grupi. Lepo smo se nosili. Da smo malo više stavili fokus na napad umesto odbranu, situacija bi bila značajno drugačija. To je bilo jasno još i u prvoj utakmici, mene je začudilo što se u ostalima ništa nije promenilo.

Наш дуго, врло дугогодишњи проблем је што сваки селектор
хоће да направи историјски резултат на неком такмичењу,
уверен у магичну моћ тактике, стратегије и сличних рсања.

Упамтите,
кренуће нам кад почнемо да играмо и радујемо се игри !

.......................

Будимо искрени
зашто гледамо окршаје Ливерпула, Бајерна, Ајакса, Барсе ?
Због голова ?
Нееее, шта нас брига ко је победио !

Па што онда ?
Због игре, ето зато гледамо !
Једноставно уживамо у тим мајсторијама у трку.

Да је уживање гледати само пуцање на гол,
играло би се искључиво на пенале !
Разумете ?

...................

Дочекали би ми наше као јунаке,
да су тамо играли, без обзира што су испали.

Али они нису играли,
деловали су спутано,
деловали су као младић који се први пут удвара девојци,
па се није довољно откачио,
помешали му се савети другова,
и његове жеље,
а и девојка малко заебава ...

Блокада ! 😯

И он не зна на коју би страну,
и како доћи до мушко-женског уживања ...
Све је лако само како ?!

.......................

Драги селектори,
фудбал је уметност тренутка, као музика и балет,
за разлику од књижевности и сликарства.

Ако један музичар хоће добро да звучи и одушеви слушаоце,
он мора прво да буде талентован,
а онда да има што више минулих сати свирања у прстима.

Када изађе пред публику он мора опуштено да производи најлепше тонове,
и најкомпликованије бравуре треба да звуче као клизање по леду,
никако као закотрљана коцка.

Опустите се, није важан резултат већ представа.
А и резултат ће доћи брже но што мислите !

tema je neozbiljna.

fudbal drzi mafija, vucic pokusava da bar deo uvede u neki sistem, pokusava da im ogranici moc, zato ga mrze i na krsti

to je prob;em koji ne moze da se resi vec decenijama, osim da se drzava povuce iz ovog nivoa fudbala, proda ime zvezde i partizana, ne i stadione, njih da zadrzi

onomad je donet zakon o sportu-ds rezim, da se omoguci mladima da vezbaju. sa ipak polovicnim uspehom

nije AV kriv ni za sta, ja da sam na njegovom mestu ne bih se mesao, samo bih smanjio/ukinuo dotacije i donacije mafiji, fudbalskoj i kosarkaskoj
Na krsti ga mrze jer im treba neko da snosi odgovornost za njihove licne zivotne neuspehe. Uvek je bolje da je neko drugi kriv , tako je lakse.
Nasi fudbaleri su se greskom plasirali namprvenstvo i to svi znaju. Vise od pola drzave nije ni gledalo utakmice. Ne zanima ih…

tema je neozbiljna.

fudbal drzi mafija, vucic pokusava da bar deo uvede u neki sistem, pokusava da im ogranici moc, zato ga mrze i na krsti

to je prob;em koji ne moze da se resi vec decenijama, osim da se drzava povuce iz ovog nivoa fudbala, proda ime zvezde i partizana, ne i stadione, njih da zadrzi

onomad je donet zakon o sportu-ds rezim, da se omoguci mladima da vezbaju. sa ipak polovicnim uspehom

nije AV kriv ni za sta, ja da sam na njegovom mestu ne bih se mesao, samo bih smanjio/ukinuo dotacije i donacije mafiji, fudbalskoj i kosarkaskoj
А кад му за нешто затребају хулигани?!

To je zabolelo i predsednika Srbije, pa je Aleksandar Vučić rekao da ga je zabolelo što je „gol dao igrač koji u Celju ima platu od 5.000 evra“.

Karničnik je postao heroj Slovenije jer je jedan od najzaslužnijih za plasman u osminu finala.

Sada je uz osmeh prokomentarisao izjavu Vučića.

„Naravno, kruži taj snimak. Mogu samo da ga pozdravim. Verujem da je razočaran, pa možda zbog toga zna i kolika mi je plata. Više ne mogu da dodam“, rekao je reprezentativac Slovenije.
Hahaha kakvo zapišavanje.

Ono kad si najveća faca u svom selu, a poslednji miš kad izađeš van sela.

Realno, nismo mi bili nešto posebno lošiji u odnosu na ostale u grupi. Lepo smo se nosili. Da smo malo više stavili fokus na napad umesto odbranu, situacija bi bila značajno drugačija. To je bilo jasno još i u prvoj utakmici, mene je začudilo što se u ostalima ništa nije promenilo.
Problem je taj sto smo mi igrali bez igraca sredine u nekom sizofrenom kiksijevom modu pa ne mozes staviti fokus na napad jer nema ko da posluzi napadace. Imali smo jedan sut u okvir gola svakih 50 minuta u proseku, ukupno 6 suteva u okvir gola na 3 utakmice. Protiv Danske prvi i jedini sut u okvir gola u 93-em minutu. I da, nijedan mec mu nije poceo isti tim.
Ajde sto je covek alkos nego nije ni t od trenera. Ne samo za otkaz nego i za zatvor.

Da li je Vucic planirao da se hvali rezultatima reprezentacije kao sopstvenim dostignucem i da je to tako uspesno zbog njegovih zasluga?

https://www.rts.rs/lat/sport/ostali...ratio-koliko-se-ulozilo-ocekujem-promene.html

Ovo samo pokazuje i dalje svojatanje drzave. Pa i fudbal on odredjuje dal ce trener ostati ili ne ? a onda se cude kad je narodu postalo previse degutantno dasve to trpi i gleda ?

Kaze mnogo je para ulozeno ? Pazar u reprezentaciju nisu ulagale i prethodne vlasti ?

Kada sam video da je najavio za sedam dana sastanak sa dzajicem i piksijem osjetio sam knedlu u grlu. Predsednice imas puno ozbiljnijih tema, imas prepunu sbriju bolesne djece kojoj placamo sms da bi se lijecili.

Srbija nije i ne sme da bude tvoja sprcija. Ispada da se nsita ne moze bez nejgove odluke, svugde nejgova mroa biti poslednja ?

Ovo je cist primer partokratije. Politizovali su i sport i sturku i savez. Savez radi po njegovom.

Da li makron putin ili bilo koji rpedsednik odlucuje i o selektoru ?

Ali dobra je fora što kudi FSS i funkcionere u FSS za rezultate, kao ulažemo, mi smo ovo i ono, a lično aminovao Nedimovića, oterali Vidića i doveli Piksija.
Samo ne kudi Dzajica. njega smenuti nece.

a znamo zasto je on psotavljen i kako zar ne. Samo da bi se vidic zaustavio. Posten covjek im ne treba

pa kod vidica ovaj pijani dusnter iz nis - piksi ne bi imao pristup kao trener prvo sto mu ne bi dao tolku platu jer ga je i zato prozivao...

problem je piksi i ovi manekeni.
ngoa piksiju

noga savicu mitrovicu rajkovicu (koji podrzava savica jer su pajtosi iz malde reprezentacije kao i mitrovic savicev pajtos iz arabije )

noga veljkovicu

noga milenkovicu najvecoj promaji na svjetu (neopjevanoj debilcini koja ne zna da iznese loptu i kome da je uputi )

noga pavlovicu, koji eto ume da iznese loptu al ne zna kuda pa se zaleti kao kljusina pravolinijski i onda naravno centrira kao prvoklasni debil . da ne pricamo o kiksevima i kad mu loptap roslak roz noge...

noga gudelju, nepotrebno objasnjavati

tadicu ajde lepo u penziju vreme je hvala za sve

gacinovic mijailovic spajic babic - krivicno goniti onog ko ih je proturio u reprezentaciju

po meni, predsedsednik jedne države ima pravo na svoje lično mišljenje i da kaze "razocaran sam" ali ne i da to govori sa starane državnog vrha... Osim toga, da to koristi za najavljivanja rekonstrukcija u fudbalu (po čemu je on stručan da to traži?!), pominje milione, a ja ne mogu da skupim za učešće za kredi za stan u Solisu i tako razjari narod... pa što ste ga platili toliko? on je selektor , ne igra on? zasto se daje toliko za fudbal?! ovo je gospodine AV posledica koja je minorna, a na stručnim licima je rekonstrukcija, a ne da on to priča, ne priča fudbalski savez, on našao da komentariše..... Cim neko nije podobarn odmah po njemu....

Čim se Vučić javio i nagovijestio Stojkovićev otkaz počele su se javljat režimske hijene sa napadima na Stojkovića. Jedno je kritizirat čovjeka na objektivan način, a nešto sasvim drugo kada ga pljuju oni što jučer nisu smjeli ni pisnuti protiv Stojkovića. O ljigavaca

Back