Da li je partner/partnerka poludio/la ili šta se dešava??

Kako biste reagovali kad bi vaš partner,koji to inače nije imao običaj da radi, odjednom počeo da iznosi svoje emotivne i lične probleme ,za koje ste mislili da samo najbliži znaju, na netu i počeo da traži savjete i bliskost od nepoznatih ljudi ... :think:
Mozda je coveku bilo lakse tako, da se otvori nepoznatima i cuje sta misle ljudi o tome. Sta imaju da kazu samo o problemu. Poznati znaju da nas sa predrasudama "tumace" u svakoj situaciji. Pa umesto konkretnog razgovora o necemu, zavrsi sve na prici o lanjskom snegu.

Sve u svemu, nista strasno i nista za osudu.

Kako biste reagovali kad bi vaš partner,koji to inače nije imao običaj da radi, odjednom počeo da iznosi svoje emotivne i lične probleme ,za koje ste mislili da samo najbliži znaju, na netu i počeo da traži savjete i bliskost od nepoznatih ljudi ... :think:

Normalno... te probleme imaju i drugi ljudi- pa trazis savet i misljenje od nekoga ko ima vise znanja i iskustva :)
e sad ima foruma gde se ljudi zezaju, a ima i gde su ozbiljni ljudi :)

Ovo bi mi bilo draze, nego da ide i prica licno sa ljudima koje ne poznaje tako dobro- a iznosi im svoje licne stvari, koje oni mogu kasnije da prepricavaju...

Mada- je ne gledam osobu drugacije ako ima neki problem... ali dosta ljudi kada bi culi- samo bi se radovali...jer su zli ^^

Ima problem i osecaj da ne moze da prica sa tobom... hmmm... zapitala bih se o nasem odnosu.
A ukoliko prica da mu ne dajes, trazi sa strane.

Mozda je coveku bilo lakse tako, da se otvori nepoznatima i cuje sta misle ljudi o tome. Sta imaju da kazu samo o problemu. Poznati znaju da nas sa predrasudama "tumace" u svakoj situaciji. Pa umesto konkretnog razgovora o necemu, zavrsi sve na prici o lanjskom snegu.

Sve u svemu, nista strasno i nista za osudu.

Bas tako... ali i zavisi koji problem je u pitanju....
Mozda partner nije osoba koja moze da je razume u toj stvari- recimo, jedan primer: tvoj partner ima tezak odnos sa ocem... neka nesredjena porodica.
A kod tebe u porodici sve kako treba vazda bilo..- U ovim slucajevima cesto osoba ne moze da razume ... ako i sama-barem delom nije iskusila takvu situaciju...

Nista zabrinjavajuce za mene....

Pa nista, verovatno nema kome da se izjada :mrgreen:

Meni zene stalno pricaju najintimnije stvari :rumenko:

sto kaze milevica
popizdela bih :lol:

salu na stranu
ako trazi savete to je ok
ako trazi bliskost od nepoznatih ljudi, tu nesto nije kako treba

pa on ne radi nista drugacije nego sto radis ti.i ti si sa nama sada podelila to da tvoj partner iznosi svoje probleme na netu
sta mislis kako bi se on osecao da zna to ;)
i ja pisem svasta,pa pretpostavljam da i druga strana ima ista prava

uhhh znači da sam ja problem
ili da ja pročitam ili više ne može mene da pita
a zašto ...videću na netu :aha:

Back