ova tema definitivno nije za onoga kome su "100 evra za sitne potrepstine"
Dorucak(npr.po dva peciva i mleko jogurtx5)=15E
Rucak-paradajz turizam od kuce
Vecera 5xgiros +sok ili pivo=20E
Izlazak za dvoje odrasle dece=15E-20E
Komplet dve lezaljke i suncobran(uz dodatak asura i naseg suncobrana)7E
Sladoled,frape,pivo jednom dnevno,na plazi 15E
Samousluga(sokici,grickalice,pivce,neki slatkis) 10E
Dobro,nije 100,ali je 80E-90E,a tu ne vidim nikakav luxuz,osnovne dnevne stvari(svake godine vodim dnevne troskove)ali 5 osoba(dvoje dece je preraslo i tinejdzerski uzrast).Ono 4500 se odnosi na aranzmane koji su kao "povoljni"pomenuti u postu iznad mog.(toliko bi moju porodicu kostali)
I 2500E-3000E potrosimo kad idemo svo petoro.dakle 500E-600E po osobi za 12-ak dana-tu je prevoz(najcesce trajekt dosta odnese)bile su i vize,apartman(i on mora da bude veliki)izleti,puno obilazaka,ulaznica,sitni pokloni...
Zato ja moram da nosam hranu i (do)spremam tamo,pa i ako imamo lepa,sadrzajna letovanja koja nas prilicno kostaju, zbog te hrane mogu se nazvati"paradajz turistom"-ali to uopste nije bitmo,bitno je da se nekako napune baterije za naredni period.
Dakle,tema itekako jeste i za mene,jer da imam 1 dete radilo bi se o nekoj nizoj cifri,pa ne bi bolo oci.(za neki All sa avionskim prevozom itd...to bi tek bila cifra..)
A "krupne potrepstine"nastanu onog dana kada se ide na izlet ili aqua park pa se na sve doda jos 100ak evra.Dakle-mladi,sami,i vi sa malom decom-jednog dana"kasce vam se samo"al na najlepsi moguci nacin,kad se razmnozite pa porastete!