Da li je pakovanje pljeskavica isto sto i na meru?

Umri_muski

Legenda
Banovan
Poruka
73.635
Gledam u MAXI reklama isto kosta pakovanje u plastici i na zivu meru , pa se pitam koja je komercijalna logika a koja radnicka logika..

Da li ce brand maxi imati motiva da istu masu , shit masu za pljeskavice pakuje i u bas posebno napravljena pakovanja 2 pljeske po pakovanju ili ce pakovati bolji kvalitet mase u ta pakovanja...

Iako je reklama da isto kosta, kostanje je kostanje, a sadrzaj je sadrzaj, svi znamo da kad su velike akcije proizvodjac pakuje drugaicji kvalitet robe, nekad , nekad ne....nekad je isti...

Iako mozda radnik mesare radi na pakovanju tih pakovanja, kao u DIS , gde mesar ustvari ujutro dok nije guzva pakuje 20 30 pakovanja , bez co2 ili n2 koliko sam video , ali nisam siguran, da li ima zasticene atmosfere pri pakovanju..

Nazirete ideju , zabole me uvo ako mi naplacuju plastiku kao meso , sto svi osim unvereksporta rade, ako je drugacija masa i sastav pljeskavica..

Nazirete ideju , zabole me uvo ako mi naplacuju plastiku kao meso , sto svi osim unvereksporta rade, ako je drugacija masa i sastav pljeskavica..
Можеш ли ово да објасниш?

Каква су иначе та спакована меса по маркетима, пљескавице, млевено, ћевапи?
Понекад купим Амадори панирани пилећи филе и он ми је ок, у Лидловим ћевапима бих увек пронашла делиће костију тако да ми од тада није пало на памет да поновим сличну куповину у Лидлу.

Pa univer eksport radnici na pakovanju , npr u ustanickoj , imaju proceduru da stave pakovanje na vagu , pritisnu nulovanje, onda puni pakovanje, ispresuje pakovanje stavi na vagu i dobije meru , znaci neto ne bruto...
To nije moguce u DIS , jer pravi pakovanja mozda u zastitnoj atmosferi , ali pozadi u magacinu , daleko od vage i onda donese 20 pakovanja i samo ih stavi na vagu i napravi cene...

Pile u kesi u lidlu je bruto nije neto...

Pise tacno kad je pakovano , tu ne lazu, mogu da prelepe posle, ali pise kad je pakovano , ne voli ni ja mleveno svasta, ali sad kad je nevolja, nesto sam racunao i razmisljao , i odgovara mi da kupim 4,5pakovanja da imam hitnu rezervu...

Ali sam iznenadjen kvalitetom jednog pakovanja pa pokusavam da vidim jel ima logike da za istu cenu ne bude ona njihova maxi mesavina dzigerice , mlevenog mesa i svasta nesto , sto ide 1,2,3,4 dan na akciji...
Ja niasm neki ljubitelj akcija, uglavnom mi je losija ponuda kad je akcija, 2m ali mi mali laktovi...

Back