Da li je ovo posledica loseg vaspitanja ili pada sistema vrednosti?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

noviclan123

Zainteresovan član
Poruka
495
Poznata Jelena Krunic nezaustaviljivo gura napred sa svojim klipovima na YouTubu. Pored toga sto je odavno presla 35 i nema ni kuce ni mace, postavlja se pitanje zasto se ova osoba ovoliko krevelji snimajuci sebe???

Da li je moguce da smo mi kao narod ovoliko zaglupaveli i ovoliko postali sebi zanimljivi. Da li je moguce da ovaj narod po citav dan gleda u telefon i tv. Da li je ovo posledica excipizma i loseg stanja u drustvu, molim vas da se aktivira neki socijalni radnik ili psiholog, posto su oni uceni i placeni da lece ovakve osobe!

Ma ćuti bre ona bar ima ime i prezime, a ovde na krsti sve sami znalci sa nadimcima.

Mi koji to gledamo smo krivi. Nije ona. Ona je to postavila da se gleda pa ko hoće neka gleda.

O dotičnoj ne znam ništa, a verovatno i ne vredi ništa. Jednom rečju, samozvana.

- - - - - - - - - -

Ne treba društvo da se uključuje u ovakve stvari. Dovoljno je da se u okviru porodice raspravlja o pojavama kao što je ona.

Poznata Jelena Krunic nezaustaviljivo gura napred sa svojim klipovima na YouTubu. Pored toga sto je odavno presla 35 i nema ni kuce ni mace, postavlja se pitanje zasto se ova osoba ovoliko krevelji snimajuci sebe???

Da li je moguce da smo mi kao narod ovoliko zaglupaveli i ovoliko postali sebi zanimljivi. Da li je moguce da ovaj narod po citav dan gleda u telefon i tv. Da li je ovo posledica excipizma i loseg stanja u drustvu, molim vas da se aktivira neki socijalni radnik ili psiholog, posto su oni uceni i placeni da lece ovakve osobe!

Prva odlika lošeg vaspitnja naglašavati šta neko ima a šta nema. Možda neko ne može da ima decu, možda je neko izgubio porodici i primitivizam je komentarisati nečiji status.
Ako neko, kako vi nevaspitano i nekulturno primećujete nema ni kučeta ni mačeta ne znači da je manje vredna osoba i možda je ovoj osobi baš to ventil da popuni prazninu u svom životu.

Prema tome nevaspitanje je vaš komentar, a osobu koju komentarišete ne poznajem, ne poznajem njen rad, ali sigurna sam da ne bi stavljala tako prostačke komentare.

Čekaj, a zašto ti ovo gledaš?

Izbacio mi je YouTube kao recommended (predlog) i usao sam i pustio na 10 sekundi i kada sam video o cemu se radi, zaprepastio sam se koliku gomilu gluposti prica. Kada god udjem u Kurir, Blic i ostale novine, stalno se pise o njima i moras da ih upoznas hteo ne hteo. Ona je bila u Rijalitijima i proslavila se na jako poznat nacin...ispod pokrivaca.

Moj otac je studirao masinstvo 10 godina i ucio 8h svakog dana, znaci da je moj otac ispao budala sto je ucio, jer je ona ovim em postala popularna em zaradjuje novac!
samo sam to hteo da kazem...

Izbacio mi je YouTube kao recommended (predlog) i usao sam i pustio na 10 sekundi i kada sam video o cemu se radi, zaprepastio sam se koliku gomilu gluposti prica. Kada god udjem u Kurir, Blic i ostale novine, stalno se pise o njima i moras da ih upoznas hteo ne hteo. Ona je bila u Rijalitijima i proslavila se na jako poznat nacin...ispod pokrivaca.

Moj otac je studirao masinstvo 10 godina i ucio 8h svakog dana, znaci da je moj otac ispao budala sto je ucio, jer je ona ovim em postala popularna em zaradjuje novac!
samo sam to hteo da kazem...

Pa sad, ako je pitanje "popularnosti" tako popularan može biti bilo ko ukoliko se aktivira.
Koliko novca zarađuje, ne znam baš, ne plaća youtube nešto da bi to bili iznosi od kojih se živi, još manje neki od kojih se lagodno živi :)

Pa sad, ako je pitanje "popularnosti" tako popularan može biti bilo ko ukoliko se aktivira.
Koliko novca zarađuje, ne znam baš, ne plaća youtube nešto da bi to bili iznosi od kojih se živi, još manje neki od kojih se lagodno živi :)

Placa YouTube partnerstvo itekako. Bednim Srbima je 300-400$ ogromna para, dok u Americi je taj novac dzeparac za vikend. Ide se logikom neoliberalnog kapitalizma. Zasto da platim pametnog Nemca 2000e kad mogu glupog Kineza 100e jer ce meni u dzep 1900e

Tako i YouTube placa Americke vlogere 10x vise nego trece razredne (nase) koji su navikli na bedu i sorotinju i kad vide 400$ skacu do plafona!

Znaci idemo redom, otisla je u Rijaliti da postane poznata, i sve je smisljeno i namerno radila, od ponizavanja i sramote, da bi sto duze tamo ostala, posto ima milion budala i kretena koji se odusevljavaju po citav dan gledajuci Farmu i Parove. Kada je zaradila honorar, napravila fejsbuk stranicu i dobila fanove, sad pravi klipove svoje i zaradjuje novac pricajuci sama s sobom. Sve te fazone je radio Gasttoozz jos 2009 godine kad niko nije znao sta je YouTube u Srbiji, i svi su to videli od njega, a GZ je to video sa zapada, i sad se samo kopira ono sto je doslo preko bare. I sta sad nije jasno? Da li smo Srbi ili Amerikanci?

Ona prica o tradiciji i patrijahalnom sistemu u kome je vaspitana, kaze da je pravoslavka a istetovirana po celom telu, izbusena po licu, usima, pupku, i ko zna sta sve, nosi pocepane pantalone, posto je to moderno i sad je ona tradicionalna Srpkinja? Daj cokoladu i sargarepu zecu da vidis sta ce da pocne da jede!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back