Da li je ovo istina?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jedan od odgovora bio je da ne reketiraju klasicno vec da oduzimaju biznise koji su uspešni...ili se ucenjuje da im ne oduzimaju biznis
pod uslovom da kupe jedan ili dva stana na beogradu na vodi jer je tamo kupovina stanova loša :eek:

Ako je verovati Tviteru /X izasao je tvit u kome piše da vladajuca stranka reketira skoro sve firme koje malo bolje posluju i da su zbog toga mnogi biznisi propali.
Na Tviteru se svašta piše u zadnje vreme pa me zanima da li je ovo istina ?

Ko će ga znati ali verovatno jeste. Malo malo za nekog "biznismena" čuješ kako je povezan sa državnim vrhom. Ništa neobično u banana državama. Kao da smo neka afrička država, potpuno je neshvatljivo da smo u Evropi.

Ako je verovati Tviteru /X izasao je tvit u kome piše da vladajuca stranka reketira skoro sve firme koje malo bolje posluju i da su zbog toga mnogi biznisi propali.

Naravno da jeste istina. Samo idi do firmi / potraži bivše zaposlene da čuješ šta se sve događa.

Npr. Planum, nekada čuveno preduzeće.

Ako ćeš suštinski da se prodaš i da te SNS u celosti preuzme, tada imaš šanse da opstaneš. Van toga, sve se gasi.

A sve to isto kao nije radio Milošević i DS-ovci posle njega. Svi političari su ista mafijaška ološ. Da nije tako ne bi se toliko trzali da dođu i ostanu na vlasti.
И зато ову банду не треба мењати јер су сви исти? Нека нам падају надстрешнице на главу, децу газе на пешачким...

pa bga od čega ćemo bi botovi živeti. :mrgreen:
hvala bogu nisu propale firme koje reketiramo. ako se to desi ne znam šta će da bidne s nama reketašima. :think:

Znamo za to odavno !

Вучић тражи од координатора за одређену област извод из пореског, заокружи , напише цифру, па ти пробај да не купиш нешто његово, нпр. стан на БГ на води, итд...

Република бандита

A sve to isto kao nije radio Milošević i DS-ovci posle njega. Svi političari su ista mafijaška ološ. Da nije tako ne bi se toliko trzali da dođu i ostanu na vlasti.

Све су то иста деца и унуци комунизма, али ови су га претерали.

Ово је Република криминалаца

Jedan od odgovora bio je da ne reketiraju klasicno vec da oduzimaju biznise koji su uspešni...ili se ucenjuje da im ne oduzimaju biznis
pod uslovom da kupe jedan ili dva stana na beogradu na vodi jer je tamo kupovina stanova loša :eek:

Има ту много више истине него што би смело да буде.

Back