Da li je novac bitan u zivotu?

Nije bitan za srecu i ljubav. Koja mi je to sreca ili ljubav ako je neko sa mnom samo zato sto imam pare ili obratno ja sa njim zato sto je on lovator. Cinjenica je da se sa novcem moze kvalitetnije ziveti ali to materijalno nije nikakava garancija da cemo ziveti kao u bajci. Te sto ti gledaju da li imas para, dobra kola takve ti i ne trebaju. Nemoguce je da ne postoje i devojke kojima to nije bitno ili su one muskarcima manje privlacne od grandovki.

Ne dozivljavaju to muski na isti nacin. Oni su mnogo vise materijalisti i prakticari (iako je ustaljeno obrtnuto misljenje). Dakle bitno je da ti 'pripadas' njemu. Da si njegova 'stvar' Za tvoja osecanja i dusevna previranja, njih manja vise ..zabole:mrgreen: Surovo, jbg, ali tako je. Nisu svi muskarci takvi, ali ovi sa lovom sigurno.
90% zena ce pre izabrati romanticnu ljubav (kad je spucaju hormoni) nego racionalno bolju opciju za nju. I to je glupo.
Dakle, treba dok si lepa i mlada naci matorog materijalistu i animalca sa parama i malo slobodnog vremena, i po mogucnosti da mu se retko i lose 'dize' Time mlada, zgodna, dama osigura sebi materijalnu osnovu sa najmanje utrosene energije. Sacuvanu energiju moze da upotrebi na ono sto je stvarno zanima i jaca.
Moze posle da nadje za ljubavnika nekog umetnika i zadovolji i svoju pateticno-romanticno-dekadentnu stranu. Umetniku ce biti zanimljiva, isto kao i animalcu, samo dok je lepa. A posto ima pare od ove matore drtine, moze dugooooo ostati lepa i buditi 'inspiracije u doticnoj neznoj dusici umetnickoj :mrgreen: (ovo naravno ne vazi za sve umetnike, da se ne uvrede 'pravi ljudi', samo za debelu vecinu)
E kad odluci da ima dete, to treba da uradi sa pravim covekom. Nadcovekom, po mogucnosti:mrgreen::mrgreen:
Da li su pare bitne? Nisu.

P.s Ovo vazi samo za materijalno losije obezbedjene dame, bogate mogu sebi priustiti da preskoce matorog pokvarenjaka, zato su pare bitne:mrgreen:

Poslednja izmena:

Back