novac je kao zmija, ukrotitelj zmija u zenskim ocima izgleda bolje od obicnih ljudi, da bi se ukrotila zmija potrebna je koncetracija, vreme ,trening i veliko umece, a za novac umece trgovinskog baratanja, nije pametno uskociti u fininsijke vode bez dobre pripreme i znanja, novac ujeda i moze biti jako opasan, mnogi tajkuni, nisu dovoljno obuceni pa iako im u pocetku ide, na kraju po pravilu propadnu. retki su oni koji dodju do nesto veceg novca a da ne sklope pakt sa djavolom ili podzemjem, koji im to na kraju oduzme. ali to i nije nemoguce,
ljudi obuzeti kontrolom te zmije, odnosno novca, sigurno nisu dobri prema zenama i porodici, ne moze se sedeti na dve stolice istovremeno.
Naravno da je bitan. Ajmo od osnovnog, cime mislis da kupis hrani u platis stan? Od ljubavi?
Logicno je da gledas kako ti stoji partner sa novcem (osim kod klasicnih sponzorstava, ali ovde ne mislim na njih), jer odnos coveka prema novcu je njegov odnos prema samome sebi. I nacin trosenja tog novca je jako dobra pokazatelj neuroza.
kakva je to zena u ocima muskarca koja trazi nekog da joj obezbedi novac, kucu, decu, ili da vec ima neki unosan posao? pa ona samo da ga gotovog pokupi iz prodavnice androida uz isfolirane opaske kako je lep.
a zasto ne bi pomogla nekom bez novca liku da zajdnickim projektima dodju do bogastva krecuci od nule. za to je potrebno prepoznati talenat, odnosno videti celovitu sliku , dublje skenirati muskarca od novcanika. svakako ne totalne antitalente i klosare, vec ambiciozne, kreativne, koji zbog nepravdi, uticaja okoline ili principa da ne sluze drugom, su na nuli.
ako bi bilo tako kao sto deluje da tvrdis, to je zenski sovinizam, i uvreda. pa ja sam zapazio da se ovde ljudi banuju zbog muskog sovinizma, a sta je ovo... takvi slucajevi bi samo da dobijaju novac i kupuju cipelice, shopinguju, a dete da bude kao honey boo boo, odgajaju da ucestvuje u nekom mis realiti ili talent showu, ko na izlozbi pasa.
a posle nemoj da te cudi porast broja silovanja zena, necemo mi da zaradjuemo mukotrpno za dinar, dok vi lezite kuci ko kraljice neke upravljate robovima i forumasite.
takve povrsne veze i brakovi se raspadaju brzo, jer u sustini obe osobe su plitke, muskarac nema vremena za zenu zbog poslova koje od ranije obavlja,uzrocno vecinom nastali su kad ta zena nije bila u njegovom zivotu, cesto zena oseca zapostavjeno i nadje nekog drugog, ili muskarac na poslu nadje neku drugu. zato partneri bolje da zajdnicki osmisle kako da zarade pare,
naravno sistem i drzava su krvi za celoukupan problem novca, zbog robovlasnicke zidarske piramide i nepravilne raspodele i lopovluka, oni kojima zaista treba novac i koji ga zasluzuju po pameti i dobrocudnosti ostaju uskraceni, a oni rekataskim krimi kombinacijama ostvare neki profit. i onda imamo raspalu kulturu sa pinkom, grandom i ostanim kichem na chelu.