Ја сам више пута правио сопствени "природни" календар али увек сам био у фазону да то може и боље, увек сам то преиспитивао и никад нисам ни почео да га се придржавам у пракси јер би ме то можда ометало у свакодневном функционисању због модерног календара које се насилно намеће, треба плаћати рачуне тад и тад по стандардном календару а са својим бих се погубио. Али пошто живим изоловано и немам ништа од људи може ми се да тако размишљам, кад нисам никад имао секс (највећи знак прихваћености од некога) онда могу и то, а није да га нисам тражио.
Једном сам смислио и своје тајно писмо, да кпристим за сопствене потребе, мало сам као вежбао писање, али мрзело ме је да то користим. Тако се понаша неко ко је одбачен, ко никад није имао допадање од стране девојака и љубавне односе (што су "небитне" ствари). У сваком случају, оправдан и чак и премали сепаратизам од овог друштва, ладно бих хтео да смислим и посебан свој језик да сам за то способан па да га причам на улици, волео бих да нешто реално и течно причам а да то није српски. Тако се понаша неко ко је одбачен од друштва и ко никад неће имати секс, такав неко је будала ако се труди да буде део друштва које га одбацује. Моје личне навике су у ствари моји обичаји и то тако гледам, сви имају права на то па и ја.
Ne razumem šta znače "prirodni kalendar" i " tajno pismo"?
Ovo je možda deseta tema koju otvaraš na celom forumu, a vezana je za tvoju samoću i socijalnu fobiju. I uglavnom dobijaš iste ili slične odgovore.
Molim te, najlepše te molim, idi kod psihijatra u Dom zdravlja. Tu rade odlični psiholozi i psihijatri. Molim te..
Najdobronamernije ti savetujem. Imaš još dosta godina pred sobom, nisi star čovek, i ova tvoja negativna osećanja mogu da se "poprave", da se izleče.
I molim te, nemoj sada da pišeš kako ne želiš da ideš kod psihologa-psihijatra jer ti oni neće pomoći. Hoće.
Psihijatri se susreću sa težim mentalnim poremećajima i bolestima. Mogu i tebi da pomognu.
Na početku treba da ti pomogne psiholog, ili psihijatar da naučiš da ne pričaš ili ne pišeš toliko negativno o sebi.
Ti prvi imaš negativnu sliku o sebi, i misliš da svi imaju takvu sliku o tebi. A ne znaš da li ljudi zaista tako misle, jer najpre ti imaš takvo mišljenje.
Potrebna je želja da pomogneš samom sebi, i podrška od strane lekara.
Pokušaj da staneš pred ogledalom i kažeš " Ja sam običan kao i svi drugi, i mogu da steknem poznanike, prijatelje, mogu da nađem devojku"...Ili
" Ja imam pozitivno mišljenje o sebi, mogu da nađem društvo i devojku. Ne želim više da budem negativan"
Ne znam o kakvom tajnom pismu pišeš, ja te dobronamerno savetujem da počneš pisanje dnevnika, i dnevnik pomaže.