DA LI JE NEKO CUO ZA IONIC SPA ,CASADA PROiZVOD ZA DETOKSIKACIJU?

marko222

Početnik
Poruka
9
Dobar dan svim dobrim ljudima...Mene zanima da li je kod Vas u kucu dolazila firma pod nazivom BIOPRODUCT EUROGRUPA?? Najave se telefonom dodju u kucu i predstave vam aparat koji toboze cisti organizam od toksina,masti holesterola? Treba svi da znate da je to jedna velika prevara,i da dolazi do elektrolize gvozdja u sondi u dodiru sa soli,i da posle izvesnog vremena ta sonda pukne i voda postane zuta,te ste vi kao cisti....Ustvari kao vas cisti voda postane crna,a to je jedna velika prevara...... Molim vas napisite bilo sta ako znate o firmi ili detoksikaciji uopste...

Ovo me podseti na događaj od sinoć. Naime, pozajmila sam od prijateljice peglu na paru, onu koja pegla uspravno. Mala plastična (lažipara, shvatih ubrzo), naspe se u nju 60ml vode i kašičica kuhinjske soli. Kako nije dugo radila, kad sam htela da ispeglam kaput, počela je, osim pare, da curi voda na sve stane. Izgleda da je dihtung popustio od stajanja. Posle nekoliko horizontalnih pokušaja, odustala sam. Normalno, morala sam da prospem preostalu vodu. Ona je bila crna, kao da sam oprala šoljicu od turske kafe. :eek: Baš sam se pitala kakav je to proces bio? Možda bi mi Milesa objasnila...:think:

Dobar dan svim dobrim ljudima...Mene zanima da li je kod Vas u kucu dolazila firma pod nazivom BIOPRODUCT EUROGRUPA?? Najave se telefonom dodju u kucu i predstave vam aparat koji toboze cisti organizam od toksina,masti holesterola? Treba svi da znate da je to jedna velika prevara,i da dolazi do elektrolize gvozdja u sondi u dodiru sa soli,i da posle izvesnog vremena ta sonda pukne i voda postane zuta,te ste vi kao cisti....Ustvari kao vas cisti voda postane crna,a to je jedna velika prevara...... Molim vas napisite bilo sta ako znate o firmi ili detoksikaciji uopste...

uh meni su oni ili njihova pretaca bili jos pre desetak godina sa tom detoksi pricom..

Back