M-1980
Iskusan
- Poruka
- 6.821
SVABOV, ali nemoj da se nerviras...DOKAZANO ces dobiti cir na zeludcu ili hipertenziju
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To nije tacno jer razliciti izotopi istog primerka uglavnom pokazuju razlicite rezultate...pitaj slobodno na Fakultetu rudarstva i geologije.
Mozda ti mozes da resis problem tamne materije u svemiru?
posto ako su sve dosadasnje teorije ispravne, svemir se mnogo brze siri nego sto bi sa postojecom materijom trebalo...tada su uveli pojam "tamne materije" koja je nevidljiva, neopisiva ne zna se od cega se sastoji niti da li uopste postoji (posto, vidis, mozda samo nisu dobre teorije koje imamo)
Darvin ima niz izmisljenih karika koje nedostaju , i ti to znas....Naravno ja verujem u teoriji C. D., ali ne mogu da 100% tvrdim da je tacna...
Razlicite, ali slicne, zato se u utvrdjivanju starosti uzorka koristi vise metoda.
Ne, ne mogu. Niti moze nauka - za sad.
Nisu "uveli" pojam tamne materije, to postoji, ali je malo zajebano detektovati ga.
I ne vidim u cemu je problem, sto je problem detektovati tamnu materiju
To je prirodan proces izucaanja Svemira. Danas nepoznato, sutra poznato.
Kao sto su pre 30 godina crne rupe bile poznate samo u teoriji, tako danas i tamna materija
Ok, ajde da kazem da se slazem, osim toga da karike nedostaju.
Ah bar je za oko osvezavajuce ova Andromeda.
Dok inace vecina na ovoj temi je pocelo mirisati na trolovanje, cim vidim Svabova, Vaganu i neku xy osobu...
Begam ja odavde, pre nego opet nastradam...
Ima mesta gde se diskusija ZDRAVO moze voditi, bez prepucavanja... ne vredi trositi energiju tu.
Ima mesta gde se diskusija ZDRAVO moze voditi, bez prepucavanja... ne vredi trositi energiju tu.
Pa sad, ponekad ste mi i simpaticni vi. Ali kada odlucite da trolujete, a ja se nadjem negde okolo, i kao zrtva, to nije prijatno.
Pa kad vidim da je to moguce, udaljim se...
Ti znas dobro, kako vas sistem funkcionise. Pozdravi Arinu...
TI si poslednja osoba koja diskusiju vodi zdravo.
Ako ne razumes ono o cemu se pise, sta da ti radim, neuk si i do si nam pokazao milion puta.
Pa sad, ponekad ste mi i simpaticni vi. Ali kada odlucite da trolujete, a ja se nadjem negde okolo, i kao zrtva, to nije prijatno.
Pa kad vidim da je to moguce, udaljim se...
Ti znas dobro, kako vas sistem funkcionise. Pozdravi Arinu...
Vragana:a meni dobro vecer...nista, a?
Poslacemo ti sliku Sirijusa sa velike planine.
A cek, ne moze Sirijus, moze Andromeda?
Ja cu rucno i licno da slikam.
![]()
Nema potrebe da mi crtate Siriuse i Andromedu.. uskoro cu sam ostvariti telepatske kontaktesa njima, pa cu doznati
vise nego sto treba.![]()
A ja sam vise Sirijanac, nego Human.Jer tako osecam da vise njima pripadam...
........... A na ovu zemlju sam se
kojim slucejam inkarnirao, mora se nesto odraditi.
A valjda nije sve ovo samo neki trip....... osecam to. Ako ona petorica mogu da telepatski komuniciraju sa Sirijancima,
onda sigurno mogu i ja.......
............ ...........
Jao vidi..ljubav preko zice...kako je to ..prikladno
Srecan put svima koji putuju...![]()
A ja sam vise Sirijanac, nego Human.Jer tako osecam da vise njima pripadam...
........... A na ovu zemlju sam se
kojim slucejam inkarnirao, mora se nesto odraditi.
Vragana, hvala za lep savet, bice i toga, ali je trenutno faza - (pokusaj) razvijanja supernaturalnih moci.
Svabov neznam sta je pohovani kackavalj..a i ti posto volis nauke i tehnologiju, moguce da imas malo vise Sirius A
genetike.![]()
Blic komentar
...i da su dobronamerni....
Blic komentar
......i da se priča o neidentifikovanim letećim objektima vešto zabašuruje i krije u poslednjih šezdeset godina[/B]
Ako su dobronamerni (naravno pod uslovom da postoje), zbog cega ih onda SAD krije?
I ako su dobronamerni, zbog cega "oni" (po prici 99,99% ufologa) potpomazu razvoj Americke vojne tehnologije.
Ja tu ne vidim nista "dobronamerno"
PS.
Ako je ona kanta od aviona "F-117A" modifikovana vanzemaljskom stealth tehnologijom, onda bi mi u Srbiji imali u svakom gradicu po jedan NLO-otpad.
Ako su dobronamerni (naravno pod uslovom da postoje), zbog cega ih onda SAD krije?
I ako su dobronamerni, zbog cega "oni" (po prici 99,99% ufologa) potpomazu razvoj Americke vojne tehnologije.
Ja tu ne vidim nista "dobronamerno"
PS.
Ako je ona kanta od aviona "F-117A" modifikovana vanzemaljskom stealth tehnologijom, onda bi mi u Srbiji imali u svakom gradicu po jedan NLO-otpad.