Da li je nekad davno postojala civilizacija na Antarktiku?... (Slike admirala Birda!)

Нашао је остатке древне српске цивилизације.Наши древни преци су се прво спустили на Антарктик.
hqdefault.jpg

U pravu si... Kad se malo bolje pogleda, vide se identicne teksture i na objektima i na odeci, npr. da ne navodim ono sto ste vec utvrdili. ;) Vestacki generisano. Bravo... :lol: Ipak, i bez ovih slikovitih podvala, ostaje prica o admiralu Birdu. Da li Antartik stvarno krije ovakve misterije?
Na primer, ove slike poticu iz perioda pre razvoja fejk softvera... Sta reci o ovome? Piramide "gde im nije mesto"...?
maxresdefault.jpg

maxresdefault.jpg

FhN6fptX0AI54jY.jpg
Врх подсећа на пирамиду али је део дужег планинског гребена, а то се намерно не приказује јер није корисно за овакве емисије и сензационалистичке чланке. Кад је снежни покривач другачијег облика, то се лепо види.

debunking-the-pyramids-of-antarctica-myth.jpg

ezgif-3-aa5c3e6ecd.jpg

U pravu si... Kad se malo bolje pogleda, vide se identicne teksture i na objektima i na odeci, npr. da ne navodim ono sto ste vec utvrdili. ;) Vestacki generisano. Bravo... :lol: Ipak, i bez ovih slikovitih podvala, ostaje prica o admiralu Birdu. Da li Antartik stvarno krije ovakve misterije?
Na primer, ove slike poticu iz perioda pre razvoja fejk softvera... Sta reci o ovome? Piramide "gde im nije mesto"...?
maxresdefault.jpg

maxresdefault.jpg

FhN6fptX0AI54jY.jpg
U pitanju su utvrđenja mačije civilizacije koja polako gubi strpljenje sa dvonošcima bez perja. Moje mačke su mi već donele mačji bilten sa propisima za nas ljude na potpis. Ko se bude bunio videće za šta služe dotična postrojenja, samo tada će biti kasno. :D

Poslednja izmena od moderatora:
U pitanju su utvrđenja mačije civilizacije koja polako gubi strpljenje sa dvonošcima bez perja. Moje mačke su mi već donele mačji bilten sa propisima za nas ljude na potpis. Ko se bude bunio videće za šta služe dotična postrojenja, samo tada će biti kasnio. :D
Боље мачке него Предатор или створ.

Back