*BILJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.190
Pa, i ja volim da gledam (u)Kumovu slamuIron Lord:Tako radila svaki dan da valja
p.s. pogadjaj iz koju stranku je poslanik voajer što gledao u kumovu slamu? :wink:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa, i ja volim da gledam (u)Kumovu slamuIron Lord:Tako radila svaki dan da valja
p.s. pogadjaj iz koju stranku je poslanik voajer što gledao u kumovu slamu? :wink:
I ti si se odao, cim pamtis takve detalje :razz:Iron Lord:Prvo, uopšte nije bilo reč o Mićićki nego si ti iz tebi poznatog razloga lupila.
Drugo, poslanici su tamo izabrani zbog javnog života a ne zbog privatnog.
Možeš mislit program stranke čiji se poslanici šunjaju i voajerišu?
Neki se pale na takve stvari... Kaže, dok gleda krv mu nekako uzavri a usta se osuše...
Da nije poslanik bio bi manijak
Shvataš poentu - samog sebe je odao
*BILJA*:I ti si se odao, cim pamtis takve detalje :razz:
Onda, nije bila rec ni o Seselju, nego si ti iz tebi poznatog razloga lupio![]()
*BILJA*:Nego, hoces li se ti skinuti meni s vrata (tezak si k'o crna zemlja) da nesto pregrizem, a?
Super da si TI shvatio da je ovo forum, jer citajuci sta si sve napisao Sandrini, pomislila sam da je stocna pijaca, a Sandrina (daleko bilo) ovca!Iron Lord:Ovo je forum i bilo bi krajnje vreme da shvatiš da ovo nije mesto za egzibicionizam
Ks konji su plemenite zivotinje za razliku od zutih i njima slicnih.adem_ks:pa i poslovicu su smislili ljudi koji razmisljaju, a ne konji![]()
drbob:Ks konji su plemenite zivotinje za razliku od zutih i njima slicnih.![]()
drbob:Nista licno,ali demokrate nemaju dusu.100%.
*BILJA*:Super da si TI shvatio da je ovo forum, jer citajuci sta si sve napisao Sandrini, pomislila sam da je stocna pijaca, a Sandrina (daleko bilo) ovca!
Toliko o "egzibicionizmu"!
I jos ponecem, ali, nemam vremena, narocito ne za egzibicioniste sa stocnih pijaca!!!
Pa, nece bas biti koliko ti odredis, kad vec nisi u stanju da razlikujes obicnu saluIron Lord:A znači danas smo kulturni... Vidi šta su zabeležile naše kamere juče:
![]()
Joj joj joj još MALO mili moj
(pevaljka Jominiju na uvce)
p.s. toliko o stokarstvu
Ma da narod ponovo jede korenje kao 90-ih kada nije imao para ni hleb da kupi. To bi bilo najbolje. Hebo Ameriku i tu Jevropu sto oni lepo zive kada mi imamo dusu*BILJA*:Super da si TI shvatio da je ovo forum, jer citajuci sta si sve napisao Sandrini, pomislila sam da je stocna pijaca, a Sandrina (daleko bilo) ovca!
Toliko o "egzibicionizmu"!
I jos ponecem, ali, nemam vremena, narocito ne za egzibicioniste sa stocnih pijaca!!!