Da li je nasim politicarima lako?

• Začetnik teme Začetnik teme drbob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li je politicarima danas lako?

• Lako im je

• Tesko je

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Iron Lord:
Prvo, uopšte nije bilo reč o Mićićki nego si ti iz tebi poznatog razloga lupila.

Drugo, poslanici su tamo izabrani zbog javnog života a ne zbog privatnog.
Možeš mislit program stranke čiji se poslanici šunjaju i voajerišu?
Neki se pale na takve stvari... Kaže, dok gleda krv mu nekako uzavri a usta se osuše...
Da nije poslanik bio bi manijak :lol:

Shvataš poentu - samog sebe je odao :lol:
I ti si se odao, cim pamtis takve detalje :razz:
Onda, nije bila rec ni o Seselju, nego si ti iz tebi poznatog razloga lupio :lol:

*BILJA*:
Super da si TI shvatio da je ovo forum, jer citajuci sta si sve napisao Sandrini, pomislila sam da je stocna pijaca, a Sandrina (daleko bilo) ovca!
Toliko o "egzibicionizmu"!
I jos ponecem, ali, nemam vremena, narocito ne za egzibicioniste sa stocnih pijaca!!!

A znači danas smo kulturni... Vidi šta su zabeležile naše kamere juče:

guca01.jpg

Joj joj joj još MALO mili moj
(pevaljka Jominiju na uvce)

p.s. toliko o stokarstvu

Iron Lord:
A znači danas smo kulturni... Vidi šta su zabeležile naše kamere juče:

guca01.jpg

Joj joj joj još MALO mili moj
(pevaljka Jominiju na uvce)

p.s. toliko o stokarstvu
Pa, nece bas biti koliko ti odredis, kad vec nisi u stanju da razlikujes obicnu salu
od stila i nacina omiljene ti Stoje.
Mislila sam da (se) ne razumem tvoje levacke termine i ideje, medjutim, sve je ocigledno da bode oci.
Da se na glavu posadim, da pisem benignije nego sto pisem, da unistim i poslednji deo ljudskosti u sebi i prenebregnem tvoj prenaduvani EGO,i dalje ostaje cinjenica da nisam Hrvatica, Muslimanka, Siptarka i da mi nije preci svaki drugi narod od mog, sto ce reci- nisam "demokrata"!

A ti se i dalje trudi na isti nacin, tvoja verna "publika" ce to umeti da ceni. Bojim se da se ne raspilave od tolike srece i obozavanja, da ne kazem nesto drugo, jer ovo je Politika a ne Ljubav i Sex, iako na mala vrata uz aminovanje moderatora preplaviste nas njo(i)me!

S tobom sam zavrsila jednom za svagda!
Good luck!

*BILJA*:
Super da si TI shvatio da je ovo forum, jer citajuci sta si sve napisao Sandrini, pomislila sam da je stocna pijaca, a Sandrina (daleko bilo) ovca!
Toliko o "egzibicionizmu"!
I jos ponecem, ali, nemam vremena, narocito ne za egzibicioniste sa stocnih pijaca!!!
Ma da narod ponovo jede korenje kao 90-ih kada nije imao para ni hleb da kupi. To bi bilo najbolje. Hebo Ameriku i tu Jevropu sto oni lepo zive kada mi imamo dusu :roll:

Back